Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Cinematic Universe (Spoiler Alert!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Daredevil S1-2-3 enfes dizilerdi. atmosferiyle ve çizgi romanlara göndermesiyle felan. ama "Disneyleştireceğiz" derken She-Hulk gibi cıvık bir diziyle sonuçlanacak diye endişeliyim.

• 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Wakanda Forever Disney+'a geşmiş, oradan izledim bugün. Beklediğimden daha iyi çıktı. Şu dahi öğrenci karakter eğlenceli başlamıştı ama çok bayık devam etti.

Zırh giymeden dövemediler bir de Atlantislileri ya da filmdeki adıyla Talokya(mıydı?)ları. O kısma güldüm biraz. Adamlar geldi bam güm darmadağın etti süper ülke Wakandayı. 

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

niye ya neandertal kafa adam driver dandik sw kurbanı bence. ben seviyorum herifi. marvel sw harici de izleyin.......................oyunculuk görürsünüz.......bilmem banlatabiliyor muyum........ (kendimi)

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

adam driver bayağı bayağı best bi adam ya, 4-5 seneye dicaprio seviyesine fırlar doğru proje seçimleri yaparsa. benim film seçimi kriterlerimden biri eğer başrolde vs. varsa 

fantastic four iyi işlense aslında hayvan gibi altyapıya ve hikayeye sahipte şimdiye kadar farklı ellerde en çok piç edilen seri cidden ya. umarım bu sefer tuttururlar diyeceğim de ben bir şeyi fark ettim. yeni dönem başladığından beri sinemada izlediğim tek marvel filmi black panther oldu ki diğerleri disney'e düşsün diye bekliyorum. onlarda midemi bulandırdı cidden aşırı kötüler. panther zaten panther, harikaydı da onun dışı loki sonrası diziler dahil felaketler. 

şu bölümde fantastic four'dan da iyi iş çıkartacaklarını sanmıyorum kadro ne kadar iyi olsa da 

Mesaj tarihi:

Adam Driver 👍

Son 4-5 film gerçekten kötüydü özellikle Thor, aklıma gelince bile midem ekşiyor ama son gotg filmi birkaç sahnesi dışında başarılı bi filmdi bence. Burayı da düzgün birine emanet ederlerse güzel bi şeyler çıkabilir. Son marvel kararlarından sonra (az ama öz film) bi şeyler değişecek mi göreceğiz tabii çok ümitlenmeye de gerek yok fds

Mesaj tarihi:

infinity war bitince ben de takip etmeyi bıraktım. ilerde güzel filmler gelmeye başlarsa öncesinde aradaki filmleri disney plustan çerezlik izleriz.

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

bu Nick Fury'i bu kadar softie yapmaları can sıkıcı ya. Iron Man 1'de "off şüper" felan diye karşıladık da, Captain Marvel'dan sonra maskaraya çevirdiler koskoca Nick Fury'i.

umarım son bölümde bir şeyler olur.

• Yeni Oluştur...