Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bu oyun için bu kadar heyecan yapılmasına anlam veremiyorum.

Oynanış olarak zaten Baldur's Gate benzeri bir sürü oyun yapıldı. Pillars of Eternity, Pathfinder: Kingmaker, Tyranny vs.

Hikaye derseniz, Baldur's Gate'in hikayesi bitti. Yeni yapılacak oyun bir şekilde eski oyunlara bağlansa bile özünde yeni bir hikayesi olacaktır.

Forgotten Realms ise salata gibi içine her türlü Tolkienvari fantazi klişesinin atıldığı jenerik bir dünya. Keşke onun yerine daha özgün bir dünya(mesela Dark Sun) kullanılsa veya yaratılsa.

Elbette bu tarz oyunları seven biri olarak ilgimi çekiyor ama Baldur's Gate isminin benim için bir etkileyiciliği yok.

Mesaj tarihi:
1 saat önce, Komutan dedi ki:

Bu oyun için bu kadar heyecan yapılmasına anlam veremiyorum.

Oynanış olarak zaten Baldur's Gate benzeri bir sürü oyun yapıldı. Pillars of Eternity, Pathfinder: Kingmaker, Tyranny vs.

Hikaye derseniz, Baldur's Gate'in hikayesi bitti. Yeni yapılacak oyun bir şekilde eski oyunlara bağlansa bile özünde yeni bir hikayesi olacaktır.

Forgotten Realms ise salata gibi içine her türlü Tolkienvari fantazi klişesinin atıldığı jenerik bir dünya. Keşke onun yerine daha özgün bir dünya(mesela Dark Sun) kullanılsa veya yaratılsa.

Elbette bu tarz oyunları seven biri olarak ilgimi çekiyor ama Baldur's Gate isminin benim için bir etkileyiciliği yok.

Larian yapıyor BG yerine başka bir şey olsa da hypelanırdı.

Mesaj tarihi:

Bhaalspawn arci bitti zaten ustteki o murder in bg ile, son 2 bs da rahmetli olunca tanrinin ozu tahta geri donuyor Bhaal geri geliyor BG sehrinde. Ordan baska bir hikaye cikar iste yari alakali devam niteliginde nolcak, zaten 150 sene falan gecmis 2. oyundan.

Mesaj tarihi:
18 saat önce, Komutan dedi ki:

Hicbirinde multi yok.

Mesaj tarihi:

minsc'i bi ara geri getirdilerdi, wild magic miydi neydi, oyunda olacagi kesindir bence.

yoksa malum 2nd - 5th ed. arasinda 150+ sene var coktan rahmetli olmus olmasi gerek adamin.

• Yeni Oluştur...