Killer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 selamlar 2015'de açtığım www.sinecizgi.com'u satıyorum. günlük trafik 30-40 civarında şu an, SEO'su biraz zayıf, içinde 280 tane yazı var. site wordpress'te kurulu ve tema orjinal (güncellemeleri rahatça yapabilirsiniz) şu an 3 kişi var sitede yazar, onların ayrı maliyetleri var, ekiple yürütmek isterseniz siteyi ayrıca onlarla da konuşursunuz. site sanatla alakalı olduğu için ara sıra tiyatrodan söyleşiden kitap tanıtımından falan davetiye geliyor, böyle avantajları var, adsense koyup reklamdan ufak tefek kazanabilirsiniz. vizyonunuza bağlı. ciddi düşünen mesaj atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 gunluk trafik 30-40k mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 bi an eksiseyler'e girmis gibi hissettim, ayni template leri kullaniyosunuz galiba. bi de surekli senko dan bir sonraki mesaji atiyorum galiba. noluyolan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 gunluk trafik 30-40 40.000 degil. alana 1 hafta trafik konusunda da yardimci olurum @reyou valla ben aldigimda eksiseyler yoktu galiba. 2016da yazdim aslinda yanlis olmus satis nedenim zaman yetersizligi bu arada. ilgilendigim bi kac proje daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 tesekkürler cinecizgi.com u satın aldım ordan cimecizgi'yi gördüm onu da aldım cimcif kontrol ettim alınmıştı onu da .org olarak satın aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Dizi film nasıl oluyor 20 bölümlük film gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 abi kapat gitsin ya 30-40 trafik site sdfs. zaten çoktan patlamış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 3 yazar 30 trafik istatistikler akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 kaça gidiyor bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 İçerik üretme işi aslında çok önemli hatta gelecekte daha kritik olacak ama maalesef durum ortada. Bu arada bildiğimiz günlük haberlerle ilgili domain satmayı planlayan varsa bi görüşebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Dailycimcif.con satiliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Premium websitesi, onun 5 tanesi sitedeki resimlere gitse 7-8 kisiye 1 icerik ureticisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Benim nişanlı böyle bir site açıcak, hayrına bedavaya verirsen devam ettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 hocam kusura bakma ben türkiyede böyle site açıp tutturan insan görmedim. sadece aileye çevresine "boş oturmuyorum" imajı vermek için hobisini profesyonelce yapıyor o kadar. o da en iyi ihtimalle. tutmamasının sebebi de bireylerin yetersiz olmasından ziyade ülkede talep olmaması. girin bir altyazı sitesinde beğendiğiniz filmlerin altına bakın, yorumlara bakın, ne kadar düz sığ yorumlar var görün. hedef kitleniz bu. seçkin tüketiciler zaten yabancı kaynakları takip ediyor, oradan alıyor akışını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 (düzenlendi) site baya tirtmis 30-40 kisi sizden degilse iyi gene. Haziran 17, 2019 sacrolash tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 net goldun yorumu bitirmiş, çirkinleşmemek de gerek emek verilip yapılmış sonuçta, klasik ama öyle, biraz inceleyince bir oluşumun başlangıcı için gayet yeterli duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 50tl veririm. Yazarları da kovarım ihtiyaç yok israf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Benim de var domainim birkaç sene önce buraya koymuştum otel ve Lamborghini teklif edenler olmuştu kabul etmedim hala duruyor domain iyi satışlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 güzel ya ben sevdim. temiz arayüzü var, destekli bi instagram account u ile takipçi artabilir, üzerinde bide youtube kanalı oh mis. Tabi uzun süre bi gelir olmaz, instagramda 30k takipçi + 8 yazar olduktan sonra yine el değiştirir. Yeni sahip ile gönüllü yazar sayısı artar, bi üniversite klübü ile anlaşılır arada konuşmalar buluşmalar ayarlanır. takipçi 100k'ya çıkar. Düzgün bir organizasyon şeması kurulur. içerik yöneticisi+grafiker+kurgucu+yazar+konuşmacı+yayıncı 20kişi falan gönüllü işi. Youtube'a içerik abanılır. tabi bütün bunlar yapılırken, her yazar'a haftalık program verirsin, birde kurgusunu da kendisine yaptırırsın, haftanın her günü bir içerik çıkar, texti de siteye koyarsın, içerik orda da artar. Podcast'ler başlar, bi kaç dandik projeye medya sponsoru olursun. Bienallere toplu turlar yaparsın. %85 ihtimalle yine para kazanamazsın ama. mutlu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 >%85 ihtimalle yine para kazanamazsın >gönüllü yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 haksiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 ahahaha adam doğru demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 abi bu içerikle ilgilenen insan yok. olanların hepsi gelir sitede yazar zaten 100 kişi falandır ülkede. ya da çiğ clickbait şeyler yapacak, olmadı gavurları copypasta yapacak, onedio benzeri olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 abi bu site / blog işi bitti. en azında TR için bitti. bunun prime dönemi 2005-6 falan o zamanlardı. blogların patladığı dönem... o dönemden çok okunan 3-4 kişi var mesela şuan yazılı ve görsel medyaya zıplamış. o yıllarda da internette bilinçli kullanıcı bugüne kadar fersah fersah öndedir zaten öyle de bakmak lazım. konu ne olursa olsun artık insanlar okumak yerine youtube'da videosunu izliyor... oyun, gezi, spor, tarih ne olursa olsun. onda da zaten genel geçer kural shit tier kalite olmak. gold'un dediği gibi işini bilen elit kullanıcılar girip okuyacağı, takip edeceği, izleyeceği adresleri biliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Kızılaya bağışla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar