kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Did I have some issues? Did I encounter bugs, even big ones? Do I have some Thoughts on the construction of its romances? Did I yearn for SOME kind of epilogue or wrap up at the end? All yes, but none of those detracted from the monumental achievement, here. I enjoyed every hour. https://x.com/davidgaider/status/1695656497290887407?s=61&t=JdgA_3b2LYRV1IxCtu7RTQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 barbu, 28.08.2023 20:50 tarihinde dedi ki: ben su rogue companion ı tutmak istiyorum. multi class yapsam daha güclü olacak gibi ama bilemedim. rogue / ranger yapıp uzaktan vururdum. ama bir açıdan da düz rogue-assas subclass mı olsa diyorum. multi class cidden ne kadar iyi olur 12 level cap ile emin olamadim ya. tavsiyeleriniz var mı? build dusunmekten oyunda ilerleyemiyorum sdfs. rogue ranged sneak de vuruyor, ranger eklemenin çok esprisi olduğunu sanmam. thief bonus action hide, tekrar sneak vs. ben barbar hariç kimseye yapmadım multiclass ama onun da ihtiyacı yoktu esasen. 4 spellcaster filan yapmadığın sürece act1 sonlarından sonra rahatlarsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 ranged sneak biliyorum. 5e tecrubem var aslinda. ama oyunda ne derece etkili emin olamıyorum. bir de daha çok kişisel ikilemim. genelde min-max yapmicam diyip yapan biriyim. Burada da o arada kaldım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 ya bu arada inanılmaz şanssızım. 5 gereken wisdom roll failladı. öldüm. gale'i kurtarayım dedim. bütün rolları failladm adam yok oldu. hani bu ne cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 kendi classının rollunda critical fail olmamalı ya cidden. max level fighterım, hatta üstüne STR pot. içmişim 24 str var, str roll atıyosun 1. tamam 2 at, bonuslarıyla beraber yine fail olsun kabulüm de critical'da bonus işletmiyor zaten yani hayatımı o işe yapmaya adamışım, ömrüm kılıç sallamayla geçmiş, *Barbar Kenan, hiçbir sıkıntısı olmamasına rağmen o an kılıcını kaldıracak dermanı kolunda bulamadı* roll'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 critical failleri kaldıran mod vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 (düzenlendi) hobbit olmak dışında çözüm yok sanırım lol. o 5 dc’yi faillemek bayağı bir insana olmuş lol ben dahil. gale’i kurtarma kısmında aptalca tamamen meme olsun diye, reloadlayın oyunu öyle oynamayın lol. “this is xcom baby” kafası ya da kafasızlığı mı desem. ya of portaldan geçiyorum partinin arkasındaki gale konuşmaya lider oluyor mc seçiliyken. harbi şu antikalıklar yani. reloadluyorum bu sefer karlach. ya sabır. Ağustos 28, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Xenocide, 28.08.2023 22:40 tarihinde dedi ki: kendi classının rollunda critical fail olmamalı ya cidden. max level fighterım, hatta üstüne STR pot. içmişim 24 str var, str roll atıyosun 1. tamam 2 at, bonuslarıyla beraber yine fail olsun kabulüm de critical'da bonus işletmiyor zaten yani hayatımı o işe yapmaya adamışım, ömrüm kılıç sallamayla geçmiş, *Barbar Kenan, hiçbir sıkıntısı olmamasına rağmen o an kılıcını kaldıracak dermanı kolunda bulamadı* roll'u. Onu gücü yetmedi şeklinde değil de dengesiz bir hareket yaptı veya bir şanssızlık yaşadı gibi düşün. Mesela şuradakiler gibi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 (düzenlendi) ben de kendi classımda +10 bonus varden 2 gereken roll da 1 ile fail ettim dün. güzel sövdürüyor kendine Ağustos 29, 2023 df tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 F8 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 bence güzel mekanik "shit happens" diye adlandiriyorum bunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 golgeyuregi war domain yaptim daha iyi oldu, trickery buyuleri chöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Warrior kari cok gicik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 (düzenlendi) Norak, 29.08.2023 11:19 tarihinde dedi ki: golgeyuregi war domain yaptim daha iyi oldu, trickery buyuleri chöp. ya... şuna benim de bakmam lazım aslında, daha hiç trickery domainden bişey kullandığımı hatırlamıyorum Ağustos 29, 2023 Saeros tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 shadowheart ı bende değiştirdim. Trickery kötü baya. Bende war domain yaptıydım da sonra Life domaine çevirdim ama geri war yapıcam galba. Spiritual guardian açıp düşmanların arasına daldırıyorum direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Tempest guzel, light da guzel olur orada gorduklerim arasinda. War da fena degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Shadowheart spo, act 2 sonu: Spoiler Shadowheart'ı rp nedeniyle değiştirdim. Shar'dan Selune'a dönünce Trickery olmaz. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 ben de gerge'nin yaptığı gibi yaptım aynen. trickery kötü evet. life, war iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Sam, 29.08.2023 16:02 tarihinde dedi ki: ben de gerge'nin yaptığı gibi yaptım aynen. trickery kötü evet. life, war iyi. siz söyleyene kadar farketmemiştim bile lol life'a döndüm ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 ps5 release den önce çıkaracaklar patch 2 de sanırım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 (düzenlendi) Norak, 29.08.2023 19:52 tarihinde dedi ki: Ağustos 29, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Şimdi açabildim oyunu. Gale'in DC 20 olmuş bende. +8 base, +4 prof, +5 Int, +3 de alttaki eşyalardan AC de 18 Gale'in. Dex'i 18 yapan Gloves of Dexterity giyiyor, Mage Armor atıyor her sabah. Cloak of Displacement giydiğinden aggro az alıyor, vurması da zor. Spell Attack Bonus da +15. Gale OP bende bir Wizard için, dağıtıyor ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 staff var da öbürlerine rastlamadım, ben de ac giydirdim bari erimesin diye. warding yüzüğü de var, 20 ac oluyor. dağıtıyor diyebileceğim 1h'la 100 smite critleyen paladinim olur ama. cc'lerden ne zaman medet umduysam genelde yarı yolda kaldım. ai conc bozmaya çalışıyor hep zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Gale'in AC o mesajdan sonra 20 oldu biraz önce. Baldur's Gate'teki wizard tower'de süper bir elbise satılıyor, +2 AC veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar