Xenus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 https://www.opera.com/gx#gaming-browser It has a RAM Limiter, CPU Limiter, Twitch Integration (for those who're interested in it), In browser sound effects, customizable browser, themes, etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 (düzenlendi) RAM Limiter, CPU Limiter :oooo yıllar sonra chromedan başka browsera geçirebilecek mi bakalım. 6 core 16gb makinede oyun oynarken browser kapatmama lüksü ne güzel bir şey olur kmibilir Haziran 11, 2019 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Alıntı A little summary of the GX-exclusive stuff (I've tried to leave out stuff that's in vanilla Opera): GX Control: You can monitor and limit how much CPU and RAM the browser uses, with both soft (e.g if you're streaming something it might go slightly higher) and hard limits. It has Twitch to tell you when your followed streamers are live (similar to how Opera includes a little side panel for various messaging services) It has "GX Corner", a special page that aggregates gaming news and sales. Special sound effects, designed by the band behind the soundtrack for Gris (which are toggleable) The accent colour is fully customisable, with Razer Chroma support [soon] You'll be able to see videos (e.g walkthroughs, footage and so on), overlaid picture-in-picture over a game you're playing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 ciddi soruyorum benim de 6 core 16gb makinam var hiç browser kapatmadım. kapatmak mı gerekiyodu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Ram i olmayan fakirler gelmis hemen Alın 128gb ram chrome fln kemiremesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 çok güzelmiş lan renkli sesli mesli tam benlik RGB BROWSER resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 rgb yanıp sönmüyosa kullanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 bu ne ya, karrrı gibi browser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) 18 saat önce, Black-ice dedi ki: ciddi soruyorum benim de 6 core 16gb makinam var hiç browser kapatmadım. kapatmak mı gerekiyodu sdfg bende sadece pinli 15-20 tane sayfa var abi min. her zaman+ güncel açılanlarla 25-30 tab. eğer 3-5 sayfa açıksa kapamaya gerek yok ama hayvanlık yapıyosan benim gibi şart oluyor online oyunlarda. singleda sallamam Haziran 12, 2019 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 @GERGE opera'nın kendi adblockerı yeterli mi? ublock kurmak gerekiyor mu üstüne? bide disconnect kullanıyor musun hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Opera kullanmadığım için bilmiyorum, sadece AdGuard kullanıyorum ben artık, bir de Tampermonkey'de bir kaç script. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 @GERGE WebRTC leak önleyicisini biliyor musun? gerekli midir https://chrome.google.com/webstore/detail/webrtc-control/fjkmabmdepjfammlpliljpnbhleegehm https everywhere kullanıyor musun hala? ublock'u da sen önermiştin ilk burada. adguard'a bi bakayım şimdilik opera adblock'u kullanıyorum. bütün listleri (easylist, easyprivacy, nocoin, adblock warning removal, malware block, fanboy's turkish) açtım. hangi tampermonkey scriptlerini kullanıyorsun bu arada? reddit'te violentmonkey kullanın tamper yerine daha privacy dostu diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 (düzenlendi) @Xenus WebRTC sadece web'den VPN ile chrome'dan torrent stream (burda da bahsedilen webstream) edersen asil IP'nin leak etmesini engelliyor. baska bir olayi yok, bosuna kurma web'den torrent stream etmiyorsan. (magnet vs. skinti degil, sadece chrome ici torrent) adblock disinda chrome'un guvenlik eksigi yok. Haziran 14, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 On 12.06.2019 at 18:50, Silphatos dedi ki: bende sadece pinli 15-20 tane sayfa var abi min. her zaman+ güncel açılanlarla 25-30 tab. eğer 3-5 sayfa açıksa kapamaya gerek yok ama hayvanlık yapıyosan benim gibi şart oluyor online oyunlarda. singleda sallamam ateştilkisinde 400 civarı sekme açık 16 ramin umrunda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 o tilki bu kurba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 private browsing var mı? burası çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 On 14.06.2019 at 07:39, Xenus dedi ki: @GERGE opera'nın kendi adblockerı yeterli mi? ublock kurmak gerekiyor mu üstüne? bide disconnect kullanıyor musun hala? abi gerge hiç öyle mainstream browser kullanır mı ya? eminim ki dünyada 3 kişinin kullandığı bir browserı 25 tane vpn açarak kullanıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 gerge kesin vivaldi fln kullaniyordur, arama motoru da duck duck go dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 vivaldi de güzel ama ya adamlar customization olayının dibine vurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Opera hep iyiydi ama %100 site integration hiç olmadı 10-15 siteden en az 1 tanesi sorunlu oluyordu abzürt şekilde. O noktada sorunu yoksa anında geri dönerim operaya. O kadar bezdim firefoxtan (chrome asla sevemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Eskiden fanatiği olarak zaman zaman sitelerde yaşadığım uyum sorununa rağmen kullanıyordum. Çinliler'e satıldıktan hemen sonra eski dost Firefox'a döndüm ki aşırı memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 operanın js engine'ı ne? v8 kullanmıyor mu onlarda, 15 sitede 1 sorun fazla geldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Şuna Chromium tabanlı Blink diye bişi olması lazım. Eskiden Presto diye kendi engine’i vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 abi operanın artısı; vpn adblocker ( başka kullanmana gerek yok ) web whatsapp sekmesi telegram sekmesi oyun şeysi tema gibi bişi sanırım ama ya, bide cpu ram limitter nedir ki? limitlemek istemiyorum ben ben sadece düşük ihtiyaçları olan browser istiyorum. limitledikten sonra çalışacak mı hızlı o önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Firefox kullanılmalı bence artık. En azından privacy hede hödö olaylarında en iyisi tutup da Epiphany filan kullanmazsan. Opera zaten Çinlilerin kapalı kaynak Chrome versiyonu, kullanılacak en son şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar