Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 İlk olarak neler yapıyorum özet geçeyim birkaç link ile İstanbul zeytinburnunda deri konfeksiyon işindeyim , imalat yapıyorum. Deri ceket tanıtımı Shearling ceket tanıtımı Kickstarter Instagram Fiyatlar yüksek olduğundan ve türkiyede gerçek deri&kürk'e talep olmadığından tamamen yurtdışına çalışıyorum. Paticikde konu açmak hiç aklıma gelmedi ama burada da baya talep var bu ürünlere , fiyat konusunda bir çalışma yaparız paticiğe özel. Resimden istediğiniz modeli de yaparız ama maliyet biraz artar...:) Showrooma gelip modelleri deneyebilirsiniz , beklerim her zaman.Instagramdan adres ve telefonuma ulaşabilirsiniz. Şimdilik bu kadar , sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Koyu kahve olanı çok güzelmiş fiyat sormaya gelirken instagramda 380€ olduğunu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Ama ürünler çok güzel bol kazançlar diliyorum karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 ürünler güzelmiş eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 rocky ceketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 allsaints’ten veya premium herhangi bir markadan 1500-2000 tl’ye alabiliyorum zaten 100% deri. niye sizin aile sirketine daha cok odeyeyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 yani videoyu izledim o kadar anlatmışlar materyali kendimzin her türlü aracıyı aradan kaldırıyoruz satarken böylece yüzde 50 daha düşük fiyata size sunabiliyoruz birde üstüne mağaza değil online sattığımız için yüzde 14 bi daha ucuza satabiliyoruz demişler. minimum fiyat 380 euro. yani normal satsanız fiyat 866 euro = 5500 tl mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 hesaplamışsın işte niye soruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 ikna olmadığım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 video çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 (düzenlendi) anlamadigim 100% deri bunlar da: https://www.allsaints.eu/men/leathers/allsaints-lark-leather-jacket/?colour=5&category=9 https://www.allsaints.eu/men/leathers/style,any/colour,any/size,any/#page-1 cok daha guzel modeller var ve ayrica bunlar indirimsiz fiyati, %100 deri. merinos diyeceksen, bu da merinos: https://www.allsaints.eu/men/leathers/allsaints-renzo-biker/?colour=5&category=9 keci derisi de var... Nisan 4, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 iyi abi, ordan al sen asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 (düzenlendi) aliyorum zaten 4 tane var, sana ne nerden aldigimdan? bilgi almaya calisiyorum, illa cikintilik yapicaksniz Nisan 4, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 bilgi böyle mi alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 tamam, sen haklisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 birisi bugun haplarini almamis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 bos yapmakta da nr1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 demek ki allsaints yeterince premium değil, bu abiler gibi elde yapmıyo falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Bence paticik'e %50 indirim yapar. Ama kürksüz model çok az sanki onu yadırgadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 konuyu acan schott ve allsaints’ten pahaliya satiyor. schott mid-high range allsaints mid range ogrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 https://www.lewisleathers.com/productinfo.html?code=jak-392 Böylesi de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Kuzu yazmakla bitmiyor olay deri var, deri var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 25 dakika önce, Goering dedi ki: konuyu acan schott ve allsaints’ten pahaliya satiyor. schott mid-high range allsaints mid range ogrenmek istiyorum. Fakat sen shearling ile leather fiyatlarını karıştırmışsın. Deri ceketler bende 700TL civarı , 120€ Shearling ceketler ise türkiye şartlarında zaten normalde de pahalı.Zarada imitasyonları 600TL civarıdır sanırım. Yabancılar için 380€ çok iyi bir fiyat shearling ürünleri için.Eşe dosta ben maliyet+cuzi bir kar koyup veriiyorum zaten.380€ vermesini beklemiyorum burdan kimsenin Büyük markaların hepsi türkiye ye yaptırıyor ve evet benden alacagın cekette en iyi kaliteler arasında.Ben ucuzundan istiyorum dersen oda olur ama benim uzmanlık alanım değil ucuz ceket üretmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 (düzenlendi) tesekkur ederim detayli cevap icin. shearling / yunlu modeli giyecek hava bence yok burda zaten Nisan 4, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Bu sene 2-3 ay falan giydim çok bunaltmıyor zaten.T-shirt üstüne shearling bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar