Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 valla verirlerdi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 bu halo yeni konsolda mı çalışıyo şimdi, baya sıradan görünüyo da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 (düzenlendi) pc'e de çıkacak. xbox exclusive olayını bitirdi sanırım. Haziran 9, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Yeni konsolla birlikte çıkıyor işte. Fable 4 yapıyorlardı bide. Onu da gösterselerdi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 PS5 ile aynı şeyleri söylediler. Yine PS, Xbox'ı dövecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Cyberpunk 2077 ve Keanu hype'ı geçemedi harbiden bi daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 (düzenlendi) Haziran 9, 2019 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Bethesda 3.30 da imiş ya beklenmez şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Bethesda için deymez ya o saatte canlı seyretmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 hah ben de onu bekliyordum, saati kurayım eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Genel olarak iyiydi ama konferans bence. Arka arkaya oyun göstermeleri filn. Microsoft güzel yatırım yapıyor gelecek için aldıkları stüdyolar, game pass, cross play itmeleri. Ha tabii hiç x box alasım yok hala sdf. Wasteland 3 garipti bide. Wasteland ler daha ciddi değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Elder Scrolls 6 veya Starfield yok diyorlardi baskada bisi cikmaz ilginc zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Genel anlamda bol çöplü bir Xbox sunumu oldu.. Sadece Cyberpunk 2077 Hype yaptı onun dışında 12minutes güzel bir soru işareti olarak kaldı.. Yeni konsol 120fps ve ssd harddisk olayı güzel bir heyecan verdi. Aldıkları studyolar güzel fakat allahınızı seviyosanız artık incik boncuk oyun yapmayın abicim. Bitane böle amiral gemisi oyun yapın.. skicem forzanızı da legonuzu da .. bitane şöle story base, last of us gibi, gow gibi amiral yaratın kendinize. Halo'nun da boku çıktı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Anthem neyine yetmiyor eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Tatil dönüşü yarın iş var, ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 (düzenlendi) Önümüzdeki 10 yıl Anthem mi oynicaz abicim, laf atıcam diye absürt absürt argümanlar yaratma .. ergenliğini perçinleme lütfen burda sduhfs Adam hırs yapmış 10 ay önceki taşşağı burda argüman yapıyo. İş bul abim kendine, güzel paralar kazan, güzel arabalara bin güzel karılarla takıl kariyer yap veya doğaya falan açıl dağ bayır ne biliyim sduhfs nasihat verdiriyo kendine paticikte Haziran 9, 2019 Eternal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 valla dört kelimeyle iki paragraf extract etmişim, bana yeter "sduhfs". öyle alınganlık yap diye söylemedim, paticğin adetidir beğenilmeyen oyunun azınlığını naniklemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 2002'den beri burdayım öyle bir adetten haberim şimdi oldu. Kitlenin beğenmediği bir oyunu başka biri beğendi diye naniklicek bir jenerasyon yeni çıktı demek ki.. zaten kırk yılda bir gelip yazıyorum yarısı da laylaylom postladır benim Anthem'e yaptıgım fanboyluk rp si bile bir goygoydu zaten. çekemeyen anthem taksın diyorum ve gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 2002'den sam'i görmedin mi abi hiç forumda. adam bethesda için gece 03:30'a saat kuruyor. bize de çıtlatıyor ki fallout 76dan sonra bile hala bethesda'yı bu kadar sevebildiğini bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 2019 Bethesda E3 Showcase https://www.twitch.tv/bethesda https://mixer.com/bethesda https://www.youtube.com/user/BethesdaSoftworks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Bethesda 4 kişilik coop open world oyunlarıyla geçen ubisoft sunumu bile daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 flight sim hayatımda oynamadım ama o görsel şov nedir abi. müptelasını bulup izlemelik oyun olmuş o oynarken. 12 minutes ilginç bir deneyim. minecraft meets diaplo. greater rift falan koysunlar akar sdgd. cyberpunk keanu reeves... holişit. elden ring bir bok anlamadık. eyc of yine heyecanlandırdı fhgh. lego forza racing ve lego sevenler için güzel update. ... bedesta beklenmez abi. 1 saat fallout online sıçmığına şöyle topluçaz böyle düzeltçez çekerler. mobil elder scrolls oyunu için sizi şöyle emcükleyecek lootboxlar koyacağız derler. son 3-5 dakikada starfield için 3-5 tane artwork salarlar fanboylar bedestam beeee çeker. kapanış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 bethesda konferansı başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) ahah godd howard ya, fo76 sorunlarını esgeçmedi. ooo blades bu gece çıkıyor, helal adamlara iyi sürpriz. yükleyeyim. çıkmış bile vay canına hem izliyorum hem indiriyorum ahah ne günlere geldik. aaaa fo76ya npcler geliyor dialoglu, yeni main story ile, süper! Haziran 10, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Auhahsduhasdhahsudhausdh Abi adamlar oyuna NPC ekledik diye tanıtım yapıyolar. Ve izleyiciler de alkışlıyor. Yetmiyor dialog tree var diye uffffff tepkisi alıyorlar. 2019'dayız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar