Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 (düzenlendi) 19 dakika önce, Cthulhu dedi ki: o kadar paramız yok ki. sadece diagne satıp hem orta saha hem falcao alamıyor olmamız lazım. diagne satmadan transfer yapamıyorsunuz hatta direkt o olmasa bile +1 adam satmadan sezonu kapatamıyorsunuz. eksi yazıyor şuan ffp'ye girer. başa baş anlaşması var gs'nin. Temmuz 23, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Fernando satışıyla kafa kafayayı dengelemiş olmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 2.5m aciktayiz, kapatilir o cagne satilmadan da, dert degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 2. lige alt yapıdan 2-3 adam kiralar/satar gösterirsiniz olur biter, fener yaptı bir halt olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 yok mu bitane 0 asistli 290 bin dolarlik ortasaha oyuncumuz 16 milyon + 3 milyon bonusa italyaya gonderelim https://www.transfermarkt.com.tr/cekdar-orhan/profil/spieler/315209 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Alıntı Simon Kjaer 12,5 milyona gitti, bedavaya Fenerbahçe'ye dönüyor. fenerbahce satarken "piyasasi boyle min 10 melyor abi en az artik", fenerbahce alirken herkes bedava kendilerini banlattilar yetmedi tum ulkeyi banlatacaklar sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Transferde Fenerbahçe gibi olunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 bedava dönmüyor, zorunlu satın almalı 2 sene kiralık diyor ispanyollar. miktar belli değilde dönüş tutmazsa ileri dönük pranga yine bu anlaşma. yanındaki adamı düzgün ve tamamlayıcı seçemezsen, tutmazsa sevilla'da gözüktüğü gibi öyle ekstrem iyi iş yapamıyor kjaer. çok kolayda vazgeçilebilir oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 sardalyanın göz yaşları sel. ÇATLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 aydinlatma icin tesekkurler, o zaman bu gazetelere "you only had one job" demek duser bize, ozur diliyorum fenerli kardeslerimden ali koc tshirtu alacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Peki bu yıl bonservissiz alınmış gibi gözüküyor bu transferler. 2 yıl sonra zorunlu satın alma olayı gelince o zaman bonservis gideri olarak gözükmeyecek mi? Geleceğe baya dolu slot yollamış oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 2 sene sonra sozlesmesi bitiyo adamin asfd. zorunlu transferin izdirabini biz cekiyoruz iste simdi, luyindama kafadan -5m yazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 (düzenlendi) 1.5 sene kiralık olur o zaman. sözleşme bitimiyle kiralık sözleşme bitimi aynı olamıyor. Arada min 1 transfer dönemi, aynı kıtada değilse ve transfer dönemleri arasında süre farkı varsa da 6 ay kalması gerekiyor. Yani olay zaten bonservis ödemesini ileri atmak işte aynen. Başta iyi geldi bu yöntemi kullananlara ama mali istikrarı yakalayamayınca patır patır adam satmak zorunda kaldılar. Inter mesela güzel örnek. Herkesi 30-40 milyon euro zorunlu satın alma ile aldı vs... Bize de Llajic'te girecekti ama Torino ile taksitle anlaşılması çok garip oldu. Niye böyle bir saçmalığa ok dediler merak ediyorum asdf Taksidini ödediğin transfer dönemine işleniyor FFP'den. Alan içinde aynısı geçerli. 30 ay taksit yapıldığı duyurulmuştu işte. Kafadan 2.5 sene ediyor. 6.5 milyon euro verdik ama senelik 2.5 milyon falan gider işlenecek. Bu süre içinde satarsak kalan taksit giderleri amortisman goygoylarına toplu eklenip, gider yapılıyor galiba. O kısmı tam okumadım, anlamadım da okuduğumu karışıktı finansçı işi o jsadfhsd Temmuz 26, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 58 dakika önce, Wishmaster dedi ki: Peki bu yıl bonservissiz alınmış gibi gözüküyor bu transferler. 2 yıl sonra zorunlu satın alma olayı gelince o zaman bonservis gideri olarak gözükmeyecek mi? Geleceğe baya dolu slot yollamış oluyorlar. geleceği düşünen olmadığı için kafa rahat sdfsdf tam türk işi o zamana kim öle kim kala kafası yani ljajic gibi iyi çıksa adam sorun değil de aldığın adam patlak çıkarsa çok pis koyar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 nainggolan ile anlaşmışız deniyor.belhanda gidici mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 nanaygolan gelmez heveslenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 27 dakika önce, Esnaf dedi ki: nainggolan Milandaki mi? hani şu ninja lakaplı? Yok artık 50 milyon falandır o yahu başkası mı acaba bahsettiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 adam italya'da bile 4.5m maaş alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 (düzenlendi) kiralık alacakmışız zaten de bence de zor transfer.italyan basını bize yazmış ama onlarda bizim fanatik-fotomaçtan görüp yazmışlardır kesin son hazırlık maçına da baktım da ömer bayram ve jimmy baya iyi oynamış.babel de bu sene yatışa geçmez ise baya etkili olacak gibi.erencan,atalay ve ali yavuz baya iyiler.özellikle atalay ve ali yi çok beğendim.mustafa kapı da yaşına göre iyiydi umarım böyle devam eder bu gençlerin arasına emre mor transferini yapmak büyük risk bence.adamın düzelmeye hiç niyeti yok gibi geliyor bana.fatih terim çöpleri alıp ego tatmin edeceğine şu gençlerin üzerine dursa daha iyi olacak Temmuz 30, 2019 Esnaf tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 omer bayram hep iyiydi ki adamin gelistirmesi gereken tek nokta aldigi maas, bi 3 milyon maas alsa omer joker bayram posterleri goruruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 hickimseye yaptigi ortaya babel ne iyi kostu yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 https://www.ntvspor.net/futbol/emre-mor-kafalari-karistirdi-5d405f0baf785109001fcbdb?_ref=infinity sırf terim" bakın çocuğu ben adam ettim" desin diye 2 haftadır bu aptalla uğraşıyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 (düzenlendi) Omer bayram hep iyiydi derken? Adamin fizigi futbola musait degil bir kere gectim herseyi benden fazla gobegi var alttan cilgin 6pack cikmiyorsa. Senin su yetersiz yerli fetisini ne yapacagiz sardalya Temmuz 30, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 abi adam ironi yapmış. tarık "joker" çamdal afişine göndermeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 (düzenlendi) Yok ya sardalya zamaninda Sabri'yi filan full ovmuyor muydu. Oyle aklimda kalmis. sostizm miydi yoksa. Karistirdim galiba dsfs. Vardi bir yerli sevicimiz. Temmuz 30, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar