Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legal Game Of Thrones izleme yolları ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bazı animelerde kaynaklarını göstermiyor nedense. Bütün anime addonlarını ekledim, ona rağmen hiçbirinde yok diyor. Eski animelerde bir sürü kaynak gözüküyor ama OPM yeni sezonunda sadece Netflixte var diyor mesela.

Başka bir ayar filan mı yapmak lazım buna?

Mesaj tarihi:

stremio player'i bende bir müddet sonra senkronizasyon sorunu çıkarıyor. kaç update'dir çözülmedi. aynı problemi yaşayanlar, akış başladıktan sonra ekrana sağ tıklayarak VLC player'da izleyebilirler.

Mesaj tarihi:

qbittorrent ile download in sequential order i seçin istediğiniz playerda oynatın. torrent stream için harici uygulama kullanmaya gerek yok.

hulu, hbo now ve amazon prime hbo için us based cc istiyor en mantıklısı 12tl lik digiturk play almak.

Mesaj tarihi:
10 saat önce, Densiz dedi ki:

twitch/amazon prime da var sanırım. Aylığı 3$ a mı ne geliyor türkiyeden.

twitch prime içine hbo yu ekleyebiliyosun öyle saçma bi özellik eklemişler sadece. 3€ üstüne 15$

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Stremio'da güncelleme problemi var sanırım, GoT S8 i eklememişler bile. Ya da hiç eklemeyecekler mi? Torrent sitelerine çoktan düşmüş ama stremioda gözükmüyor S8.

Neyse, popcorntime varmış alternatifi, onu yükledim. Güvenli mi emin değilim ama stremio'yla aynı sistem sanırım.

ShadowFury tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
4 saat önce, Oce4n dedi ki:

twitch prime içine hbo yu ekleyebiliyosun öyle saçma bi özellik eklemişler sadece. 3€ üstüne 15$

aynen boyleymis

bakindim yok zaten amazon prime da direk

game of thrones diyorum, sen jack ryan seyret diyor amazon prime

Mesaj tarihi:
On 13.04.2019 at 10:43, sanssizsansli dedi ki:

@küheylan illegal olana ulaşmak için google'da yanına izle yazman yetiyor ya temel britanicadan mı arıyosun linki :D.

valla eski bölümlere bakacaktım da, hepsinde ya dublaj çıktı ya da fragman.

• Yeni Oluştur...