Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Adamlardaki rahatlığa bak arkadaş, normalde ev sahibi şartlarını söyler süre verirken "bakın arada iyi teklif gelirse veririm" diye sıkıştırırken bunlar kalkmış ev sahibine süre vermişler düşün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Hep yapıyorlar onu ama maliye yazar cezayı farkedilirse. Davalık olursa zaten düşük sözleşmeyi göstermek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 türkiye cennet işte, işini bilene vergi cenneti. sen de ondan demedin mi cennet burası diye abi. anca benim gibi enayiler hala maaşla çalışıp vergi öder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 abi niye kira kontratı yapıyorsunuz ki peşin para alıyorsan kim bilecek devlete ayıp olur gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 goldbären said: türkiye cennet işte, işini bilene vergi cenneti. sen de ondan demedin mi cennet burası diye abi. anca benim gibi enayiler hala maaşla çalışıp vergi öder. Orada çok yanlış anlaşılmışım. Cennet derken emlak ve alım satım vergilerinin çok düşük olduğunu vurgulamak istemiştim. Hatta kira gelirlerinden de alınan vergiler çok düşük.Bunları kastetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 @goldbären estağfurullah bende 32 sene maaşla çalıştım. şimdi işsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Devlet seffaf olmazsa aldigi parayi nereye harcadigini insanlara inandiramazsa vergi kacirmaya herkes devam edicek. Bide bizim topraklarda dogal bi anarsistlik var sanki default herkesde herkes bi isyanlarda kimse seridinden bile gitmiyo trafikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 anarşistlik değil o şark kurnazlığı. ülkenin büyük çoğunluğu hırsız, herkes kendi gücünün yettiğini çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 sark kurnazligi sarkda olur bi kere. Vergi kacirmakla alakasi yok. her turlu otoriteye karsi cikmakda anarsistliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 mesela bizde şimdi bizim evi kiraya verdik rehabilitasyon merkezine 2 yıllık kontratla ama çok ucuza gitti ilk yıl 7.000 ikinci yıl 9.0000 . ne güzel ayda 15 gelir diyordum ama malum kriz var olmadı. ps: evin değeri en az 1 milyon tl bu devirde kira ücretleri hiç beklenilen gibi değil kahrolsun hükümet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 doktor yabancı mı? türkse anlaşabilirim belki , gidip limağın cengizin fln vergi borcunu silecek , trt'ye tırt dizi yaptırcak diye bu devlete para vermekten sıkıldım yabancıysa, versin köpek para lazım devlete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 maivresnon said: mesela bizde şimdi bizim evi kiraya verdik rehabilitasyon merkezine 2 yıllık kontratla ama çok ucuza gitti ilk yıl 7.000 ikinci yıl 9.0000 . ne güzel ayda 15 gelir diyordum ama malum kriz var olmadı. ps: evin değeri en az 1 milyon tl bu devirde kira ücretleri hiç beklenilen gibi değil kahrolsun hükümet 1 milyonluk eve 7 bin kira çok iyi bu zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Baya iyi aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 1 mio TL'ye 7k TL çok iyi kira. Şu anda piyasa 750 k'lık eve 2500 TL kira alabilir miyiz aceba durumunda. Ki 7 de değil aslında 8 ortalama. Çok iyi zam oranıda yakalamışsın cunku belli değil ÜFE'nin böyle gideceği. Bu sene max zam 16% mı ne olacak dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Kiraya verilmiştir. İlan kapanabilir. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Kapanmadan önce şu gizlice girip foto çeken emlakçı noldu bi sonuç oldu mu onu da yazsaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 akirafes said: Bugün çok iyi bir kiracı çıktı. Bir doktor. Libya Suriye'den nakil hasta getirip burada tedavi ediyormuş. Bir senelik peşin verdi. Ama ne yazık ki stopaj ödememek için iki kontrat istedi. Birisi düşük diğeri normal. İnsanların yabancı bir ülkeye iş kurmaya gidip nasıl vergi kaçırırız diye düşünmeleri çok ilginç. Böyle bir şeyin imkansız olduğunu söylediğimde şok geçirdiler. Yanında iki arkadaşı vardı lalelide tekstilcilermiş. yaklaşık bana 30 dakika her kontratın böyle olduğunu anlatmaya çalıştırlar. Ve bana bir gün süre verdiler düşünmem icin. Çok ilginç. >libyadan suriyeden hasta getirmek >vergide kacakcılık yapmak, kara para cevirmek >lalelide iş yapan arkadaş çevresi üzgünüm ama işide kiraya vermişsin daireyi abi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 yok yeni mezun yeminli tercüman bir kız tuttu. Onlara vermedim. Türk'e verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 60 dan fazla çok ciddi kiracı adayı çıktı. Yaklaşık 200 kişi istedi komisyocunun söylediğine göre. Ben 5 adayla görüştüm aralarından tam şartlarımı karşılayabilen. Ve bu hanım kıza verdim. Umarım iki tarafa da hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Flassh said: üzgünüm ama işide kiraya vermişsin daireyi abi geçmiş olsun bu benim başıma geldi ya http://i.imgur.com/SUWH0qa.jpg mirsad diye bi tip , herif arnavutluk asıllı amerikalı , sakal var bıyık yok başakşehir kayaşehirde bi 1+1'i kiralamıştık adama, çok iyi bi kiracıydı doğrusu , zaten oranın imamı kefil olmuştu her ayın 1'inde kirayı yatırdı , hiç sorun çıkarmadı, arada sırada garip konuşmalar yaptık ama terörist olduğunu düşünmemiştim doğrusu, fanatik dinci ama zararlı bi adam değil sanıyordum sonra bigün sabah 6'da site yöneticisi aradı , "abi senin kapıyı kırdı polisler eve baskın yaptı , seni de çağırıyolar" diye aksyon paratoneri gibiyim yemin ederim böyle saçmalıklar hep buluyo beni adını paylaşınca googledan baya ilginç şeyler çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 imamın kefil olduğu adama kiralık ev mi verdin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 herifin lakabı "boss of the border" mış asdf vatan emniyet'e çağırdılar beni sonrasında , iyi polis kötü polis yapmaya çalıştılar fln bir ara,kötü polis rolünü üstlenen, yardım ve yataklık mı yapıyon lan fln diyor ben gülmekten cevap veremiyorum, abi instagramıma bakın alırsınız cevabınızı fln diyip ciddiye almadım adamları, sonra saldılar zaten hiç uzatmadılar kapının parasını da vermediler acab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 haber linki at da okuyalım bari kaç bomba çıkmış vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Çok geçmiş olsun. Ben savcılıktan temiz kağıdı istiyorum üzerine tapusu olmasını (e-devlet sorguluyorum getirdiği tapuyu kabul etmiyorum.) kefil ki onun da tapusu olacak. Findeks raporu. Borcu kredisi var mı? üniversite diploması. Tahliye taahhütnamesi Bunları karşılarlarsa onlarla görüşüyorum. Giyimlerine konuşmalarına karşımda ayak ayak üstüne atıp atmamalarına bakıyorum. Paraya verdikleri değere bakıyorum. hanım kızımız 100 tl icin yaklaşık 15 dakika pazarlık etti ki senelik peşin verdi. Bu arada çok ilginç bir şeyi anlatayım inanılır gibi değil. Komisyoncu benle görüşecek kişilerden 500 tl görüşme parası alıyormuş. Bu hakikaten inanılır gibi değil. Eşim yanımda gülüyor çok komiksin neler yazıyorsun sen yaşlanmışsın diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 adamı amerikaya postlamışlar geri sanırım bu herifse tabi http://archive.6yka.com/img/s/724x420/upload/images/00%20AAA111Asept%202017/mirsad-kandic-sudjenje-375x195111.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar