Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Valla 1,5 yıldır FR campaign oynatıyorum, 1372 DR'de başladık. 4th ve sonrasında oynatmıyorum hiç. Reaction'ları nasıl yaptılar, hala onu merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 E bunu lariana yaz da hem ruleseti hem de lore u senin oynattığın gibi düzeltsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 23 dakika önce, axedice dedi ki: 4th ed. lore baya alakasızdı spell plague mpell plague falan ama 5e geçerken 4te yaptıkları gudubet değişiklikleri kaldırmak için second sundering diye yani bi olay daha gelmiş, işte AO yok ettiği tablets of fate i yeniden yaratmış yok Toril ve Abeir yeniden birbirlerinden ayrılıyormuş, kaybolan eski tanrılar ve yokolan weave geri dönüyormuş falan. o popüler bir fan fiction değil miydi ya?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 5e eskisi gibi oldu, ama romanlar kesildiği için adam gibi lore filan yok tabii. AD&D'deki crystal sphere'ler filan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Ortamın zaten D:OS'e benzeyeceği herkesin malumuydu. Gene muhteşem oyun olur ama BG'den uzak kalacak belli. Bence Larian izometrik arpg yapsa keşke. Şöyle cillop. Vurmalı, patlatmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 49 dakika önce, fenris dedi ki: o popüler bir fan fiction değil miydi ya?... Baya kaynakçalı falan wiki sayfası var anlatıyor olayları. Değil sanırım https://forgottenrealms.fandom.com/wiki/Second_Sundering Anladığım kadarıyla fanfictionları baya bi dahil etmişler ama offical lore a, şu Joe Mangalyero mudur nedir bi karakteri direk son Baldurs gate adventureında başrollerden biri mesela. Ünlüleri kullanarak sosyal medya pazarlamasını falan da baya güçlü yapmışlar bu defa, ben biraz uzak kaldım ama çok izleniyormuş o critical role oyun yayınları bilmemneler. Hatta kitapları da baya satıyor diyorlar, d&d elit nerdlükten çıktı pleblerin eline düştü azizim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Second Sundering kitapları epey güzeldi, güzel bitirdiler FR romanlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Ya Youtube yorumları da aynı, gerçek BG bu değil diye de Siz tam olarak ne bekliyordunuz hocam? Gerçek Baldur's Gate nasıl olmalıydı yani 2020 de? Bak 20 nin yanında 20 var, İKİBİNYİRMİ, pixel grafik mi olsun infinity engine mi olsun ne olsun yani Benim için Baldur's Gate, D&D olsun - check, konu çok güzel olsun ve dallansın budaklansın ileride expansionları gelsin - göreceğiz, daha bu konuda yargılamanın yeri yok, companionlar eğlenceli olsun - potansiyeli var, göreceğiz daha. Bilemedim yani. İndirimden alınır demiş pis çapulcu Hintli sinirlendirdi beni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 DA:O nun boşluğu hiç dolmadı, o tarzda çıkartsınlar hikaye iyi olsun hepsini toplarım valla. Neyi beğenmediniz anlamadım, cillop gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 bu larian ceosunun sunumu dandikti bence, bigun boyle kafasinin arkasindan fermuari acacak icinden palyaco falan cikacak diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 @quixef Larian yaptığı için gameplayden beklentimiz aşağı yukarı buydu, ama yalan yok Dragon Age stili dialoglar, art ve romanceleri beklemiyordum. Da yani 2020de pixel mi infinity mi istiyorsunuz bunlar geçersiz argümanlar, baldurun ruhani varisi zaten owlcatin pathfinder oyunları şu anda. Hani yapan yapıyor. Misal Pillars of Eternitynin iki oyunu da tam olmadı o havayı veremedi, olay 2D backgroundlar 3d spritelar vs nostalji kafası falan değil kesinlikle. Pillars settingin dağınıklığından kaybediyor, yazım tutarsız main quest kopuk falan. Larian da aşırı divinity tarzı gameplay ve dragon age / Mass Effect benzeri dialog sahnelerinden kaybetti beni burda. Baldurs gate in sırf adı var yani, tadını hiç alamadık bu revealdan. O yüzden day1 purchase değil de indirim beklenir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 revealın 5. dakkasında idlib ayağına interneti kapadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 FR'de geçen başka bi hikaye olsa da alır ilk günden keyifle oynardım ama BG ortamı, ruhu ile alakası yok ya şu oyunun. İçim bi cız etmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 BG ruhuhuhuhuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 BG basladi, gelisti, gayet guzel bitti. Burda luzumsuz adı kullanilmis... Yaptigin oyuna guveniyosan baska bi isim koyaydin. Yada iwd a neverwinter a filan hep bg 2.5, bg 4 filan diye isim taksalardi. Akil edememisler demek ki zamaninda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Aynen. Kendine güveniyorsan yeni ip yap nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 oyun dışında modlama imkanı gelecek mi ben onu merak ediyorum aslında. tüm d&d kurallarını oyun içine gömdüyseler custom frp hikayeleri de gelebilir belki zevkli olabilir. hatta dungeon master's edition olsun daha da keyifli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 turn based ne ya meeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 turn based olması en iyi yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 gerçek fallout bu değil, opss o başka konuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 PC Gamer ayy lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 (düzenlendi) Sunum esnasinda karakter yaratma ekraninda Asmodeus Bloodline Tiefling secenegi vardi. O yanlis hatirlamiyorsam Unearthed Arcana`da gecen bir subraceti. Sonradan bir kural kitabina girdi mi? Girmediyse acaba oyunda Unearthed Arcana da mi olacak? edit: Mordenkainen's Tome of Foes da varmis. Şubat 29, 2020 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 1 saat önce, MaxDamage dedi ki: PC Gamer ayy lmao O konuda iki ayrı makale yayınlamışlar, iki ayrı yazarın görüşü şeklinde, güzel olmuş. Diğeri de "It rules that Baldur's Gate 3 is turn-based" başlıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2020 umarim oburunde pillars of eternity yerine baldur's gate gorseli kullanmislardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar