Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 çok sevdim ya. bi tane kill alamadım daha ama olsun. oynarım bunu ben. https://www.youtube.com/watch?v=4-QZ6-9Do3A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 çok güzel overwatch bastion referansı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 karakterleri hep sağdan soldan çarpmışlar zaten. çarptık bari komikli referans verelim de kaynasın demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 3 maça girdim publicten, 3ünde de daha touch down olmadan tek kişi kaldım. battleroyale sadistliğini anlayamıyacam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 bende de oldu 2 kere. 6 oyun sonra şampiyon olduk. çok heyecanlıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 revive mekanigi guzel olmus, random party oynayabildim sadece. isterseniz ekleyin origin: hush311 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 eğlenceli gibi de 20-30 saatten sonra ne olur bilemedim. 3 kişilik squadlar ve hero sayısı az. en kötüsü de ea ve microtransactions. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 evet ya. daha çok hero lazım. bakalım ileride nolacak ama şuan baya sardı. beni de ekleyin atalım origin: blekayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 BR çok sevemiyorum ben, "yarım saat koştur, 10 saniye aksiyon yaşa" ve "yarım saat koştur, 2 kurşunla oyun bitti" kısmı ve PUBG küvete pusanlar ekibi çok çekici gelmiyor. Onu çözebilmişler mi diyecem ama çözsen de BR kalmayacak tür heralde. Bilemedim. PS için indirdim dün, bu gece deneyecem biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 dün birşey oldu anlayamadım. br konseptine de yeniyim. 2 kişi kaldık sona. ben bi mağaradayım. adam da mağaranın üstünde açık havada kaldı. çember daraldı. ben mağaradan çıkamadım adam da mağaraya giremedi. oyun öyle bitti. daraldı daraldı öldüm ben. ikinci oldum diye gösterdi sanırım. onu da anlayamadım tam. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Rewendor said: BR çok sevemiyorum ben, "yarım saat koştur, 10 saniye aksiyon yaşa" ve "yarım saat koştur, 2 kurşunla oyun bitti" kısmı ve PUBG küvete pusanlar ekibi çok çekici gelmiyor. Onu çözebilmişler mi diyecem ama çözsen de BR kalmayacak tür heralde. Bilemedim. PS için indirdim dün, bu gece deneyecem biraz. Pusma falan yok bunda ya. Oyun çok hızlı üstüne zevkli yeri uçma kaçma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Black-ice said: dün birşey oldu anlayamadım. br konseptine de yeniyim. 2 kişi kaldık sona. ben bi mağaradayım. adam da mağaranın üstünde açık havada kaldı. çember daraldı. ben mağaradan çıkamadım adam da mağaraya giremedi. oyun öyle bitti. daraldı daraldı öldüm ben. ikinci oldum diye gösterdi sanırım. onu da anlayamadım tam. asdf adam sürekli hp basmıştır. sen önce ölmüşsündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Lootbox ve EA... bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Oce4n said: Black-ice said: dün birşey oldu anlayamadım. br konseptine de yeniyim. 2 kişi kaldık sona. ben bi mağaradayım. adam da mağaranın üstünde açık havada kaldı. çember daraldı. ben mağaradan çıkamadım adam da mağaraya giremedi. oyun öyle bitti. daraldı daraldı öldüm ben. ikinci oldum diye gösterdi sanırım. onu da anlayamadım tam. asdf adam sürekli hp basmıştır. sen önce ölmüşsündür. vay arkadaş ya. öğrenicez işte bu çakallıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 çok çirkin bi lag oluyo bazen oyun oynarken ya yalnız. böyle tekleye tekleye fln. anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 bende 5.1 ses sistemi var. ates edilince ses gelmiyor. 2.0 kulakliga dondum yine gelmiyor ses. sunun icin bir ayar koymamislar, her oyunda var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Black-ice said: çok çirkin bi lag oluyo bazen oyun oynarken ya yalnız. böyle tekleye tekleye fln. anlamadım. Serverlar patlıyor ara ara. Böyle yavaşlıyor karakter, ayda koşuyormuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 ya oyunda ayak sesi var mi? 3 kisi oyun sonuna geldik, ne silah ne ayak sesi duydum butun oyun... diger butun karakter sesleri fln var. kafasina gore 7.1 fln calistirmaya calisiyor sanirim oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 ps'e indirip baktım da yok ya konsolda fps ıııh cıks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Su ps e niye klavye mouse destegi vermiyorlar aklim almiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 klavye mouse almayanlar ezilmesin diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 xboxa geldi destek, ps için de gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 xbox demeyin, biri geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Oyun akıyor ya çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 3 oyundur daha silah bulamadan ölüyorum hakaten yetemiyorum ben bu battleroyale işine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar