Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apex Legends (Respawn/EA/Battle Royale)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BR çok sevemiyorum ben, "yarım saat koştur, 10 saniye aksiyon yaşa" ve "yarım saat koştur, 2 kurşunla oyun bitti" kısmı ve PUBG küvete pusanlar ekibi çok çekici gelmiyor. Onu çözebilmişler mi diyecem ama çözsen de BR kalmayacak tür heralde. Bilemedim. PS için indirdim dün, bu gece deneyecem biraz.
Mesaj tarihi:
dün birşey oldu anlayamadım. br konseptine de yeniyim.

2 kişi kaldık sona. ben bi mağaradayım. adam da mağaranın üstünde açık havada kaldı. çember daraldı. ben mağaradan çıkamadım adam da mağaraya giremedi. oyun öyle bitti. daraldı daraldı öldüm ben. ikinci oldum diye gösterdi sanırım. onu da anlayamadım tam. asdf
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

BR çok sevemiyorum ben, "yarım saat koştur, 10 saniye aksiyon yaşa" ve "yarım saat koştur, 2 kurşunla oyun bitti" kısmı ve PUBG küvete pusanlar ekibi çok çekici gelmiyor. Onu çözebilmişler mi diyecem ama çözsen de BR kalmayacak tür heralde. Bilemedim. PS için indirdim dün, bu gece deneyecem biraz.

Pusma falan yok bunda ya. Oyun çok hızlı üstüne zevkli yeri uçma kaçma zaten.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

2 kişi kaldık sona. ben bi mağaradayım. adam da mağaranın üstünde açık havada kaldı. çember daraldı. ben mağaradan çıkamadım adam da mağaraya giremedi. oyun öyle bitti. daraldı daraldı öldüm ben. ikinci oldum diye gösterdi sanırım. onu da anlayamadım tam. asdf

adam sürekli hp basmıştır. sen önce ölmüşsündür.
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

Black-ice said:

adam sürekli hp basmıştır. sen önce ölmüşsündür.

vay arkadaş ya. öğrenicez işte bu çakallıkları.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

çok çirkin bi lag oluyo bazen oyun oynarken ya yalnız. böyle tekleye tekleye fln. anlamadım.

Serverlar patlıyor ara ara. Böyle yavaşlıyor karakter, ayda koşuyormuş gibi.
Mesaj tarihi:
ya oyunda ayak sesi var mi?

3 kisi oyun sonuna geldik, ne silah ne ayak sesi duydum butun oyun...

diger butun karakter sesleri fln var.

kafasina gore 7.1 fln calistirmaya calisiyor sanirim oyun.
  • Yeni Oluştur...