stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Evet amazon da kendi çabamla boka batış hikayem ve tavsiyeleriniz. Hesabımın şifresini hatırlamıyordum resetledim. Bu tür bir işlem yapıldığında genelde login olurken kullandığınız k.kartın son kullanma tarihini soruyor güvenlik sebebiyle. Her zaman ana kredi kartımın tarihini soran amazon bu sefer yıllar önce tanımladığım ve kullanmadığım bir kartın skt sini sordu. Amazonun sorduğu cepteteb kartını, eskidiği için geçen yıl yenisinin gönderilmesini istedim. Haliyle kart bilgileri değişti ve şuan ki kartımın üzerinde bulunan SKT'i kabul etmiyor uyumsuz diyor. Neyse amazon a 18 tane falan mail attım, telefonla arayın deyip duruyorlar dedim İngilizcem yeterli seviyede değil telefonla görüşmek için. Bildiğin ortalığı ayağa kaldırdım başka hesapla farklı farklı tipler chat den yardımcı olmaya çalışıyorlar falan en sonunda illallah dediler sanırım ki; Chat de bağlandığım kişi; bu kartı sistemden silmem için son siparişinizin fatura adresini bizimle paylaşın dedi. Dedim nasıl yani? -34234324 numaralı bilmem ne siparişinin fatura adresi nedir dedi? kendi bacağıma sıktım. ulan o saati eski kız arkadaşımın annesinin evine falan göndermiştim ben. ona da cevap veremedim bilmiyorum falan dedim. başka soru sorun dedim. adamda muhtemelen bsg dedi, sonlandırdı chati. hesabı da askıya aldı. Tanımlı olan bir kredi kartının bilgileri güncellendiği zaman sıçıyor muyuz yani özetle bu mu? ya kart bilgilerini söyle diyor ya fatura adresini istiyor başka da bir şey demiyor. şunu düşünüyorum, bu teb kartımı gidip bankadan tamamen iptal edip kapattırsam. amazonda bunu tespit edip bu kart artık geçersiz kapatılmış deyip, artık son kullanma tarihini sormayı bırakır mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 neden yeni hesap acmiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Ingilizcesi olan birine arattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 abi yeni hesap ac? social engineer/scammer degilsen +5 senelik hesabin sana faydasi olmaz. (ki degilsin WOT yazdigina gore) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Amazon'dan her sipariş sonrası mail geliyor, mailinde illa ki vardır adresli sipariş bilgisi, oradan bakıp söyleseydin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Fatura mailleri hep silinik. Hesapta 90$ çek tanımli. Birde yillarin hesabı.. Ben bilmiyorum dedikçe adamlar hepten killanip daha ust seviyede askiya aliyorlar hesabi. Fatura adresini bilmiyorum deyince Askidan cikarmak icin kimlik fotokopimi istedi mesala. Bir daha biseye bilmiorm derseme perma delete cekecek hesaba galiba Ben o karti komple iptal etsem, amazon sistemi iptal olduğunu anlayip artik o karti sormaktan vazgeçer mi sistem nsl isliyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Rewendor said: Amazon'dan her sipariş sonrası mail geliyor, mailinde illa ki vardır adresli sipariş bilgisi, oradan bakıp söyleseydin ya? Aynen eğer e-mailin aynıysa gelen maillara baksana o numarayı mailında aratıp adres felan hepsi cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 yılların hesabı olmasının ne anlamı var asdg aç gitsin yeni hesap 90$ ı da unut gitsin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Ben olsam direk evine kiralık katil gönderirdim ya bu kadar yetoluğa Kartlar bankadan bankaya değişmekle beraber X yıllık şeylerdir yani son elindeki kartın SKT si atıyorum 03/22 ise bir önceki de 03/(22-X) tir, ay değişmez yenilemede. Adresi de mail adresine gelen mesajdan bulabilirdin. Yani her aşamada yapabileceğin bir şey varken yapmamışsın şimdi gelmişsin şikayet ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 çekmezler birde email de vardır mutlaka fatura adresi eski mailleri karıştır bi. benzer olayı ben paypal da yaşamıştım. iptal ettirdiğim bir kredi kartı kayıtlıydı. hesaba erişmek için o kartın bazı bilgilerini istiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 kim bilir kimin hesabını ele geçirmeye çalışıyorsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Abi 8 ay onceki amazon faturasinin maili durur mu hic yani siliyorum haliyle. K.karti yenilemede ay değişmiyorsa eger; suanki kartimin yili 2028 mesala. Ilk kartimida 2015 de almıştım. Yani 2015 üzerine kaç yil eklemem lazim ki? Kartlar kaç yillik gönderiliyor. 5 - 10? En son istediğim kart 10 yillik skt li gonderilmis mesala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 ingilzice bilen birine derdini anlat konuştur derim. bilmiyorumda demeseydin keşke, eski kız arkadaşımın evine gitmişti vs şimdi hatırlamıyorum deseydin, kendi bacağına sıkmışın fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 stormeagle said: Abi 8 ay onceki amazon faturasinin maili durur mu hic yani siliyorum haliyle. K.karti yenilemede ay değişmiyorsa eger; suanki kartimin yili 2028 mesala. Ilk kartimida 2015 de almıştım. Yani 2015 üzerine kaç yil eklemem lazim ki? Kartlar kaç yillik gönderiliyor. 5 - 10? En son istediğim kart 10 yillik skt li gonderilmis mesala neden? yani neden siliyosun hotmail felan mı kullanıyosun 100 mb mi alanın var gmail 15 gb ben 14 senede 10 gbsini dolduramadım google pictures dahil fatura silinirf mi abi baban hiç mi 15 senelik elektrik faturalarını dosyalamadı senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 hesapta 12 kredi karti vardi siliyorum 11 ini simdi, ibret aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Geçen ayda benim şifrem gitti. Hatırlamıyorum, şifremi unuttum dedim bana eski tarihi geçen kartın geçerlilik süresini istedi. Amazon.tr'de kart bilgilerim yok ama hesap worldwide olduğu için TR'den çözdüm işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Valla benim de yıllardır her türlü amazon steam psn netflix vb ödeme mailleri tüm eftler dekontlar, durur mailde. Kendi klasörleri vardır hatta. 15 sene önce silinebilirdi belki yersizlikten, şimdi gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 abi evet çok olunabilecek bir şey silin gereksiz kartları. yani ben o kartı yenilemiş olabilirim, kapattırmış olabilirim.. (telefonla aradığımda da muhtemelen yine fatura adresi soracak herhalde) kimlik fotokopimi yolladım, istersen sistemde kayıtlı başka kartlarımın resmini falan yollayayım diyorum.. yok diyor yani o bokum teb kartının son tarihini söyle / kız arkadaşına mesaj at ya da soğuk su iç 90$ ın üzerine diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Faturalar klasörüm var posta kutusunda, 15 senedir filan tüm faturalar birikiyor orada. Posta kutusunda klasör kullanmayı bilmemenin sonucu bunlar hep, tanıdığım insanların %99'u filan klasör kullanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 sende eski kız arkadaşının evinin adresini hatırlamıyosan mevkisini aç google map den(street view) , geçtiğin sokaklardan yola çıkarak bulmaya çalış. hiç gitmediysen arıyacan el mahkum dfgsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 amazon exten next olur mu demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Yahu, ilk başta TEB'i arayıp kartının son kullanma tarihini niye sormadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 eldar said: Yahu, ilk başta TEB'i arayıp kartının son kullanma tarihini niye sormadın? eski kartın bilgileri zaten bizde mevcut değil deniliyor. şuan ki mevcut kartının bile skt sini sorsan söylemiyorlar ayrıca o bilgi paylaşılmıyor hiç bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 O da mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 stormeagle said: Ben o karti komple iptal etsem, amazon sistemi iptal olduğunu anlayip artik o karti sormaktan vazgeçer mi sistem nsl isliyor acaba abi komplike degil o kadar. yeni valid-gecerli- kart eklemeden eskisini sildirmez ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar