Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 (düzenlendi) Ben de fp oynamistim ama toggledi sanirim. Ama firearmsin etkisizligi ve meleenin opligi yuzunden genelde tp olayinda haklisin. Yine de fp gider yani sikinti olmaz bence Ha ama toggle olsun, malkavian ablaya upskirt yapabilelim lelelel Bi tek ben yapmis olamam bunu dimi Mart 23, 2019 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 olamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Toggle var diye hatırlıyorum ben de, ama fps oynadım hep. Tremere Gunslingerdım ve perception + firearms full gidince baya OPler, zaten oyunun haksız aldığı eleştirilerden biri de 2-3 ranged puanı olanların silahlar güçsüz muhabbeti. Önce sağlam damage vuran revolverımsı bi silah var onu almak lazım, ilk chapterı Mercurionun istediği gibi bitirdiğinde verdiği combat shotgunı alınca zaten bossları bile silmeye başlıyorsun. Bitek mezarlık görevi Celerity olmayınca bi kaç kez tekrarlatmıştı ama o bile yapılmaz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 olum seneler öncesinin oyununun incecik detaylarını nerden hatırlıyonuz ya böyle töbe töbe ben bi tek malkavianın eteğini hatırlıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 (düzenlendi) axedice bi rpg oyunu çıktıktan bi hafta sonra başlayan build muhabbetiyle oyunun başlığını sayfalarca götürebiliyor. kendi gibi bi kaç tane daha buluyor "en zorda oynayalım, yoksa kahvede oyuna almaz kimse" diyen, ondan sonra gelsin min max'lar. kendisi de, imkanları olsa oyunu bi kere bitirdikten sonra açılan DAHA EN ZOR'da hemen oynamak için save state indirecek olan, ironman tarzı "tek save, save and quit only" modu olmayan oyunlarda save scumming'in dibine vuran bu tayfanın elebaşı olduğu için hangi oyunda level kaçta hangi skill'i aldığını hatırlıyor doğal olarak. Mart 23, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 ben geçen sene bi bitirdim tekrar mezarlık görevini hatırladım yazdıklarından bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Len nasıl dua ettiyseniz, nasıl bir ayin yaptıysanız. Biz senelerdir Medieval 3 ve Empire 2 için dua ediyoruz sonuç yok adamlar gidiyor Çin tarihini yapıyor şu sırrınızı bize de söyleyin, biz de sonuca ulaşalım. Vampire: The Masquerade—Bloodlines 2 will support ray tracing, DLSS, and mods https://www.pcgamer.com/vampire-the-masqueradebloodlines-2-will-support-ray-tracing-dlss-and-mods/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Tremere isen zaten silaha gerek yok ki zıplaya zıplaya çnce single target sonra multi target kan emme büyüsü spamlıyosun. Ben hatta unarmed gitmiştim olurda azalırsa kanımda adam ömerek dolrup zıplamaya devam ediyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 (düzenlendi) unofficial patchin son sürümüyle alman doktorun saçmalayıp fazladan ekledikleri plus seçeneklşer olmadan tekrar başladım bi dün ilk oyuna. toggle var fps/tps bi de melee/unarmed esnasında oto tps oluyor. kesin bilgi Mart 24, 2019 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 16 saat önce, Xenocide dedi ki: Ben de fp oynamistim ama toggledi sanirim. Ama firearmsin etkisizligi ve meleenin opligi yuzunden genelde tp olayinda haklisin. Yine de fp gider yani sikinti olmaz bence Ha ama toggle olsun, malkavian ablaya upskirt yapabilelim lelelel Bi tek ben yapmis olamam bunu dimi Hah işte toggle vardı galiba, geçiş yapabiliyodun, ama ben melee karakter yaptıydım, 3rd oynuyordum diye aklımda öyle kalmış heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 (düzenlendi) Toggledi evet, ama combat sistemi tps ve fps modlarda farklilik gosterebiliyodu bug’lar yuzunden. Simdi referans bulamadim ama melee tps modunda cok daha efektifti, en azindan ben hep animation cancel yaptigimi hatirliyorum. Cok iyi zamanlarsan baya stun lock takilabiliyosun baltayla falan, hatta gangrel’da falan shapeshiftken cok daha rahat, adam karsilik bile veremeden 3 swingde yattara Mart 24, 2019 Kojiroh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 19 saat önce, senko dedi ki: zenglik guzel bisi valla Doner yiyon o paraya almanyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 8 saat önce, Silphatos dedi ki: unofficial patchin son sürümüyle alman doktorun saçmalayıp fazladan ekledikleri plus seçeneklşer olmadan tekrar başladım bi dün ilk oyuna. toggle var fps/tps bi de melee/unarmed esnasında oto tps oluyor. kesin bilgi alman doktor önemli bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 https://www.cup.lmu.de/en/departments/chemistry/people/dr-werner-spahl/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 thinblood başlayıp sonra klan seçiliyormuş ya, tabletop'ta var mı böle bişi? köylü thinblood'lar klanlı olabiliyo mu sonradan? (oluyosa da "seçerek" olmuyordur kesin de neyse lel) yoksa trigger'lanıcaz mı kitabda böyle deyildi diye fhgjkdsgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 orjinal VTM'de yok ama yeni kuralları bilmiyorum nasıl orjinalde kim ısırırsa o clandasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 (düzenlendi) Diablerie ile rank atlamıyorlar mı? Thin bloodlar istisna değildir herhalde. Tahmin yürütmek gerekirse klanlı birisini emip öyle klan seçeriz büyük ihtimalle. Mart 25, 2019 ShadowFury tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Diablarizela klana geçeceksin, sanırım seçeceğin klan da ona göre belirlenecek. E hiç bi klan kendi adamını gönüllü olarak kurban etmeyeceğine göre benim tahminim klanların kaçaklarını falan avlama ve onların yerine geçme muhabbeti olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 (düzenlendi) Yeni editionın tabletop yayınları var izlerseniz anlarsınız. Acayip sjw ağırlıklı. Zaten tanıtım için yaptıkları yayında karakter yaratanlardan biri nonbinary vs. Satış politikası olarak lgbtiq+ ları kullanıyorlar. Yine de bloodlines. 129 lira explerle. Ağlamayın. bu arada yeni settingde elderlerin hepsi şehirleri terk edip doğuya gidiyor antedulivianların yanına. Dolayısıyla ortalıktaki vampirlerin çoğu güçsüz. Clanların çoğu da yer değiştiriyor, anarch camarilla ve sabbat arasında. Mart 26, 2019 Glatheros tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 arkadaslar gelin durust olalim burada insanlarin pre order basmasinin tek sebebi seneye dolar 10 lira olunca bu fiyattan nah aliriz, zaten 90 euroluk oyunun tr fiyati 22euro kimse firmaya guvendiginden veya hype yuzunden basmiyor preorderi TESEKKURLER REYIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 kendisi de almasa HİÇ DE ÖYLE DEYİL diye girerdim de lau haklı gfhdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 en baştan dedik la onu, bırak doları falan, 1 hafta sonra kendi kendine 200 lirayı bulur. seneye dolar 10 lira olunca da 600 lirayı falan görürüz artık. 90 liraya AAA oyun bulmuşum, havada kaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 hatta amme hizmeti olarak 60$/60euro luk hangi oyunlar steam TR de sudan ucuze geliyor diye bir endeks yapmaliyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 ben oyun alırken yerel fiyatını dolara çevirmeyi tavsiye ederim, 60 dolarlık aaa title'ı 40 dolara görünce day 1'dan basıyosun tatavasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Sam tarafından paylaşıldı:
Ibretlik
Laurelin tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git