eldar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 On 22.05.2019 at 02:19, Sam dedi ki: zaten charles manson'dan filan bahsetmemişler miydi daha trailer filan ortada yokken? ondan haberi olmayanlar şaşırmış olabilir. Evet filmin cinayet sahnesi çok çarpıcıymış bundan bahsediyor olmalı. Açıkçası bu film pek de beğenmediğim Inglorious Basterds tadında olur diye düşündüğümden pek heyecanlanmıyordum fakat olumlu eleştiriler beklentimi artırdı. Özellikle takip ettiğim eleştirmenlerden Telegraph'dan Robbie Collin bayağı övmüş filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Inglorious Basterds'ı beğenmedin mi izeldiğim en iyi final sahnelerinden birine sahip film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Kreatif insanlarin politik agenda uzerinden kisitlanmasina karsiyim. Robbie Margot un dialogu azmis, eee senarist oyle yazmis karakteri, oyunculuk sadece konusmak degil ki, bkz. Mads Mikkelsen's Arctic. Adamin butun film boyunca ki dialoglarini yazsan 2 sayfayi gecmez max. Bugun bunu diyen yarin "Bilmem ne karakteri az konusmus,.... diye mi" (bosluga herhangi bir minority yazilabilir; lgbt, zenci, asyali, musluman, vs) diye gelir. Azalarak bitmeleri temennisi ile. ABD in Charles Manson tarzi insanlarin kultlestirmesine yada filmlerde alintilanmasina epey karsiyim. Bakalim filmi izleyince gorucez nasil yaklasmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 On 22.05.2019 at 02:19, Sam dedi ki: zaten charles manson'dan filan bahsetmemişler miydi daha trailer filan ortada yokken? ondan haberi olmayanlar şaşırmış olabilir. 2 saat önce, eldar dedi ki: Evet filmin cinayet sahnesi çok çarpıcıymış bundan bahsediyor olmalı. Bana da o olayla alakalı gibi geliyor ama düz olarak cinayetleri göstermesi pek şaşırtıcı olmaz. Hitler'in öldürülmesi benzeri bir şey bekliyorum. Mesela Sharon Tate Manson ailesini öldürür belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 (düzenlendi) 11 saat önce, sanssizsansli dedi ki: koymadan edemeyeceğim, şu grubu dinlerken hep tarantino tadı alıyorum. tam onun filmlerinin soundtrackini yapan grup gibiler Mayıs 23, 2019 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Imax değer mi bu filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Efekt olmayan filme ne imaxi ya. Ciktiktan bikac gun sonra camrip izle daha iyi. Ha para fazla geliyodur o zaman bisey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 tabi canım imax sadece marvel için, diğerleri laptoptan izlenip burun kıvırmak için çekilen filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 (düzenlendi) Filmde twist var demenin soyle sasirtici boyle garip olay varmis demenin spoiler kapsamina girdigini amerikanin en koylu adamlari bile anladi siz anlamadiniz hala daha basliklara gelip pic ediyorsunuz. birakin ne varsa var, millet oturup izlesin habersiz. ayrica aksiyon filmi mi niye imax diyen vatandas, sen de haksizsin. Ağustos 22, 2019 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 her film imax'te izlenmez diyenin tek sebebi fakirliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 1 saat önce, µh dedi ki: Filmde twist var demenin soyle sasirtici boyle garip olay varmis demenin spoiler kapsamina girdigini amerikanin en koylu adamlari bile anladi siz anlamadiniz hala daha basliklara gelip pic ediyorsunuz. birakin ne varsa var, millet oturup izlesin habersiz. ayrica aksiyon filmi mi niye imax diyen vatandas, sen de haksizsin. katılıyorum ya. bir de uyarınca hepten yüzsüzleşip "kardeş ne olduğunu söylemedik nerden bilcek" falan diyolar. daha geçen üç madalyalı bir şahıs bir romantik komedi için "film baya güzel gidiyor ama hiç umduğunuz sonla bitmiyor o yüzden sevdim" demişti. romantik komedide umulmayan son ne olacak, şak diye anlaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 snopy imaxciler basmis yine, imax ile efektin ne alakasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Trajik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 forumdan soğutana kadar, yüklenin beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 izlemeye deger bir film mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Forumdan sogumazlar, forum bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 her yere porsche ile gidilemeyecegi gibi, her film de imax de izlenmez tistististis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 porşum olsa her yere porşla giderim ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Ilk defa gordum konuyu da filmi de. Aa bu neymis bakim dedim, traileri acar acmaz Tarantino filmi diye bagirdi. Allahsiz nasi kadro kurmus oyle ya Bu arada Leo reyiz dokturmus gibi duruyo yine Fakat Margot'nun "I'm Sharon Tate" repligi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Filmi izlemedim de leo nun yanında brad çok sıradan ve yancı kalmış djdj. Oyuncu olarak leo yu daha çok severim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 (düzenlendi) boyle bir filmde deil de, departed gibi bir film icinde olsalar 10 numara prodüksiyon olurmus. sirf bu adami koyalim, nasil olsa fanboylar laylaylay diyerek cekip koymuslar. izlemedim bu arada daha iskembe puanim 6/10. Ağustos 22, 2019 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 1 saat önce, Red dedi ki: Filmi izlemedim de leo nun yanında brad çok sıradan ve yancı kalmış djdj. Oyuncu olarak leo yu daha çok severim zaten. demek ki rolünü çok iyi yapmış abi olay o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 (düzenlendi) Ne ilginç çevirmenlerimiz var; senti türkçeye kuruş diye çevirmişler. Hatta galiba miktarı da aynı değildi, herhalde o günkü kura göre karşılığını yazmışlar. Oldu olacak isimleri de Ahmet, Mehmet diye çevirselerdi bari. Ağustos 23, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Imax gidecektim ama ankamall haftasonu olan imax seanslarını kaldırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar