Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 hm refund edilebiliyor mu oyun çıktıgında şimdi alırsak o zaman bvende alabilirim ksdjfkal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Bunu ben sigorta gibi görüyorum artık oynamayacağım derseniz refundlarsınız işte. Öteki türlü almak hayal oluyor Exodus u unutmayın unutturmayın 89--->209--->309 bir kaç günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Motorla ilgili bilgi yok değil mi? Benim 1060 1080pde yeter mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Ahahah yalnız SJWing o kadar abartı görünüyor ki ben cidden kararsızım alıp almama konusunda Alıntı The original game traded in careless depictions of sex work and some tired writing about mental illnesses like disassociative identity disorder. You could play as a member of the mentally-addled but prophecy-gifted Malkavian clan, with altered dialogue that, while humorous, danced a fine line in terms of taste. There was even some racial stereotyping for good measure. ... When asked about their approach to the setting, the team outlined how they wanted to handle the World of Darkness in 2019. “It was very of its time,” Ellison said of the first game. “It approached certain topics differently. How we look at stuff has matured since then.” “It’s fifteen years later and things have changed,” Mitsoda said. “We have to be very sensitive about how we handle things like mental illness and that was a concern for us and for Paradox, in how we can make a mature story but if we do anything, we do our homework and make sure that we are punching up and not punching down.” “We talk about these issues constantly,” Ellison added. “Because we care about including people, we want them to feel powerful and sexy, and we don’t want them to feel like it’s not for them.” http://archive.is/brWfk Danger hair fantazisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 (düzenlendi) şubat mart nisan aylarında.. bol bol.. oyun preorder edip 89 liradan 109 liradan.. niye? oyunlar 399 lira olacak ya 469 lira olacak ya.. 89 liradan 109 liradan preorderlayalım oyunları.. eeee? release'e yakın fiyat arttı mı ucuza oynarız.. sonra noldu? oyunlar düştü indirimlerle 50 liraya 60 liraya bunlar gara gara düşünüyor.. eyvah eyvah.. napıcaz? Mart 22, 2019 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 (düzenlendi) ortada oyun yok. gameplay footage ile gelsinler. screenshotlar bile ingame degil. iki sayfada sogudum PC icerikten. para verir miyim bilmiyorum. Mart 22, 2019 arcane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 129luk alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, axedice dedi ki: Ahahah yalnız SJWing o kadar abartı görünüyor ki ben cidden kararsızım alıp almama konusunda http://archive.is/brWfk Danger hair fantazisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor oyun. şu alıntıyı okuyunca ben bekle-gör moduna geçtim bir anda tamamen. malkavian gibi oyunculuk tarihinin belki de en eğlenceli dialoglarını "çocuktuk bilemedik affedin bizi" diye reddettiğini okumak mitsoda'nın çok ama çok büyük hayalkırıklığı oldu. daha ilk günden böyle durum, release yaklaştıkça kim bilir daha ne inciler dökülür en baştan böyleyse. 1 saat önce, Norak dedi ki: LMAO kotaku'da çıkmış yazı şimdi anladım olayı ahahah ya parayı basanlar çok acele etti sanki. Mart 22, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 kaybedilmiş bir durum yokki refund alabildiğin sürece. baktın rezalet refundlarsın. Para 1 senede pul olabilirde sen kenarda tutacağım dersende pul oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 bu fiyata kaçmasın diye alındı zaten release olduktan sonra başlıyor 14 günlük refund süresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 valla ben ilk oyunun en güzel kısımlarına tükürüp ikinci oyunu pazarlayanların kasaya direkt finansman koymayacağım şahsen. çok pahalı olursa indirimde alırım, ağzımın tadı kaçtı "malkavian delileri hafife aldı o zaman daha iyisini bilmiyorduk kusura bakmayın" tarzı konuşmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 madness muhabbetine senua games for impact ödülü almıştı sjw moduna girmeden. kadroda psikiyatrist vardı bunlara danışmanlık yapan. benzer bi yol izlenebilir belki. ama tabi Spoiler bi de ilk oyunun sonunda çinliler falan neydi ya hfgsdkh şimdi öyle bişey olsa shitstorm döner. önemli olan öncelik, çinli de koyalım, zencisi de olsun, hermafrodit koyacaktık geldi mi sipariş ettiğimiz fazladan çükler diye checklist tamamlamaya kasmak yerine oyuna koydukları müslüman zenci gey vampiri doğru düzgün yazarlarsa np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Felaket tellalı geldi hanııım Oyun bok gibi olacak arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 güzel çıkarsa oynarız, çıkmazsa refund. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 cuzdani nereye atiyoruz? tumblra vermedikleri surece cenazesi bile makbul bloodlines in, en kotu fanlar fixler fallout duzeyi bir sicis olmaz ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 (düzenlendi) selamın aleyküm, facebookta arkadaş postlamış altıma sıçtım heyecandan. sjw mjw tremerle zıplaya zıplaya kam emerim. resident evilda camdan giren köpek birde v:tm deki oteldir kabuslarıma giren. umarım aynı tadı yakalarız. gözlerinizden öpüyorum. saygılarımla Mart 22, 2019 BonePART tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 adam saygısından near perfect typo'suz yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 heyecandan eli acilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 ne ağladınız ya. bloodlines 2 işte. çöp olsa bile 90tl değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 yapan troika değil. avellone name drop. mitsoda "bloodlines 1? tövbeler olsun" diyor. adı dışında henüz bir güven vermedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 kartim 28inde kesiliyor, umarim fiyat 7 gunde ziplamaz LANET OLSUN, turkiyeden kacali 6 ay oluyor ama hala just turkish things ya, insan fiyat artica korkusu ile 1 sene oncede pre order hesabi yapip 1 hafta boyunca gerilirmi? ahahahahah diyorum tabletop oynasam yuzde yuz akpli ventrue muteahhit oynatirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 (düzenlendi) sam paradox diyolar bence bir ümittir insanı yaşatan ben daha paradoxtan kötğ oyun görmedim belki ben biraz ters bakıyorum eu4 sevgimden ha bu arada THANK YOU THANK YOU FOR YOUR PURCHASE! An email confirmation has been sent to you. Any digital items in this order are now registered to your account on Steam. To access your items, simply visit your library in Steam whenever you're ready. Mart 22, 2019 BonePART tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 1 dakika önce, Sam dedi ki: yapan troika değil. avellone name drop. mitsoda "bloodlines 1? tövbeler olsun" diyor. adı dışında henüz bir güven vermedi bana. diyaloglar banallaşır, rpg öğeleri azaltılırsa falan rahatsız olacak biri de değilsin ki. korkma bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 1 dakika önce, BonePART dedi ki: sam paradox diyolar bence bir ümittir insanı yaşatan ben daha paradoxtan kötğ oyun görmedim belki ben biraz ters bakıyorum eu4 sevgimden abi paradox publisher, kendi in-studio yapmıyor sonuçta. arada fasafiso oyun yayınladıkları oldu geçmişte hani. geliştiriciler blacklight ve chivalry yapmış işte, sıfır rpg tecrübesi. Az önce, Black-ice dedi ki: diyaloglar banallaşır, rpg öğeleri azaltılırsa falan rahatsız olacak biri de değilsin ki. korkma bu kadar. bloodlines'ın esprisi oydu yalnız, yoksa combat, dünyayı gezme filan bayağı zayıftı oyunda. bu dediklerin giderse zaten ölüsü bile kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Sam tarafından paylaşıldı:
Ibretlik
Laurelin tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git