progamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Respawn yeni battle royale çıkarmış. F2P şu an originde. Titanfall evreninde geçiyormuş. Twitchte başlamış streamleri. Black ops 4 le Overwatch arası bişi yapmışlar gibi duruyor. Solo yokmuş. 3 kişilik takımlar varmış. http://www.youtube.com/watch?v=5MqfOjZgBOs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 12 GB iniyor bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Baya basmışlar parayı herkes apex oynuyor twitchte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 çok kötü gözüküyor 2-3 güne oynayan kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 İnanılmaz sarıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 su videoda gayet iyi duruyor. ekstra respawn mechanic, team fortress kafasi classlar, farkli oyun modlari. seslendirmeler 10/10. twitch'de izlemek lazim tabii eksileri nedir. steam olmayinca eksileri kestirmek zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 dün shroud 100 k viewerla oynuyordu ama bana çok generic fps tadı verdi ya çok uzun izlemedimde grafikler silahlar felan çok sarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 EKLEYİN LAN OYNAYALIM HYPEEEEEE ben bir gaz oynuyorum asdaf https://clips.twitch.tv/FairAbrasiveGooseResidentSleeper PUBG bitmemiş dinamikleri çağın gerisinde. Fortnite ağır laubali. CoD Black Ops 4 stabil değil. Ben bunu oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 beni de epey tuttu yau Drachensteine ekleyin oynamak isteyen varsa eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Titanfall 3 yapıyormuş Respawn aslında. Sonra onla mutlu olmayınca, onu bırakıp Apex Legends'a çevirmişler. Meh. Titanfall 3 arada kaynamayaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 bundan elde edilen sükse ve gelir ile daha iyi bir şey gelecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 gece oynadım da yatakta başım dönüyordu ya. Bi göremiyorum/seçemiyorum adamları anlamadım gitti. Silah kullanımı ring of elysiumdan farklı değil. Bunda ne lootladığını da pek anlamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 EA mi şimdi bunun publisherı? Origin'den mi iniyor? Öyleyse bi 4-5 kere daha düşünücem çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 ben denemek için indiriyorum. shroud izledim biraz. titanfall-cod-elysium karması bişe gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 ben de denemek icin indirdim. fps yok su aralar oynicak overwatch, (destiny 2 ps4), tarkov, quake, cod, bf sirasiyla tukettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 ayin 15'inde metro cikacak. (singleplayer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 evet bu ve metro disinda baska fps release yok. mart'da bf v battle royale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Publisher EA olmasına rağmen monetizationu gayet iyi gibi şimdilik, Oyunda şu anda 8 karakter var ve 6 sı bedava olarak geliyor: (maç oynadıkça level atladıkça karakter açmak için gereken currency geliyor) Account level atlayınca içinden 3 tane kozmetik (karakter skini / finisher animasyonu / ses / banner / silah skinleri) çıkan lootbox geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 oyun güzel ben beğendim. dün sabahladım hatta oynayacam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 OkanDRDYK ekleyin beraber oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 parayi sacmislar 200k streami var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 ben de çektim akşam bakayım ya yıllarca beklenen aaa anthem şu iki sayfadaki kadar iyi yorum alamadı onca sayfada. sdff büyük taunt neyse fps bölümünde olduğumuz için konsolcular giremiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 bu olmuş gibi; umarım çabuk baymaz. anthem tutmayınca mı bunu hemen saldılar? Bknz: Release the Kraken!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Niye birbirlerinin üzerine salıyorlar onu ben de anlamadım. Battlefield'a BR modu da gelmeyecek miydi? Herifler sanki şirketleri başarısız olsun diye tuzağa düşürüyor gibi. Geçen sefer de titanfall2'yi battlefield ve cod release'lerinin arasında çıkartmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 battle royale gelicek hala, her zaman mart'ta geliyordu ve gecikme yok. BF V baya iyi gidiyor, community'yi dinleyip ona gore bir map'i fln patchlediler. silah balance icin community dinlemiyorlar, o acayip. /// EA bilerek bu oyun icin otelemis gibi battle royale release'i ve hic leak fln olmadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar