Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apex Legends (Respawn/EA/Battle Royale)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Respawn yeni battle royale çıkarmış. F2P şu an originde. Titanfall evreninde geçiyormuş. Twitchte başlamış streamleri. Black ops 4 le Overwatch arası bişi yapmışlar gibi duruyor. Solo yokmuş. 3 kişilik takımlar varmış.

http://www.youtube.com/watch?v=5MqfOjZgBOs
Mesaj tarihi:
su videoda gayet iyi duruyor. ekstra respawn mechanic, team fortress kafasi classlar, farkli oyun modlari. seslendirmeler 10/10. twitch'de izlemek lazim tabii eksileri nedir. steam olmayinca eksileri kestirmek zor oluyor.
Mesaj tarihi:
EKLEYİN LAN OYNAYALIM HYPEEEEEE

ben bir gaz oynuyorum asdaf

https://clips.twitch.tv/FairAbrasiveGooseResidentSleeper

PUBG bitmemiş dinamikleri çağın gerisinde.
Fortnite ağır laubali.
CoD Black Ops 4 stabil değil.

Ben bunu oynarım.
Mesaj tarihi:
gece oynadım da yatakta başım dönüyordu ya. Bi göremiyorum/seçemiyorum adamları anlamadım gitti. Silah kullanımı ring of elysiumdan farklı değil. Bunda ne lootladığını da pek anlamıyorsun.
Mesaj tarihi:

Publisher EA olmasına rağmen monetizationu gayet iyi gibi şimdilik, Oyunda şu anda 8 karakter var ve 6 sı bedava olarak geliyor:

(maç oynadıkça level atladıkça karakter açmak için gereken currency geliyor)

Account level atlayınca içinden 3 tane kozmetik (karakter skini / finisher animasyonu / ses / banner / silah skinleri) çıkan lootbox geliyor

Mesaj tarihi:
ben de çektim akşam bakayım ya

yıllarca beklenen aaa anthem şu iki sayfadaki kadar iyi yorum alamadı onca sayfada. sdff

büyük taunt

neyse fps bölümünde olduğumuz için konsolcular giremiyor zaten.
Mesaj tarihi:
Niye birbirlerinin üzerine salıyorlar onu ben de anlamadım. Battlefield'a BR modu da gelmeyecek miydi? Herifler sanki şirketleri başarısız olsun diye tuzağa düşürüyor gibi. Geçen sefer de titanfall2'yi battlefield ve cod release'lerinin arasında çıkartmışlardı.
Mesaj tarihi:
battle royale gelicek hala, her zaman mart'ta geliyordu ve gecikme yok.

BF V baya iyi gidiyor, community'yi dinleyip ona gore bir map'i fln patchlediler.

silah balance icin community dinlemiyorlar, o acayip.

///
EA bilerek bu oyun icin otelemis gibi battle royale release'i ve hic leak fln olmadi :)
  • Yeni Oluştur...