Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 aslında fena fikir değil son gelişmelerden sonra lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Ya Evil Genius 2’yi zaten aldıysak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 ben bırakımıyorum preorderı, son kalan benim account olcak asfdghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 20 liraya mı preorderlamıştık bunu? Hani o kadar ucuz bi fiyata gelmişti ki, şimdi iptal etsem epikten bunun yerine alacak bişey bulamam o yüzden uğraşasım gelmiyor lel HBS de tıpkı hardsuit gibi seatle firması bu arada. Hatta hardsuitin aksine boş stüdyo da değil CVsi en azından parlak asd.Hani stüdyo değişse bile seatleda baya bi lokasyon falan yaptılar ettiler lore zaten ona göre yazıldı, onca asseti de sıfırdan yapmayacaklarına göre gayet uygun bi seçim olur. Ki HBS asılnda Bloodlines2 ölçeğinde bi oyunu tamamlayabilecek yeterlilikte bi stüdyo, sonuçta witcher / cp / tes5 vb. bi büyüklük hedeflememişlerdi hatta daha narrative ağırlıklı hafif openworld bi oyundan bahsedildi hep. Ama bence asıl sıkıntı paradoxun mevcutta HBS'e yaptırdığı oyun (ki büyük ihtimal yine bi rpg kırması). Yani battletechten beri boşta tutuyor olamazlar koca stüdyoyu, onca para döktüler kırbacı vurup sırtlarına binmişlerdir çoktan. Haliyle HBS zınk diye bloodlines a atlayamaz, ekibi yetmez böyle bi işe. Acil proje yöneticisi ayarında pozisyon ilanı vermeleri de büyük ihtimal ondan. Bence paradoxun şu aşamada yapacağı tek bi epik hamle var: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 130kağıtlık steam ultra super mega edition benimki, 20ltye aldığınız mı preorder edeceksiniz lan bi de vay fakir nosferatular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 9 saat önce, Silphatos dedi ki: ben bırakımıyorum preorderı, son kalan benim account olcak asfdghj challenge accepted! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 ben de bırakmıyorum çünkü cidden o paraya alacak birşey olmadığı gibi olur da oyun kazara oynanır çıkarsa o fiyata uzun süre bulunmaz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Zaten oyun çıktıktan sonra iki hafta içinde iade edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 lan olm bu oyun çıktığında dolar kuru 5.60 , şimdi 7,10 . 22 mart 2019 nireee şimdi nireee. EA olsa bir dereceydi bence, bunun hiç elle tutulur yanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 sekiz buçuğa bile çıktı indi, düşün, hiç açıklaması bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paradox corpo leadlerinden biriymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 hahahh mal herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Çok kolay bir işi nasıl bu kadar berbat edebiliyorlar anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 çok kolay iş mi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 evet. orjinal oyunu yapan kişiler dialogları yazacak, hikayeyi oluşturacak, karakterleri tasarlıyacak. kullandıkları grafikler (in game engine olduğunu iddia etmişlerdi) gayet güzel gözüküyor. o ekip de animasyon, programlama, modeller ile uğraşacak. en azından 8/10'luk bir oyun yapıp orjinal oyuncuları tatmin edeceksin, bitti gitti. anadolu coğrafyasında buğday ve saman ithal etmek kadar epic fail bir başarısızlık şunu yapamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 On 23.02.2021 at 19:07, arcane dedi ki: ben de HBS'e bir boy buyuk gelir diye dusunuyorum ama simdiye kadar trailerlardan cikardigimiz olcek ve kaliteyi tutturmasi aslinda olmayacak is degil. bastan yeni studyoya emanet etmis olmalari da her kulvarda zirveye oynayan bir yapim olmadigini gosteriyor. HBS denmis bir kere deginmeden gecemeyecegim. hala ayni insanlar duruyor mu bilmiyorum ama shadowrun'da, ozellikle hong kong'da piyasanin epey ustunde diyalog yazimi vardi. hatta obsidian'dan bile iyi is cikardiklarini dusunuyorum. vampire diyalog diyince akla gelen oyunlardan. tabii su asamada projenin yazim ihtiyaci kalmamis olabilir. HBS nin bu büyüklükte işi olmasa da bence de sağlamlar. paradox işi buraya getirmese altından kalkar derdim de iş çok garip bir yere geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Bloodlines 2 de öyle AAA seviyesinde, büyük bütçeli bir oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Steam/Epic satıştan kaldırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 paradox steamden kendi kaldırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 satış yok ama library'de var. enfes. iptal ettiler oyunu belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 Zaten bu EA ve Preorder ın bir sınırı olması lazım. 2+ senelik pre-order mı olur bu kadar güvenmiyorsan niye açıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 ilk duyurduklarinda seneye cikiyor dedilerdi ondan iste, yoksa "3 sene sonra, o da belki" deseler kimse atlamazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 1 senelik pre-order hedeside çok uzun. Bu kadar uzun süreyi bir bunda bir de cyberpunkda gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 preorder ve early access'ten bayagi bi zamandir uzak duruyorum. ikisinden de pisman olmadim. early access bi nebze oyunun gelisimine falan katki sagliyor hadi neyse de, preorder direkt anlamsiz bisey. para bugun yarindan daha kiymetli sirketler icin, iki skin verecekler diye niye parayi onlara baglayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 TL shitcoin tier oldugu icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Sam tarafından paylaşıldı:
Ibretlik
Laurelin tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git