Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 https://www.warnermediagroup.com/newsroom/press-releases/2019/07/09/warnermedia-names-upcoming-direct-consumer-service-hbo-max https://www.businessinsider.com/hbo-max-will-be-warnermedia-answer-to-netflix-in-2020-2019-7 HBO Max brings together HBO, a Robust Slate of New Originals, and Programming from Warner Bros., New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth, Looney Tunes and More to offer Something for Everyone in the Home. 16-17$ olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 (düzenlendi) Netflix, Disney+, HBO max. Ustune Amazon Prime vs. Hulu filan zaten vardi Disney aldi. Consolidation kacinilmaz olacak gibi sanki bir noktadan sonra. Buradaki sikinti content sunmaktan cok content yaratabilmekte. Durmadan content pompalamak icin kalite dusmesin diye umut ediyorum. Cunku artik insanlar dizinin bir sezonunu 3 gunde tuketiyor, hafta hafta beklemek diye birsey kalmadi. Halihazirda insanlar TV icin zaten genelde buyuk paralar oduyor aylik. Ustune bir de bunlar ekstra binince elbette hepsinin buyumesi imkansiz gibi. Ha normal TV kanallari zamanla yokolur mu bilemem o da olasi. Temmuz 10, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 hdfilmcehenneminde hepsi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 HBO'nun yeni politikası quantity over quality yalnız, eskisi gibi babam çıksa izlerim durumu olmayabilir =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 yani bi HBO bozmamıştı, o da bozmak için elinden geleni yapacak mı? Bu mudur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 netflix tam bir shit parade. hbo fena degildi de bununla birlikte onlar da sicar... gui iy degistirseler iyi olur aslinda. ileri geri alabilmek bir cile hbo'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 kimler kimlerle yan yana netflix'i bitirmeye calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Adult flintstones çekeceklermiş bu platform için. https://www.ign.com/articles/2019/07/11/new-flintstones-animated-adult-comedy-series-in-the-works Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 https://tr.sputniknews.com/20211005/hbo-max-turkiyede-yayin-hayatina-baslamak-icin-tarih-verdi-1049539652.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 çok da tarih vermemişler ama en azından kesinleşmiş gibi, hadi hayırlısı. @PrudenT senin kulağına çalınan bir şey var mı? harıl harıl iş yapıyorsundur belki, çıtlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 bu servislerin hepsini tek bi paket altına koyup sunan bi hizmet olsa keşke.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 IPTVler var bu işi yapan galiba. Lig TV de dahil. Günün birinde devlet bu işi kökünden yasaklayacak diye hiç girmedim o ise. Ama 20 sene oldu kimse bir şey yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 (düzenlendi) Kaç sene biz de o korkuyla yaklaşmadık ama şimdi etrafımda kim var kim yok iptv abonesi. Şimdi baktım sadece lig TV pakedi 2100 TL bir yıllık ücreti digitürkün, kim verebilir abi bu kadar parayı sadece maç için? Üstüne yeni çıkan diziler her platformun önde gelen yayınları falan içinde. Ekim 3, 2022 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 disney gibi yıllık 300 civarı paket verirse düşünülebilir yoksa kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 durumun yoksa ben ısmarlarım sana armutlulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Cok tesekkurler beyfendi ilginize ve desteginize ancak kabul edemeyecegim uzulerek de olsa cunku durumum bir hayli yerinde hatta annenin iki bobregini de gozum kapali satin alabilirim ulan srfsz bak ne guzel gidiyordu cumle ama son duzlukte olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 11 saat önce, goldbären dedi ki: çok da tarih vermemişler ama en azından kesinleşmiş gibi, hadi hayırlısı. @PrudenT senin kulağına çalınan bir şey var mı? harıl harıl iş yapıyorsundur belki, çıtlatsana gelmeye başlamıştı aslında, sonra kendileri vazgeçince kesildi. RTÜK başvurusunu da ondan önce yapmışlardır herhalde. kesin bir şey diyemem ama şu anda bir hareketlenme yok gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 iptv streaming platformları için olmaz, maç için iyi. iptv'de amazon exxen netflix yazıyor ama içinde kendi seçtikleri dizi filmleri koyuyorlar basıp arşivden izliyorsun, tabii ki tüm library seçtirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 ben anlamadım. daha geçen bu yeni ülkere girişi iptal etmişti, yeniden mi pörtledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 18 dakika önce, BiTcH_oFBaT dedi ki: ben anlamadım. daha geçen bu yeni ülkere girişi iptal etmişti, yeniden mi pörtledi? Alıntı RTÜK'ten yayın lisansı alan HBO Max, heyecan yaratan bu gelişmenin ardından bugün Türkiye'de yayına başlayacağı haberlerine ilişkin açıklamada bulundu. Warner Bros. Discovery'nin Türkiye iletişim ajansı, HBO Max'in Türkiye'de yayına başlamayacağını belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 hah iyi ben de benden gizli iş çeviriyorlar diye korkmuştum afsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 On 03.10.2022 at 00:14, goldbären dedi ki: çok da tarih vermemişler ama en azından kesinleşmiş gibi, hadi hayırlısı. @PrudenT senin kulağına çalınan bir şey var mı? harıl harıl iş yapıyorsundur belki, çıtlatsana altınayı nekro yapmış trollüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar