Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 İleri gitti aslında. 2.Gs döneöinde gıdım ileri gitmemişti. 3. GS döneminde bayağı ilerlemişti hem taktik hem strateji hem ego disiplini olarak. İleri gidemedi diyenler genelde 2. döneminden sonra takip etmeyen ya da önyargıyla bakanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Organize ama amatör bir kötülük var dedi okuduğum kadarıyla, organzie işler var demedi. Tezin boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Adam tüm ligi ağlattı burada, gelmiş geçmiş en winner adam!. Bir Şenol değil diyorlardı, Şenolla aynı klasmana koydular orda da tokatladı, daha ne yapsın. Adam geliştiremedi kendini diyorsunuz geliştirse herhalde 35 yıl ust uste şampiyon olacak. Adam toplamda 40 maç ceza aldı gene tokatladı. Ha severmiyim, hiç sevmem ama hayatta hiç bi başarısı olmayan zatların şu adama laf atmasını da anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Öyle de demedi mot a mot konuşacaksak, yani kelime ukalalığı yapmaya gerek yok, ben ne anlama geldiğini yazdım. Netten bulup okumama da gerek yok adamı dinledim. Onu çekme bunu çek diyen kebapçı basmaya giden adam işte. Kadro terim - abdurrahim -ali dürüst olarak bir araya gelince yeterli zaten suyun bulanması için. Bu sene tek fark federasyonda ali dürüst yerine erdal bahçıvan olarak değiştirilmiş. Sezon başı madur olayı yine aynı, sezon sonu olayını ise zaten zaman gösterecektir, beraber izleriz. Kayıtlara geçsin diye tekrar tekrar üstüne basarak yazıyorum. Terimin td liği için motivasyon/gaz olarak , buna ek olarak kupa kazanma vs başarılı taktik/teknik olarak zaten yeterince vuranı var, kendi eski dünyada sözü geçen oyuncusu diyor sıfır diye hani eh meh demiyor adam sıfır sıfır sıfır. Tabi şl de şu elindeki kadro ile şl de neler yapacak onu da göreceğiz. Bu arada şunu da yazayım bana göre büyük takımı hocaları içinde terimi terim yapan en büyük artısı cesareti, şenol güneşte ft deki cesaretin 5 te 1 i olsa Beşiktaş şuanda çok farklı yerlerdeydi. Avcıyı kasti yazmadım büyük takımın başında daha yeni diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Abi ben hayatta bir çok başarısı olan bir kişi olarak laf ettim ft ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Atatürk olimpiyat evinde futbolda kupa kaldırmışlığım da var, fotolu motolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Terimin bilgisini öven bin tane yabancı da var. Pirlo bi dangalaklık etmiş diye öne çıktı hemen. Kaldı ki elalemin sözüne gerek yok. Yeri gelince taş gibi oyun oynatıyo. Kaldı ki 2000de oynattığı futbol Guardiola Barça'sıyla ve 2006 Arsenal'iyle eşdeğer devrimsellikteydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 2000 olayına katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 pirlo terim'e gıcık kapmış olamaz mı? oyunculuğu efsane diye, kişiliği de efsane mi olacak. arasan mourinho için de hoca değil bu diyecek eski oyuncusu bulursun. klasik ft hater'ı strawman'i oldu çıktı tartışmalarda. bi de ft ceza alınca sürekli puan kaybediyoruz. herkes tutturmuş gs mağdur olmuş avantajlı çıktı dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 (düzenlendi) Gecen sene FT ceza alinca 8 puan geriden gelip sampiyon olmadiniz mi siz? Nasil surekli puan kaybediyosunuz? Edit: Son ceza aldigi 27 macta 16 galibiyet, 7 beraberlik, 4 yenilgi almis. Eylül 10, 2019 Bathory tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 pirlo adamsa teknik direktörlük yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 2 saat önce, FuCKiR dedi ki: Öyle de demedi mot a mot konuşacaksak, yani kelime ukalalığı yapmaya gerek yok, ben ne anlama geldiğini yazdım. bahsedilen amatör - profesyonel geçişi transferlerle alakalı diyorlar. muriqi için bizden 5m fenerden 3.5m istenmiş. mevlüt için bizden 500k istenirken fenere bedava gitti. bahsettiği bu deniyor. bir de açıklama gayet ortaya iken tffnin üstüne alınıp, hakaret vs yokken ceza çakması ayrı saçmalık. ayrıca hani hikmet karaman'ın cezası? çıkıp dakikalarca hakeme salladı adam. çeker vururum olayına zaten hiç girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Cuma 19.00 Galatasaray-Kasımpaşa --- Ali Palabıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 ilk macinda falcaoya bi kirmizi yaz benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 19:05'te gosterirse sikinti cikar yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 On 09.09.2019 at 12:21, fresia dedi ki: lisemizi de ele geçirdiler http://www.hurriyet.com.tr/gundem/galatasaray-lisesine-fenerbahceli-mudur-tartismasi-41324496 https://www.memurlar.net/haber/854558/?source=twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 ne belaymış ya şu herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Ciddi mal adam, pisliği kapanmıyor. İlk fırsatta gene aday olup gelme ihtimali var birde offf.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Bir daha aday fln. olamaz ya. Olsa da Turgay Kıran'ın temsili başkan adaylığına döner asdaf. kot farkı 40 metre olan kemerburgaz arazisi nedir abi asdasfasfasfasghh koptum . Türkiye'de benim bildiğim kot farkı olan yere apartman dikilir kottan yararlanılıp yüksek kat cıkılır. 40 metre diyor ya asdaf maden arazisiymiş zaten. Dursun şarkuteri bir işini de düzgün yapsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 uahauhauaha Güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 (düzenlendi) https://mobile.twitter.com/gsgoller/status/1171720071506485249 hafizamizi zinde tutalim, hafiza butun kotuluklerin dusmanidir Olay palabiyik falan da degil gecen sene bundan farkli bir mac oynamadik yoksa yemisim kasimpasa maci hakemini bugunden bagimsiz koydum Eylül 13, 2019 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Emlak Konut GYO Riva ve Florya projelerinin feshi sürecinin başlatıldığını KAP a bildirdi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 evet cok iyi haber umarim 2si de olur bi de "falcao'yu sakatlayin size sponsor olayim" demis midir bir baskan acaba, daha demin kendi kaldirdigi topa rovasata cakiyordu rakipleri titretir bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Lemina'nin pili bitti la 25dk da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar