progamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 (düzenlendi) Jon Bernthal Returning as The Punisher for ‘Daredevil: Born Again’ https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/daredevil-born-again-casts-jon-bernthal-punisher-1235342229/ Mart 7, 2023 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Daredevil S1-2-3 enfes dizilerdi. atmosferiyle ve çizgi romanlara göndermesiyle felan. ama "Disneyleştireceğiz" derken She-Hulk gibi cıvık bir diziyle sonuçlanacak diye endişeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 beğendim traileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 lol dislike bombalamışlar ama kötü durmuyor, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Dandik ama eğlenceli marvel filmi olacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Wakanda Forever Disney+'a geşmiş, oradan izledim bugün. Beklediğimden daha iyi çıktı. Şu dahi öğrenci karakter eğlenceli başlamıştı ama çok bayık devam etti. Zırh giymeden dövemediler bir de Atlantislileri ya da filmdeki adıyla Talokya(mıydı?)ları. O kısma güldüm biraz. Adamlar geldi bam güm darmadağın etti süper ülke Wakandayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Endgame'den sonra ilk defa IMAX'e gittim. Adam Warlock şoparı dışında son iki senedeki çıkan filmlere göre iyi olmuş GOTG3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Fantastic Four casti leaklenmiş. Spoiler https://twitter.com/MyTimeToShineH/status/1662535854273830912?s=20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh margot robbie olmasa komple çöp ama o bile kurtaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 niye ya neandertal kafa adam driver dandik sw kurbanı bence. ben seviyorum herifi. marvel sw harici de izleyin.......................oyunculuk görürsünüz.......bilmem banlatabiliyor muyum........ (kendimi) 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 seyrettim başka filmlerde de, hepsinde iticiydi. diğer iki elemansa 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 Bu kacinci fantastik four yahu, multiverse'u de sayarsak 3 kez cast edildi. Oyuncular iyi ama gene patlar çok büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 adam driver bayağı bayağı best bi adam ya, 4-5 seneye dicaprio seviyesine fırlar doğru proje seçimleri yaparsa. benim film seçimi kriterlerimden biri eğer başrolde vs. varsa fantastic four iyi işlense aslında hayvan gibi altyapıya ve hikayeye sahipte şimdiye kadar farklı ellerde en çok piç edilen seri cidden ya. umarım bu sefer tuttururlar diyeceğim de ben bir şeyi fark ettim. yeni dönem başladığından beri sinemada izlediğim tek marvel filmi black panther oldu ki diğerleri disney'e düşsün diye bekliyorum. onlarda midemi bulandırdı cidden aşırı kötüler. panther zaten panther, harikaydı da onun dışı loki sonrası diziler dahil felaketler. şu bölümde fantastic four'dan da iyi iş çıkartacaklarını sanmıyorum kadro ne kadar iyi olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Adam Driver Son 4-5 film gerçekten kötüydü özellikle Thor, aklıma gelince bile midem ekşiyor ama son gotg filmi birkaç sahnesi dışında başarılı bi filmdi bence. Burayı da düzgün birine emanet ederlerse güzel bi şeyler çıkabilir. Son marvel kararlarından sonra (az ama öz film) bi şeyler değişecek mi göreceğiz tabii çok ümitlenmeye de gerek yok fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 yani o kadar soğudum ki gotg ve antman'e halen gitmedim. antman içinde felaket dediklerinde gitmekten vazgeçip standby'a almıştım kendimi zaten de bakalım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 zorunda değilsin abi hepsini izlemeye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 infinity war bitince ben de takip etmeyi bıraktım. ilerde güzel filmler gelmeye başlarsa öncesinde aradaki filmleri disney plustan çerezlik izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 bu Nick Fury'i bu kadar softie yapmaları can sıkıcı ya. Iron Man 1'de "off şüper" felan diye karşıladık da, Captain Marvel'dan sonra maskaraya çevirdiler koskoca Nick Fury'i. umarım son bölümde bir şeyler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Secret Invasion i yazarken uff bitsede greve gitsek diye yazmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar