ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Spoiler şimdi brynden targaryen(piç olunca rivers mı oluyordu) mi tahta geçti bran mı tahta geçti. bu bebenin baskın kişiliği kim? tüm bu mevzular sürüldüğü için intikam alan bi adamın komplosu muymuş? dizide bundan bahsetmemiş olabilirler de kitaplarda bunu mu anlatacak acaba grrm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 (düzenlendi) 27 dakika önce, ahmedinejad dedi ki: İçeriği gizle şimdi brynden targaryen(piç olunca rivers mı oluyordu) mi tahta geçti bran mı tahta geçti. bu bebenin baskın kişiliği kim? tüm bu mevzular sürüldüğü için intikam alan bi adamın komplosu muymuş? dizide bundan bahsetmemiş olabilirler de kitaplarda bunu mu anlatacak acaba grrm. Spoiler ben böyle twist bekliyordum ama senaristler çok yeto olduğu için beceremediler. bronn u master of coin yapan yetolara fazla gelir bu tarz twistler. seven kingdoms gitti meme kingdom geldi son sahne neydi öyle ya hahaha. senaryo çok boş bu haliyle bran ı bi yere oturtamıyorsun, three eyed raven ı oturtamıyorsun, melissandre yine aynı şekilde Mayıs 20, 2019 Flassh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Leeeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Best season eva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 olan jon a oldu yaktılar adamın başını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 (düzenlendi) Az önce, Flassh dedi ki: olan jon a oldu yaktılar adamın başını ya. Mayıs 20, 2019 Cute tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 https://twitter.com/altyazaresek/status/1130177554101329920?s=21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 ned stark yaşasaydı çocukları ile gurur duyardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Sezon başındaki hyped halimizle şimdiyi kıyaslayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 iddiaya girmişler işte losttan daha kötü bir final yapabiliriz diye iddiayı kazandılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Spoiler Jon hiç bişi istemiyom diyip ayak yapıp duruyodu. Peki o zaman çektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Inanılmaz kötü ya. Kasıtlı yapsan anca bu kadar yaparsın. Kitaplar merak edilsin diye mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 ben çok kötü bir son olduğunu düşünmüyorum ama bu sezonun 10 bölüm olması, hatta belki bir sezon daha olması gerekiyordu şu sonu sindirebilmemiz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Çok kötü olmayan sona razı hale gelmişsin, bu da kendi başına açıklayıcı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Dakikayla alakası yok ya şu 6 bölümde bile baya bi filler sahne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Dvd falan satacak herhalde pezevenkler. Kesilmiş sahne çoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Spoiler ya gerçekten 10 dakika tyrionu yürüteceğinize, 10 dakika freefolk'u kuzeye yürüteceğinize bran'a iki kelimle konuştursaydınız biraz bir şeyler anlatsaydı. bi dany'nin ölümü güzeldi şu bütün bölümde. of darlandım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Spoiler bence grrm bunlara baya bir cumlelik kisa ozetler vermis anca yazilmamis kisimlar icin, detaysiz falan, o acidan ici bos herseyin: dany kafayi ciziyor, xyz oluyor, abc patliyor vs. ama detayli nasil oldugunun kimin ne dediginin nasil yaptiginin ayrintisi yok, bu detaylari yapimcilar hep sallamis gibi o yuzden kafadan en basit haliyle. Boyle oluncada iste boyle sallamasyon finito. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 44 dakika önce, Norak dedi ki: İçeriği gizle bence grrm bunlara baya bir cumlelik kisa ozetler vermis anca yazilmamis kisimlar icin, detaysiz falan, o acidan ici bos herseyin: dany kafayi ciziyor, xyz oluyor, abc patliyor vs. ama detayli nasil oldugunun kimin ne dediginin nasil yaptiginin ayrintisi yok, bu detaylari yapimcilar hep sallamis gibi o yuzden kafadan en basit haliyle. Boyle oluncada iste boyle sallamasyon finito. Katılıyorum, aradaki boşlukları kendileri doldurmuşlar. Ama madem bu kadar kötü dolduracaklardı, keşke Martin'in finalini boşverip daha basit bir finale yönelselerdi. Jon ve Dany'nin evlenip krallığı birlikte yönetmeleri daha az ilginç olurdu ama dizinin hikayesini bu kadar katletmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 (düzenlendi) ben beğendim finali. son sezona 6 bölüm daha ekle. karakter gelişimlerini mantıklı hale getir. aptal nk savaşını salak arya sahnesini falan düzelt. yine böyle bitsin zaten. hikayeden bahsediyorum tabi. diyaloglar, bitmek bilmeyen drama sahneleri falan yine gayet 8. sezonun leşliğine yakışır bi bölümdü. Mayıs 20, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Çok kötüydü. Bide türk dizisi gibi 30 dakkalik bolumu 1 bucuk saate uzatmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 gayet güzel sondu ben beğendim. En eğlenceli kısım paticik yorumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 2 dakika önce, Black-ice dedi ki: ben beğendim finali. son sezona 6 bölüm daha ekle. karakter gelişimlerini mantıklı hale getir. aptal nk savaşını salak arya sahnesini falan düzelt. yine böyle bitsin zaten. sabah yedide facebook a spo yazmıştım inşalla okumuşundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 okumadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar