Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 evet konu aslında çok basit. colgate, signal optic x250 750megapixel süperefektif, yok tobacco bilmemne denemediğim bok kalmadı, çok sigara içiyorum, günde 3 kere öğün sonrası dişleri fırçalıyorum ama yine ufak tartarlar vs oluyor, bugün yine temizlettim dişleri, yıldım resmen. yok mu şöyle kezzap ayarında harbi yılan gibi bembeyaz yapacak bi işe yarayan diş macunu? veya başka kullanılabilecek ne ürün var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 diş ipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 alışkanlıkları değiştirmediğin sürece beyazlatma temizletme sadece dişini aşındırır abi, minesi incelir ömrü azalır. daha az sarartan sigaraya falan geç azaltmıyorsan da sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 internette okumuştum o yüzden kesin doğrudur, diş macununun etkisi çok azmış bu temizlik konusunda. atıyorum en iyi macunla dandik bir macun arasında çok ufak bir temizlik farkı oluyormuş muş. ben akşamları şu şekilde temizliyorum; 1- diş ipi : COLGATE Total Profesyonel Diş Eti Sağlığı Diş İpi 2- Oral-B Genius Pro 9000 Diş fırçası + Colgate total diş macunu 3- Gargara ( artık hangisi ucuzsa o ara ondan alıyorum ) Sonuç: sigara içmiyorum yine de tartar ve sararma oluyor sdsfdsf kahve ve çay acayip etkiliyor galiba. diş yapısı da önemli olsa gerek, ablamın bembeyaz dişleri 20 senedir sigara içiyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 sen spordan sonra gizli gizli çizkek falan yiyorsun, onlar sarartıyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Sensödin en ucuzu var beyazlatıcı Memnunum baya ama sigara max günde 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 dişlerime çizkek kürü uyguluyorum, masaj yaparak yediriyorum diş köklerine ondan galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 abi olabilecek en basit düz diş macununu alın bilindik markaların. o yok zartbeyazlatma, zurtbakım, tam 666 tane etkili diş macunlarının hiçbi olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 layn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Ya benim hiç işim olmaz da birinden tesadüfen denemiştim. O zamandan beri kullanıyorum, ben faydasını gördüm. https://www.dogaarinmashop.com/AYURDENT-KLASIK,PR-27.html Ayrıca ciddi dış taşın varsa, diş ipi ve gargara da kullanman faydalı olur. Bir de dişlerinde çapraşıklık varsa dikey fırçalamanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Genetik bayağı etkiliyor - sabah akşam diş fırçalama - listerin gargara - kahve kola nadir Buna rağmen bayağı sarardı dişlerim. Hanım ağzını açınca far görmüş ceylana dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Fransuxa said: denemediğim bok kalmadı sigarayı bırakmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 duymamış olayım böyle bi öneriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 splat iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Fransuxa said: duymamış olayım böyle bi öneriyi Elektronik sigaraya geç. Yanmış karbon çekeceğine, su buharı çekersin içine. Dişlerinde yavaş yavaş kendine gelir (geçiş yapan arkadaşımı referans aldım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 gargara + organik bi diş macunu + diş ipi üçlüsüyle başlayacağım kazımaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Şarjlı diş fırçası kullanıyorsun inşallah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Phoenixlin said: Fransuxa said: duymamış olayım böyle bi öneriyi Elektronik sigaraya geç. Yanmış karbon çekeceğine, su buharı çekersin içine. Dişlerinde yavaş yavaş kendine gelir (geçiş yapan arkadaşımı referans aldım). 4 yıldır falan elektronik kullanıyorum, gene leş gibi dişler gene leş çay kahve ve diş yapısı çok farkediyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 mayonez gargarasını deneyen var mı? etkili mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 aa nası bişi mayonez gargarası biraz anlatsana belli ki seviyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Euthymol kullanmaya başladım ben bayaadır. Bunca sene ağzımızı bokla fırçalıyormuşuz meğersem. Biraz daha araştırınca diş macunlarının çoğunun ağızda tekrar koku üretmek adına pis çalışmaları olduğunu gördüm. Tavsiye ederim bulabilirseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 o araştırmaları okumak isterim varsa link mink? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Arkadaşlar en kaliteli diş macunu türbanlı diş macunu. *the bomb has been planted* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 ben fırçalamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 axedice said: Arkadaşlar en kaliteli diş macunu türbanlı diş macunu. *the bomb has been planted* offfffffffffffff yine mi ya brb az işim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar