GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 tldr varmı? buldunuzmu kapıyı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 haska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Ben ikna oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Someone imagine; HASKA does! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Selam, Bu şekilde kapı açmaya çalışan hırsız oldukça enteresan olurdu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 On 26.06.2019 at 12:00, dasaaa dedi ki: akirafes azeri mi? azerilerde ust seviye olanlarinda gormustum, adam evde, masa ustunde, masa kadar para sakliyor. oyle bir sey yapacak sanirim. 1,5 milyon dolarını çalmışlar adamın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 (düzenlendi) .. Temmuz 2, 2019 Feamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 (düzenlendi) bi alışamadım şu yeni foruma... Temmuz 2, 2019 Feamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Bence o apartmandan taşın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Sadece nakit ve altın olarak bakmayın. Evdeki smart TV'yi patlatsalar gitti minimum 7-8 bin lira. Netflix'i nasıl izleyeceksiniz sonra? Telefon ekranından sarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 bizim smarttvler 2000 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 haska baya iyiymiş la ben taktırıcam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 çelik kapıyla fln alakası yok abi bu işin. hırsız her kapıyı açar. önemli olan ne kadar zamanda açacağıdır bu mevzularda. o yüzden taktıracaksın alarmı falan keyfine bakacaksın. kapıya güvenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 ben kapıyı kitlemiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 şundan yaptırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 On 02.07.2019 at 08:31, -Deno- dedi ki: Bence o apartmandan taşın sen. Apartman boş. Sur çelik kapı taktırdım. 4500 tl den tanesini taktılar. Multiluck la değişti kilit fiyata her şey dahil. Çok menun kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 mutliluck -> bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 (düzenlendi) 17 dakika önce, goldbären dedi ki: mutliluck -> bol şans Çok ilginç bir şey paylaşayım. 97 yılında platin metal de çalışıyordum. Yurtdışı ithalatlarını ben yapıyordum. O zaman bu Mul-T-Lock la yazışıyordum. İtalyan bir kilit markası vardı securie gibi bir şey di bir de bunlar vardı o zaman uzun kapı boyunca kilit yapan aşağı ve yukarı kiliti olan. Bunları tr ye davet ettim. Çok iyi bir anlaşma bitirdim bunlarla. Şimdi isimlerini yanlış yazıyorum. Kafam ne kadar dağınık. Herhalde seneler ce finans piyasasında olmanın etkileri bunlar. İkinci el bir Laguna almıştım bu anlaşmadan. Eylül 2, 2019 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 "Çok ilginç bir şey paylaşayım. 97 yılında platin metal de çalışıyordum. Yurtdışı ithalatlarını ben yapıyordum. O zaman bu Mul-T-Lock la yazışıyordum. İtalyan bir kilit markası vardı securie gibi bir şey di bir de bunlar vardı o zaman uzun kapı boyunca kilit yapan aşağı ve yukarı kiliti olan. (I) Bunları tr ye davet ettim. (II) Çok iyi bir anlaşma bitirdim bunlarla. (III) Şimdi isimlerini yanlış yazıyorum. (IV) Kafam ne kadar dağınık. Herhalde seneler ce finans piyasasında olmanın etkileri bunlar. (V) İkinci el bir Laguna almıştım bu anlaşmadan." Yukarıdaki paragrafta yer alan cümlelerden hangisi parçanın anlam bütünlüğünü bozmaktadır? A) I B) II C) III D) IV E) V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Ahahahahaha diye marka lazım. Kapıyı zorladikca ahahahahaha diye ses gelecek böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar