eldar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Google'layınca oyun görünüyor ben de Anno fiyatını merak ettiğim için baktım, türk lirası fiyatı da görünüyor. Fakat hesaba girince gidiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 20-30 TL ye bloodlines fırsatı kactı sfsdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 breakpoint, anno, division 2 var ama pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Xenus sen başka ülkedemisin şu an yada VPN mi kullanıyorsun? Cünkü ben türk telekom ile göremiyorum. Ya da başka isp ile görülebiliyormu onu da anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 https://www.epicgames.com/store/tr/product/ghost-recon-breakpoint/home https://www.epicgames.com/store/tr/product/the-division-2/home https://www.epicgames.com/store/tr/product/anno-1800/home control, outward, world war z, phoenix point, vampire bloodlines 2, detroit patlattım 224 tl. steam'deki vampires blood moon pack'i refund ettim oradan mordhau alıcam, 1 senelik oyun çıktı dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 phoenix pointte indirim yok di mi 69 tl düz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 abi fiyat 139 tl idi 69'a inmiş. kalıcı değildir belki diye aldım indirim gözükmemesine rağmen. belki control gibi kalıcı indirmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 epic'in tekelci politikalarını eleştirenler çil yavurusu gibi dağılmış sdafas şaakkk bir 10 dolar indiirm daha, tam indirimleri bitti derlerken şak bir 10 dolar daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 tüm oyunları listele diye bi kısım bulamadım, bari siz şuraya iki satır şu bu güzel, fiyatı uygun yazın misal outward ve operencianın fiyatları güzel. hatta outward coop, oynayan var mı? +rant: free yazıyor, oyunda tıklıyorsun coming soon. store a dönüyorsun free yazısı coming soon oluyor. bu ne ayak ey epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 outward aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 yarın bakim buna, anno ne kadar indirim yese alınmaz, çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 1 saat önce, applev0dka dedi ki: epic'in tekelci politikalarını eleştirenler çil yavurusu gibi dağılmış sdafas şaakkk bir 10 dolar indiirm daha, tam indirimleri bitti derlerken şak bir 10 dolar daha.. sdafsdfsda patır patır epic'çi oldu herkes, benim tatavacı çevremde bile 3-4 tane indirimden şunu bunu çaktım diye gezen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 ulan bloodlines alacaktım ben de kaçmış harbi. keşke birlikte alsaydım wwz ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 ben daha hiç bir şey almadım. birgün hl3 epikte çıkarsa o gün indiririm.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 (düzenlendi) 3 dakika önce, Natanyal dedi ki: sdafsdfsda patır patır epic'çi oldu herkes, benim tatavacı çevremde bile 3-4 tane indirimden şunu bunu çaktım diye gezen var. aylardır epik boklayanlara gönderdim, başta epikten babam olsa alışveriş yapmam diyorlardı. sonra indirimi görünce listeyi hazırladılar bile. türkün boykotu bu kadar olur. boşuna başımızda bunlar yok hahaha Mayıs 16, 2019 Flassh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 fiyatları uçurmadıkça bence sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 38 dakika önce, Goering dedi ki: outward aman diyim Kötü mü outward tam alıyodum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 EPİK SPYWARE ÇİNLİLERE CÜZDANINIZI SATIYOR ALMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 5 dakika önce, goldbären dedi ki: ben daha hiç bir şey almadım. birgün hl3 epikte çıkarsa o gün indiririm.......... Direnme artık, sakince o kovayı bırakıp Epic'in Spyware'li yorum özelliği olmayan application'ına gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 geziden sonra gelip özür topikleri açanlar gibi epikten özür topikleri de açılır mı acaba ya. yetmez ama steamcilerin gözyaşlarını istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 PC GAMING ITTIFAKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 BEŞ YIL SONRA GÖRÜŞECEĞİZ!!!!111!11bir1!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 (düzenlendi) indirimler başta güzeldi ama kürtler gelince bozuldu Mayıs 16, 2019 Flassh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 epic exclusive topuna girmeden direk bu fiyatlarla piyasaya çıksaydı tutunamaz mıydı? 2 oyun alınca epicci almayınca steamci mi oluyoruz? fenerbahçe taraftarı bile böyle değil ya @Goering nesi var outwardın streamde/videolarda fln çok iyi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 abi fast travel falan yok, oyle bir skinti var oyunda ve geri donmek gerekiyor baya da buyuk yapmislar binek de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar