fresia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 yatmayacaksa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 self destruction gibime geliyor, ben gidince takim toparlanamasin da gene bana ihtiyac duysunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 onyekuru basgan gelseydi, arda simdi pis pis siritarak kotu oynayacak deli edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Geçen Başakşehir maçından önce sarılıp öpüştüler, sonra da takip etmedim ama Terim Arda'ya iyi konuşmuş galiba basın toplantısında. Orada belliydi zaten iplerin atıldığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 (düzenlendi) Neredeyse 2 yılda 27 şut. Başakşehir 2 senede toplam 60 maça çıkmış olsa, 30 da şut desen.... 2 maçta 1 şut çekmesi için transfer edebiliriz bence sdfsf. Kasım 28, 2019 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 kardeş bu adam kaç senedir top oynamıyor, bedava gelmeyeceğide malum bana gs saçmalıyor gibi geldi. 3 senelik kontrat yaparsınız yatar yatar durur zaten karakter bir acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 sezon sonu bosta degil mi bu, kimse zaten satin almaz asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Başakşehir'de 60 maç oynamış olmasına imkan yok. Taş çatlasa en fazla 35-40'tır. 30 çıkarsa da şaşırmam. Ki genelde de sonradan giriyo. 60 dk ortalama tuttuysa maç başı ona bile iyiymiş derim. Ha, en fazla geleceği durum 2 maçta 1 şuttan devre başına 1 şut, yine kötü o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 el öpmeler vs ondan zaten, adamı başakşehir bile istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Başakşehir'de 60 maç yapmış olamaz zaten canım. Başakşehir'in bütün maçları dediydim. Yoksa ohooo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 (düzenlendi) Yalnız çok gerçekçi bi senaryo GS'ye dönmesi. - Özür diledi, burnu sürtüldü - check - El öptü saygı gösterdi - check - Benle bozuşmayın, dönüp dolaşıp yine benim kucağıma düşersiniz - check - İkisi de iktidara yakın "hacı yap bi kıyak" - check - Terim'e uyuz olan Şenol Güneş daha geçen gün "Arda bitti, biz bitirdik" dedi, third party taunt - check - Kariyeri dip noktada tam Terim'in parlatıp "aha bitmiş adamı geri kazandırdım" ego şişirme fırsatı - check - GS kendisine emek vermiş kendi öz çocuğunu yarı yolda bırakmaz gazı (aynısını Eboue'de falan da yaptılar sırf bu sebepten) - check - Terim'in diğer kavgalısı Burak Yılmaz'a gözdağı -check Biçilmiş kaftan resmen Terim için. Kasım 28, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 fena maç olmuyor ortada yalnız hava şartları baya etkiliyor maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 jimmy durmaz futbolcu olsa 2-3 tane atmistik seri nzonziyi cok begendim fenerin onune gececekse helal olsun 1 puan, derdimiz turk bayragi ve turk futbolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 güzel maçtı donkişot karşı karşıya kaldığı pozisyonlardan birini atsa farklı olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 bi de Muslera.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Ziraatte gs yi tuzladilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 10 kişi gol atti tuzla fena tuzladılar. 8dk uzatma verdi hakem korkmadım degil 3-0 olacak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 masticore'dan muhteşem espri la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 cidden muslera'ya yazik ya. adam barcelona'lik kaleciyken gs'de hem de fatih terim gibi kazma kurek biri altinda bitti gitti kariyeri. hos ahiretligini yapmistir da, bari adami ilerde gs teknik direktoru yapmayin. salin gitsin duzgun bi yerde td lik yapsin asdf yani muslera'sin ve iki arada bi derede once 6 yiyosun, ardindan tuzlaspor fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 bi de kalede muslera mi vardi puuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 yedek bile değildi muslera ama zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Barcelona seviyesinde kalecinin 9 sene Türkiye'de unutulduğunu mu söylüyorsunuz yani. Gitmesine engelinde Fatih Terim'in olduğunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 (düzenlendi) Barcelona seviyesinde olmayabilir ama GS'den daha iyisini gayet yapabilecek kapasitede. Kaldi ki zaten GS tier'indaki bir takimin en iyi oyuncusunun kaleci olmasinin sacma oldugunu hep belirtmisimdir. Elbette aldigi maas vs soz konusu oldugunda gitmesi icin bir sebep yok. Ama bu sene CL'de en fazla kurtaris yapan kaleci oldugunu unutmamak lazim. Kaleci ilginc bir mevki. Futbolcu olarak belli takimlarda super is yapip (atiyorum Hagi Alex) daha ust takimlarda o seviyeyi yakalayamayabilirsiniz ama kaleci icin bu durum bence daha az gecerli. Turkiye'ye cok iyi yabanci kaleciler geldi. Bircogu bence daha ust seviye futbol rahatlikla oynayabilirdi, Cordoba, Mondragon vs. Tafareli saymiyorum. Aralık 5, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 muslera > casillas + valdes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Barcelona seviyesi kaleci için çok yüksek bi seviye değil. Valdes'i gördük yıllarca, Rüştü'yü aldılar Non-EU hakkı harcayıp. Fener'den 2 maç sonunda odunla kovalanan Enke onlardan gelmeydi. Muslera top tier kaleci. Değerini gittiği/emekli olduğu zaman çok daha iyi anlayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar