Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 az önce gördüm ya çok heves ettim lan, gelsin de izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 She-Hulk 7. bölüm güzeldi... demek isterdim de, sonunda pat diye beklenilen klişeyi sundu yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 bu diziyi 7. bölüme kadar izleyip sonra cod oynayanlara laf etmen enteresan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Steam kayıtlarına göre COD 4: Modern Warfare (2007) : 7 saat oynamışım COD: Modern Warfare 2 (2009) : 2 saaat oynamışım COD: Black Ops (2010) : 2 saat oynamışım COD: Modern Warfare 3 (2011) : 35 saat oynamışım COD: Black Ops II (2012) : 49 saat oynamışım COD: Advanced Warfare (2014) : 11 saat oynamışım COD: Ghosts (2014) : 3 saat oynamışım karşında tam bir COD profesyoneli yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Dandik ama IMAX'de izlemesi keyifli bir film olur. DP3 hariç marvel beklentim sıfır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 16 saat önce, DRaGoN_SLaYeR dedi ki: Dandik ama IMAX'de izlemesi keyifli bir film olur. DP3 hariç marvel beklentim sıfır artık. yazar kalitesi düştü, CGI dandikleşti, umarım Deadpool 3 için senaryoyu Ryan abi hallediyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Alıntı Rob Liefeld ...(based on the characters created by) Wendy Molyneux ...(written by) Lizzie Molyneux-Logelin ...(written by) Fabian Nicieza ...(based on the characters created by) Rhett Reese ...(written by) Ryan Reynolds ...(co-writer) Paul Wernick ...(written by) co-writer, gene şakaları komiklikleri halleder herhalde lol. üzeceğini hiç sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 çıkmış werewolf by night. 54 dakika. Beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Bundan sonra She-Hulk dizisinin CGI'na veya Ms. Marvel dizisinin kavga sahnelerine laf etmeyeceğim. DC, 1993 yılında yayınlanan Power Rangers sahnelerinden daha beter sahneleri yapmayı başarıyor. Tebrik etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 hiç beklemediğim şekilde çok ilginç bi sezon finali verdi she-hulk. iyi mi kötü mü bilemedim ama sonraki filmler ve diziler için baya sağlam reveallar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Abi revealleri yazıver de izlemekle uğraşmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 (düzenlendi) ya genelde beklediğimiz şeyler işte, yazarlar kendi kendilerine dalga geçmiş espri kasmış. X-Men, She-Hulk S2, Daredevil, Hulk'un çocuğu felan. ama yarın çıkıp "bu diziyi ciddiye almayın Canon değil" diye patlatabilirler de. Ekim 13, 2022 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 4th wall esprisinin bokunun ciktigi bolum, sezon finaline ne koyacaklarini bulamamislar, reveallerle puan toplariz demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 güzeldi bence She Hulk finali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 (düzenlendi) Beğenmedim finali, intro finalden iyidi. Zaten ortalama gidiyordu, ortalama bitirdi sezonu da. 2. Sezon gelmesede olur. Reveal denmis ama pek bir sety yoktu be? bir tek world war Hulk gelecek gibi hissettim, skaar cgi cidden kötüydü she hulk gibi anlam veremedim neden sadece Hulk iyi duruyor. Son olarak intellegencia direk she hulk haterlar ile güzel tşk geçmis iyi güldüm, komedi dizisi olarak pek başaralı olmasada güldürdü ara sira. Ekim 13, 2022 Laorx tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 9 saat önce, Laorx dedi ki: Beğenmedim finali, intro finalden iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Meh bi film olucak gibi. Yeni bir hayal kırıklığı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Lan Michael Douglas gençleşmiş Evangeline Lilly yaşlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 marvel filmlerini seneler boyu izlemis birisi olarak, "abi az salin yaw..." demek istiyorum. tamam cash cow ama nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 bill murray de mcu'ya katılmış sonunda. o yaşlı adamı görünce "stan lee olacaktı orada" diye düşündürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Son filmin aynısını jshshss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar