quixef Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Önceki Borderlands lerde en gıcık olduğum şey bir bölgede main questi bitirip bir sonrakine geçtikten sonra bitirdiğin yerin side questlerinin açılmasıydı, bu sefer öyle yapmamışlardır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 On 29.03.2019 at 07:03, Laurelin dedi ki: ilk oyun en guzeli iidi, HD remaster pack cikaricaklarmis belese. oturur onu oynarim, lilith en iyi karakter zaten. full sjw ye girerler bu yenisinde zaten ben almiyim thxbye +1 lakin Mordecai>ALL Bi jacob revolver çekip allahına gider yapıyordu seviyorduk. İkincisinde boş beleş ağlak oğlan yapmışlardı ondan kırgınım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 SaDeCe EpiÇ oLMaSa PoStLaR MıYdIn???* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Borderlands 3 review Bad jokes clash with great guns in a looter shooter lost in time. 63 https://www.pcgamer.com/borderlands-3-review/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 pcgamer epikçi imajını bozmak için saçma sapan reviewlar yapıyor. tuzlukla koşmuş hemen. https://opencritic.com/game/7656/borderlands-3 adamlar bl oyunu yapmış, çok komikli şakalı ama ciddi deyıl! diye düşük puan vermek dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 (düzenlendi) The Borderlands 2 Steam forum is currently packed with Borderlands 3-related threads. " The game is unplayable for half your customer base. " " Please, dear Steam mods, create a BL3 subforum... " Çare Steam Eylül 14, 2019 kizillelma tarafından düzenlendi Ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 "forumlar lüzumsuz gimmick!" ama gaben affeden bir ilah gibi kucaklıyor, "kim olursan ol, forumumuza gel". yalnız harbi bl2 forumu kaynıyor ahah. oyuncu düşmanı epic'e saydırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 oyunum sheqil yolumdan cheqil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Steam'e gelmeden almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Dayanamayıp alıcam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Borderlands hastasıysanız, benim gibi yıllarca beklediyseniz yeni oyun için alın geçin. Ben de steame çıkmasını isterdim ama yapicak birşey yok. Oyunun gameplayi çok tatmin edici. Ufak tefek inventory bugları var, silah resimleri birbiri ile karışıo, inventory falan açarken hafif kasıyor anlık. Bu ufak tefek inventory sorunlarını ve bazı performans sorunlarını dert etmiyecekseniz başlayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 oyun pahali ve hic bir arkadasim epic store kullanmiyor. single icin almam, tadi coop oynamak. benden pas bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 (düzenlendi) rus vpn ile aldim epic'ten, rus vpn ile kurdum. vpn kapadim garanti ile 182tl, 1.999 ruble Eylül 15, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 ve yedek dosyaların ortadan kaybolması sorunu artarak büyüyor Rezillikler diz boyu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 a haber gibisiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 https://www.sikayetvar.com/turk-telekom buraya girince de türkiye'de anca abonelerin %10'u falan interneti kullanıyormuş gibi gözüküyor. oyun ne kadar çok satarsa %1'lik diliminde o kadar çok şikayet eden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 oyun ASSSSIRRI civik ama guzel. story eh. gunplay cok iyi. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Herşeyi geçtim, eğer 6 ay sonra oyun steame geldiğinde EGS launcher kurdurtursa ve multiplayer sistemlerinin düzgün çalışmasının tek yolu bu dese o zaman napıcak insanlar onu merak ediyorum. Sırf EGS kurmak zorunda kalınıyo diye bu kadar iyi bir oyunu hiçbir zaman oynamıcakmısınız? Sonuçta ubisoft da tüm oyunlarına steamde uplay kurduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 öyle birşey olmaz çünkü epic değil dağıtıcısı. launcher'a bağlı değildir. ayrıca bl2 3-5 saat steam'de oynayıp bıraktım, aldığıma pişman olduğum az oyundan biri ki en ucuz halinde almıştım. bedava verirlerse öyle alırım artık bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 multiplayer oynayacaksam çok daha iyi oyunlar var. single için de hikayesiz oyun oynamam bam güm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Bl2 iyiydi beyaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar