neutrino Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Büyük isin altina girmissiniz, hele temel, çati falan ben cesaret edip almazdim oyle evi, helal olsun. Gule gule oturun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 o evden murican gulyabani çıkar abi daha, hayırlı olsun güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 1 yıldır çalışmıyorum. Çalışmak anlamsız geliyor. Çalışmayıncada bir süre sonra hayat anlamsızlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 (düzenlendi) para geliyorsa başka yerden evet çalışmak anlamsız. hobi/hayal projelerine yönelmek lazım. kendi kendini döndüren bir bağ evi hayalim var da bakalım o kadar parayı bulabilecek miyim... Şubat 14, 2023 Oce4n tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Ev arkadaşım köyden bi arsa sattı 4m civarına, istifa etti, bi kısmına arsa bi kısmına altın bi kısmını da faize yatırdı. Ne zaman "off s*kecem yarın da iş var" desem istifa et olm sene olmuş 2023 çalışmak nedir diye dalga geçiyo fssdf Bu yaşımda bıktım çalışmaktan gerçekten ya, nasıl geçecek bu ömür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 ben de iş yerine dava açtım diye kovuldum, tazminat için mahkemeleri bekliyorum işsizlik maaşı bitene kadar rahat borsa patlamasaydı zaten kıdem ve bririktirdiklerim her ay 1-2 maaş kazandırırdı çok az bir eforla 2-3 senelik maaşım geliyor brütten dolayı, sonra da emeklilik imkanım var şu an tek eksik kalan bebek sahilinde zengin işsizlerle sabah koşusu yapamamak havalr biraz daha düzelsin diye bekliyorum sabah hep 8'de kalktım yarım kalan eğitimlere devam ediyorum kısaca ölüm çıkmadan ara tatil oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 bi de inlfuencerar daha iyi besleniyorum video çekme gibi bir derdim olmadığı için de keyfini çıkartıyorum en büyük artısı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 ben de bitiğim ya Şirket ile bağım, işime motivasyonum - seviyelere indi. Ara sıra evden çalışıyoruz, biraz dışarıda oluyorum ama istanbul'dan gitmek lazım. Freelance bir işlerle uğraşmak lazım o da yok. Yeni bir skill edineyim ya da eticarete bulaşayım diyorum hiçbir şey için enerjim yok, trading olayı güzel ama her zaman piyasa iyi gitmiyor ve ciddi bir psikoloji gerekli böyle devam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Oce4n, 14.02.2023 08:51 tarihinde dedi ki: para geliyorsa başka yerden evet çalışmak anlamsız. hobi/hayal projelerine yönelmek lazım Aile yanında para geliyor ama özgürlük yok. Gerçi çalışınca çok özgürsün sanki bütün gün iştesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 fresia, 14.02.2023 08:56 tarihinde dedi ki: ben de iş yerine dava açtım diye kovuldum nasil bi dava actin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 fazla mesai, öğlen yemeği parası, eşit işe eşit ücret kaznaınca 1000 kişi için emsal olacak 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 fresia, 14.02.2023 12:16 tarihinde dedi ki: fazla mesai, öğlen yemeği parası, eşit işe eşit ücret kaznaınca 1000 kişi için emsal olacak İlk 5 sene yarı sayılabilecek ücrete çalıştırdıkları için dava açmak istiyorum ben de ama götüm yemiyor şu an işsiz kalmayı. İş değiştirirken yapmayı düşünüyorum. Kolay gelsin aga sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 eyw, zaman aşımı 5 sene alacaklarda, yalnız yanan seneden sonrasını da dava edebiliyrsun aklında olsun mesela 1 senesi zaman aşımına uğradı, 4 senelik alacak şeklinde iş bulmadan bence de dava etme bu olayı bilmediğim için yılbaşından önce açtım davaları sonraya kalsaydı daha avantajlı olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 fresia, 14.02.2023 12:16 tarihinde dedi ki: fazla mesai, öğlen yemeği parası, eşit işe eşit ücret kaznaınca 1000 kişi için emsal olacak komuniste bak sen... 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Bugün ablam ve yeğenleri yolcu etmek için Esenboğa'daydım. Pasaport kontrolde sıra beklerlerken Polonyalı bi grup geldi onlara ayrı gişe açtılar 15-20 kişi falan sırada bekliyorlar. Dışarıdan yaklaştım dedim deprem bölgesinden mi geliyorsunuz, dediler evet. Teşekkür ederim yaptığınız her şey için falan diyecektim kelimeler boğazıma düğümlendi tenkyu derken ağlamaya başladım tutamadım kendimi, konuşamadım da. tenkyu tenkyu diyerek kaçtım adamlardan. Fena dolmuşum ya, akşam yastığıma sarılıp uzun bi süre ağlamayı planlıyorum. 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2023 ben de benzer durumdayim cok doluyum, sosyal medya haber fln cok bakamiyorum, cunku depremle ilgili iceriklere cok bakarsam eninde sonunda kendimi hungur sakir aglarken buluyorum gecen youtubeda bi vice belgeseli izliyordum, kurtarma calismasi, sokaklari yikimi ve insanlarin halini gorunce fena oldum, tv karsisinda hungur sakir buldum kendimi 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2023 rakı içip it is always sunny in philadelphia izliyorum cuma akşamı ya bu hallere düşecek adammıydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2023 Başta deprem sonrası dramlara değil ihmallere odaklanmıştım ama artık düşündükçe aklıma sadece oradaki çocukların dramı geliyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2023 45 yaşında hadi bugün snowboard öğreneyim deme gafletinde bulundum günlük, öğrendim ama şuan gotumun üstünde oturamıyorum. Hayır aşırı eğlenceli meret, yarın devam edicem tabi göt duzelirse 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2023 düzlemez daha çok ağrır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2023 Sabah 8 den 3 e kadar snowboard yaptım günlük, dün sadece popo ağrısı vardı, bugün tutan yerim yok. Siyah pistten indik ama inene kadar hayatım gözümün önünden geçti. Pist kenarında duramayip artistik freestil atlama bile yaptım bol kara. Ayakta board varken tam takla gayet mümkünmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Birkaç yıl içinde açmam gereken 4 dava var. Avukatlık ücretleri, kararlar ve dava süreleri kara kara düşündürüyor. Alacak verecek ve boşanma davaları neden cinayetle bitiyor anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Duygucuk, 08.03.2023 22:43 tarihinde dedi ki: Birkaç yıl içinde açmam gereken 4 dava var. Avukatlık ücretleri, kararlar ve dava süreleri kara kara düşündürüyor. Alacak verecek ve boşanma davaları neden cinayetle bitiyor anladım. ne davası açacaksın bilmiyorum da avukat olarak konuşuyorum boşanma davasının kendisi avukata vereceğin paradan daha çok yıpratıyor tarafları. Umarım sorunsuz çözersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 yatağa yatınca "lazer silahı tarafından vurulmak nasıl hissettirir" diye falan aratıyorum geceleri (ingilişçe). rastgele bir örnek. anatomi biyoloji kriminal o tür şeyler bilen uzmanların yanıtlarını okumak keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 kotu hissettirir abi. cok aramaya gerek yoktu dogrusu. bir kere birisi tarafindan lazer silah ile vuruluyorsan demek ki kotu bir seyler yapmissindir. bu da bir soru isareti doguruyor bende. sanki senin belli pismanliklarin var da kendine hasar verilmesini istiyorsun diye dusunuyorum. kotu bir insan misin @sylvanas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar