Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 control roomdaki borise de 2016da alive diyo nası la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 adam dandini parody movielerden nasıl bu seviyeye zıplamış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 nice yetenekler amerikan emperyalizminin celik disleri arasinda eziliyor. yetenekli olmasina ragmen bir cafede garsonluk yapan kizlar gibi, yildizi parlayana kadar sacma komedi filmlerinin altinda imzasi olan bu kardesimiz de, kokten degismesi gereken holivud sinema sisteminin bir kurbani degil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 dyatlov gerçek hayatta da böyle gıcık bir tip mi acaba çok anticipatik göstermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 32. gün videosunda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 10 dakika önce, fresia dedi ki: anticipatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 (düzenlendi) http://www.nuclearpowersimulator.com/ "dyatlov'dan iyi yaparım" diyenler için ehu. %97 demand satisfied yaptım en son plant condition düşürmeden. 6295 skor. Haziran 6, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 (düzenlendi) Valla güzel diziydi, insanın içini daraltıyo bazı yerlerde, 3 çalışanın inmesi suya girmesi (gönüllü değillermiş gerçekte silke silke yollamışlar) birde şu kedi köpek muhabbeti (gerçekte avcılara avlatmışlar o hayvanları, acemi askerlere değil). Devletlerin sır saklaması ve açgözlülük ne kadar boktan şeyler bütün Dünya ya hatırlattı tekrardan, o yüzden bu kadar puan aldı heralde diye düşünüyorum, veya o kadar evrensel bir dertki yaşananlar. Neyse abi umarım böyle şeyler tekrardan olmaz. Senaryo çok iyiydi hakkını yemeyelim yazarın, bazı karakterler vs kurgular çok iyi yedirilmişti. O Legasov a yardım eden kadın mesela gerçekte öyle biri yokmuş, olayı toparlayan Valery Legasov'un etrafındaki meslektaşlarının bir karakter ile temsil edilmesi. Derdini iyi anlattı güzel bir yapımdı. Puanım 9 knka. Haziran 7, 2019 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Evet Legasov nukleer fizikci de degilmis inorganik kimyacıymış. Komisyon şefi olarak görev almış. Dizide seyirciye olan biteni çok teknik detaya inmeden anlatabilmek için böyle yapmışlar heralde guzel olmuş bence. Dizi 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Dizi 10 numara gercekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 (düzenlendi) 22 saat önce, Sam dedi ki: http://www.nuclearpowersimulator.com/ "dyatlov'dan iyi yaparım" diyenler için ehu. %97 demand satisfied yaptım en son plant condition düşürmeden. 6295 skor. benim 25 senelik tecrübem var sen kimsin ya size her zaman ne diyorum önce emniyet yaptığınız şey tehlikeli olsa niye yaptırayım Haziran 7, 2019 fresia tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 23 saat önce, Sam dedi ki: http://www.nuclearpowersimulator.com/ "dyatlov'dan iyi yaparım" diyenler için ehu. %97 demand satisfied yaptım en son plant condition düşürmeden. 6295 skor. AZ-5'e bastim gurultulu bir ses geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 su tankıdır su tankı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 8 saat önce, GONDARCENGIZ dedi ki: Senaryo çok iyiydi hakkını yemeyelim yazarın, bazı karakterler vs kurgular çok iyi yedirilmişti. O Legasov a yardım eden kadın mesela gerçekte öyle biri yokmuş, aa knk nereden öğrendin? vallaha mı? dfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 olm ben sizin gibi başından beri gelip konuyu okumuyom, 1 günde izledim hepsini geldim yorumumu attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 tamam da dizinin en sonunda da yazıyor o yazdığın, sanki bir tek senin duyduğun ilginç bir triviaymış gibi gelip söylemen tatlış geldi. dayanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 skiplemiş o kısmı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 (düzenlendi) 5 bölüm üst üste çaktım bitince wc gittiydim valla fsdf, bilemedik ağabey. Haziran 7, 2019 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 şerbeti fazla vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 memeler çok iyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 morfüyus gözlüğü acayip yakışmış yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 5 saat önce, GONDARCENGIZ dedi ki: 5 bölüm üst üste çaktım bitince wc gittiydim valla fsdf, bilemedik ağabey. ulan vizyon cahili, yazma bir daha bu bölümde. (yere tükürür) bu tükürük kuruyana kadar git fularını giy gel veya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar