miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 sony WF-1000XM3 kullaniyorum bende nisandan beri,fiyatini hakediyor gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 (düzenlendi) abi yeni övdüm geldim xm3'ü ya Temmuz 28, 2020 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 On 28.07.2020 at 12:39, LathspeLL dedi ki: Ben de Sony WH-1000XM3 var yaklaşık 10 aydır, ondan evvel de 1000XM2 vardı. XM2 direct Bose QC35 ile karşılaştırılıyordu o dönem. XM3 ikisinden de fersah fersah önde. Bose'da QC35 ve 700'ü denedim, hiç beğenmedim soundstage'i. Ama tabiki kendiniz denemelisiniz karar vermeden önce çünkü ses olayı subjektif. Sony şu aralar XM4'ü çıkaracak. Xm4 ne zaman cikar. Ufaktan almam lazim artik bir tane de, xm3'e para verip sonra yenisinin ciktigini gormek istemiyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Abi c/p'de yanlis link kalmis galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 4 saat önce, deadwoll dedi ki: Xm4 ne zaman cikar. Ufaktan almam lazim artik bir tane de, xm3'e para verip sonra yenisinin ciktigini gormek istemiyorum haha Cok buyuk ihtimalle onumuzdeki hafta cuma gunu duyurucaklar. Teaserlar donup duruyor bir suredir, hep de agustos ayinda release yaptilar su ana dek. En kotu ihtimalle xm3 ler cok ciddi ucuzlar, onlar bile rahat sekilde qc35 ve 700 den daha iyi. Tek ciddi kotu tarafi pairing i tek cihaza limitliydi, telefondan bilgisayara geceyim diyince tekrar pairliyorsun falan eziyetti. Yenisinde o olayi cozmuslerdir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Telefonun speakerı bozuldu kablolu kulaklık takıncada calısmıyor. yaptırana kadar bluetootha geceyım dıyorum, epey telefonla konusuyorum gun ıcerısınde. Ne almak lazım? noise canceling falan iyi olan bişey lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 En ucuz iyi Galaxy Buds+. Ama ses kalitesi epey iyi olsun istiyorsan Sony WF-1000XM3 kullanıyorum, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Galaxy buds + gayet iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Galaxy buds'i pek oneren duymadim ben. Bir ara bakmistim. Sony Wm 1000x3 falan olabilir belki, in-ear ve tavsiye ediliyor. Aptx HD destegi mi ne yokmus ama ne ise yaradigini dahi bilmiyorum sjfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Galaxy Buds+ bir puan da benden. Samsung aksesuarları içerisinde en memnun kaldığım ürün. Ayın 5'inde yeni kulaklık tanıtacaklar, ANC'li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Abi internette biraz bakın buds+ ile ilgili reviewlerde benim okudukları hep pozitifti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2020 Buds+ iyi ya, bende sennheiser pxc550 var onun yanına büyük oranda görüşmeler için aldım Eksi olarak ise bir frekans var, ölçüp denemedim ama, o frekansa denk gelince saçma sapan bir ses çıkarıyor, cizirdama gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2020 (düzenlendi) Ek olarak bir de Buds+'ın dokunmatik ve vurarak kontrol olayı da çok kullanışlı + pil süresi oldukça iyi, umurunda bile olmuyor pil durumu Ağustos 3, 2020 uk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2020 şu teste göre samsungun ki baya kötü ya. Tronsmart Spunky Beat Bluetooth TWS APTX verdim bu teste göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 O videoda yanlış görmüyorsam buds plus yok, buds var. Mikrofon kaliteleri farklı diye biliyorum ikisinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 haa oda pro gibi bişi sanırım. Tronsmart aldım şu ana kadar memnunum epey. Müzik performansıda şaşırtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 (düzenlendi) AirPods pro iyi midir? Bunu almak uzereyim de. Ses kadar rahatlik ve ufak olmasi da onemli. Sony alacaktim ama at kadar sarj kutusu varmis. AirPods pro ya dondum gibi tip olarak sony daha guzel gozukse de. Airpods pro fiyati 1600 Sony WF-1000XM3 fiyati 1300. arada fiyat farki da var aslinda. iPhone ile kullanilacak bu arada Ağustos 12, 2020 barbu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 ben yeni aldim. sesten anlamam ama airpods pro'nun noise cancellingi cok basarili, ayrica rahat ve ufak sarji konusunda yorum yapamiyorum, kutuya koyunca doldugu icin. kutuyu da 2-3 gunde bir sarj ediyorum. fakat surekli taksan dayanmaz sarj sanirim, ofiste 8 saat kulaginda tutsan yani. 1 kere kosuya ciktim gayet rahatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Sarj olmasi degildi aslinda takil diyim nokta. Sarj kutusu buyuklukleri. Acikca ilk Sony diye cikmistim ama 1- AirPods daha rahat 2- daha ufak kutu 3- daha iyi konusma var diyorlar AirPods pro icin. sony de daha iyi noise cancelling ve ses kaliteli diyorlar. sanirim kalite olarak baya benzerler. Ikisini de deneyen cikacagini sanmam ama en azindan kullananlar yazar sa sevinirim. mesela Sony konusma kalitesiyle ilgili reddit baya sovmus. Dogru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Ya 130 liraya şunu alın geçin mis gibi işte https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-airdots-tws-bluetooth-5-0-kulaklik-p-HBV00000K41EM?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6804.shop.elk.telefon-cep-telefonu-aksesuar-ssc&gclid=Cj0KCQjwg8n5BRCdARIsALxKb97KNkPDGg2q57lzHssPbyMqg-69UfOsQQ2-l2OH8-WRmdpGw378B0IaArawEALw_wcB Para saçmak için yer arıyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 aynen, ben aldım güzel ama çakması bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 WF-1000XM3 ile konuşmada bir sorun yaşamıyorum ben, çok net gidiyor ses. Ses kalitesi çok iyi ama, Tidal ile kullanıyorum ve tamamen memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Arkadaş biz yazıyoruz 130 liralık kulaklık, adam gelmiş 1300 liralık aldım mutluyum bıybıy falan yapıyor. 130 iyidir 130, harcamayın o paraları faydalı bi iş yapın. Biriktirin karadağdan ev falan alın vatandaşlığına geçmeye çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 ben HB den aldim dun anker soundcore life note tws abs asr eds kpss yks cok memnunum tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar