goldbären Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 oha dialogue trees gelmiş fallouta omfg !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 valla süper oldu ben de tezahürat yaptım ekrandan ahah, tek kuruş vermeden oyun upgrade oluyor işte ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 oyunun ilk olması gereken haline gelmesi sevindirici tabi. keyif alıyorsan ne mutlu. bak BR da gelmiş sdf. firestorm yapmayaydınız bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 BR..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 early access'e girdi fo76 birde br modu geldi dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) battleroyal gereksiz olmuş da bedava gene, bedava ve ilave bir gıda, hmm. sadece bunu verseler eleştirirdim ama npcli, dialoglu oyunun ilk olmasını istediğim hale getiriyorlar ya bana yeter. bu yıl oynamamıştım ama geri dönerim o güncelleme gelince kesin sonbaharda. Haziran 10, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 sdfsdf japon ingilizcesi harika sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Haha Japonlar on numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) otantik tokyo tanıtımı oluyor ahah. ama çok şeker kadın ahah. yalnız oyun çok iyi görünüyor ne olduğunu anlamasam da. cyberpunk gibi grafikler. Haziran 10, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Anlamadim bu Japon firma Bethesda subsidiary mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) valla ben de ilk defa gördüm, belki zenimax almıştır onları da. sonra bakarım neymiş oyun biraz açıkladıklarında gameplayi. ama bethesda kısmı bitti herhalde şovun. bethesda izleyicisi kadar gaz izleyici yok sanırım e3te ahahah Haziran 10, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) Bagirmalar cok gereksiz ya. Starfield veya ES 6'ya dair hicbirsey yok heralde? Calisiyoruz dedi gecti. Hos acele olmasin zaten. ES en kaliteli IP uzerine Starfield da efsane olabilir kotarabilirlerse. Haziran 10, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 twitch'teki thanos spamı dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) of gene çok güzel yapmışlar cinematici. helal. esodan koptum bayağıdır ama güzel devam etmesi. yüron gibi tek attılar ahah aaa commander keen ugh cloud gaming gene Haziran 10, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) https://www.ign.com/videos/2019/06/09/14-minutes-of-gears-5-escape-mode-gameplay Haziran 10, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 doom eternal güzel olmuş gene. wolfenstein da coop ilginç olabilir gerçi o kadar cezbetmiyor beni ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 wolfştayn alınır ya. no brain tatmin simülator. çatara patara sıkmalı ilerlemeli oyunlar. tertemiz oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 ghostwire tokyo cok iyi trailerdi. oyunu bilmem. FPS'ler iyiydi. on siralardaki her seye ciglik basan saksakcilar cringe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) https://www.youtube.com/channel/UCFzCRmlUIFln8oJ1NuKbfkA/videos Haziran 10, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 https://store.steampowered.com/app/782330/DOOM_Eternal/ doom da 349 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 bu seneki E3 çok mu zengin yoksa bana mı öyle giliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Güzel gidiyor da Cyberpunk çıtayı arşa çıkardı şu an, hiçbir şey yetişemedi şu ana kadar CD Projekt'e bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 11 dakika önce, -Deno- dedi ki: Güzel gidiyor da Cyberpunk çıtayı arşa çıkardı şu an, hiçbir şey yetişemedi şu ana kadar CD Projekt'e bence. Spoiler Bethesda konferansını açtım izliyorum şuan. Bu firmanın fanları açık ara fuarın en malları şimdiye kadar cringe fest gidiyor konferans Sahnedeki nefes alsa çığlıklar atarak alkışlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Valla oturduğu koltuktan tezahürat yapan arkadaşlarımız da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar