zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 (düzenlendi) ben bu dönüşlerde geçmeye çalışan arabayı yol dışına taşırma muhabbetine çok tilt olmaya başladım. kuralları nasıl bilmiyorum ama bi önüne geçilmesi lazım bunun. zhou türk olsa muhtemelen şu an parkta çocuklara şeker, çikolata dağıtıyodu. çok büyük kaza. sürüklenmeyi geçtim tekerleklere çarptıktan sonra arabanın altı duvara girmiş, tam tersi olsa çok farklı olabilirdi. edit: Temmuz 3, 2022 zipzip tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Arabada yangın çıksa kurtulma ihtimali zayıf gibi. Bence pistin hatası o Aralık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 ben boyle sikisip kalsam beni bir daha metroya bile sokamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 (düzenlendi) Halo baya hayat kurtardı son bir kaç senede. Burda da halo olmasa büyük ihtimal gg di adam. Araç takla atip bariyerlere doğru giderken havalanıp bariyerlerin üstünden geçip arkadaki tel örgüye takıldı, böyle hayvani bir kaza f1 de görmemiştim grosjean kazası hariç. F2 de de bugün bir araç diğerine tam halonun olduğu yerden kafadan daldı, ordaki herif de halo sayesinde kurtuldu. Haloyu bulan, geliştiren, test eden, onaylayan herkese madalya vermeleri lazım Bu arada ferrari pit tarafındaki mallıklarına devam ediyor, leclerc bu motivasyonla ferraride şampiyon falan olamaz artık, hamiltonun koltuğu için çalışması lazım. Temmuz 3, 2022 Dark_Soul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 öncesinde de f2'de oldu büyük kaza, yine halo kurtardı. ferrari çok garip kararlar veriyor, pit süreleri de çok berbat ferrari'nin. mercedes'in araba toparlamış görünüyor bayağı da hala ferrari ve redbull'a kafa tutacak seviyede değil. russell palesinin streak bozuldu ona üzüldüm çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Oha kamera açısı çok iyi, nasıl sakin duruyor lan ordakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Son zamanlarda izlediğim, bu sezonun kesinlikle en iyi yarışıydı. Verstappen'in araç cortlamasa daha da heyecanlı olurdu bi ona üzüldüm. Ferrari ekibi yine sıçmaya devam ediyor, Mercedes arabayı toplamış sezonun ikinci yarısı direkt kafaya oynar gibime geliyor. Güzel sezon olacak. Lec yerine Sainz'a yumuşak lastik takmalarının sebebi söylentilere göre şuymuş: SC girdiğinde 11 saniyelik bi süreleri varmış karar vermek için, ikisini pite alsa Sainz ikinci araç olarak bir süre bekleyecek bu sürede de Hamilton Norris falan Sainz'ı geçecekti. Sadece Lec'ü alsalar Sainz'ı son 12 tur baya geçen olacaktı, Lec zaten önde Sainz da son zamanlarda çok sıçtı, motivasyon kaybı olmasın diye Sainz'ı tercih etmişler LOL İkisini de alıp sainz a birkaç sıra kaybettirseler daha iyi sonuç alırlardı sanki, en kötü Versoyla farkı azaltırdı Lec. Neyse baya keyifli yarış oldu çinli gardaşımız için başta korktuk da o da iyimiş, önümüzdeki yarışlar da güzel geçer umarım. 21 saat önce, Fistan dedi ki: yok ya ne nefes kesti, lec kanat kırık olmasa ferrari 1-2 geliyo, doğru düzgün geçiş olmadı son 10 turluk bölümde de hardla kaldı lec, kanatta kırık onu zorladılar sadece o kadar. serhanın gazına geliyonuz boş boş konuşuyo tam çöp adam ya bence Kimse sallamamış galiba ama Serhan Acar'a çöp adam demek, bu yarışa dandik demek sdjfdslf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 (düzenlendi) öyle abi malesef, adam bi geçiş olurken “bu muhteşem yarış s sporttaaa” falan diyor siz de gaza geliyorsunuz, ne yarışlar izledik, 5 tane geçiş olmadı şurda, geçen seneki silverstone daha iyiydi herhalinde ama işte gazı alınca korumak da gerekiyor heralde asds.bir de ferrariye yükleniliyor, bakıyosun polde başlamış ferrari 1. bitirmiş hehe. leclerc’i tutuyorum bu arada ben de ama her yarış istediğin gibi geçmiyor bunu 98de öğrenmiştim Temmuz 4, 2022 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Ulan ben skysportstan izliyorum bozuk plak gibi aynı şeyi yazıp durma sdjfjfs Son 10 tur 5 6 araba birbirine Atak yaptı perez ham lec birbirini geçip geçip durdu daha ne istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 orayı önceki postumda da belirttim o kadar diyerek işte beğenmek zorunda mıyım ya alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 1 saat önce, Liebe dedi ki: Ulan ben skysportstan izliyorum bozuk plak gibi aynı şeyi yazıp durma hayır sen skysporttan da izlesen s sportta izlemiş gibi gaza gelmişindir kesin... fistandan iyi mi bileceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 f1tv'den izliyorum. epic yaris olmus. haftasonu izleyemedim, dun gece izledim. bayagi eglenceli ve unutulmaz bir yaris olmus. son 5 sene icindeki en iyi 10 yaris icine girer rahatlikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Bu yarışı beğenmeyen gitsin futbol izlesin sdffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 https://twitter.com/F1tutkumuz/status/1544211167731744768 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 anlamadım ben bunu. porsche mu redbull motorunu alıyor, redbull mu porsche motoruna geçicek? redbull kendi motorunu üretiyordu. porsche kalkıp redbull motoruyla mı giricek f1'e? ANLAMADIM NE BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 (düzenlendi) redbull zaten honda çekildikten sonra powertrains'i kurup Honda güç ünitelerini kullanıyor 2025'e kadar. Planlanan sonra redbull'un kendi motorunu yapıp devam edecek olmasıydı ama şimdi Porsche güç ünitelerini kullanacaklar. Yani redbull porsche motoru ile devam edecek. Temmuz 5, 2022 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 e seneye mi ne 2 silindirli motorlarını falan tanıtacaklardı. boşa gitti o zaman o kadar şey. şimdi audi ve porsche gelecek 2025'de. bu hareketten sonra porsche kendi takımıyla gelicek mi yoksa redbull-porsche gibi bi şey mi olacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 belli değil ikisi de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 (düzenlendi) 2026 degisim sonrasi icin birliktelik olur. o zamana kadar ortaklik baslar ancak. redbull gecen seneki gibi honda motoru yerine porsche motoru kullaniyor olacak sadece. Temmuz 5, 2022 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Valla pilotlar arasında telsizle konuşmaya izin verseler keşke. Manyak muhabbet döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 3 saat önce, DRaGoN_SLaYeR dedi ki: Ahahah çok iyi lan. Arada Lewis repliği cuk oturmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Sende mi 2. pilot oldun kısmı çok iyi olmuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Ne yarıştı ama.. Silverstone dan sonra yine heycan dolu gecti. Yarışın basinda Perez e yazık oldu. Ferrari bugün uçuyordu. En hızlı araçtı hiç şüphe yok. Ama Sainz da motor patladı, az daha drama yaşanacaktı, yanan araçtan son anda çıktı. Günün sonunda Lewis podyuma çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar