Borlach Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Kilo kilo naylon poşet al daha ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 selam dh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 20 lik orta boy siyah çöp poşedi aldım 3 lira birşey, daha ucuza geldiği kesin fsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 insanlar gercekten gerizekali 1 haftadir posetten baska bisi konusulmuyor ulkede saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Başka bir şey konuşanı içeri alıyorlar ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Kasiyerlere acıyorum öyle bir şakalar dönüyor ki kasada ödeme esnasında. bir de her yeni gelen müşteri o espriyi ilk defa kendisinin yaptığını sanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 ne şaka yapılabilir lan? tüm baba esprisi üretme merkezlerimi seferber ettim ama bişi çıkmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 marketin önüne tezgah açıp 20 kuruştan poşet satan çıkmadı mı hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 escape said: Xenocide said: hem para veriyoruz hem reklamını yapıyoruz argümanı ne kadar saçma ya. TELEFON ALIYORUM ÜZERİNDE MARKA VAR HEM 2000 LİRA VERİYORUM HEM REKLAMINI YAPIYORUM. veya herhangi başka bir ürün için de aynı denklemi kullanabilirsiniz. Starbucks bardağını gururla taşır ama isyankar ablam. Bi de ben şeyi anlamadım, e şimdi poşet tüketimi azaldı ok. Çöp poşedi olarak millet gidip parasıyla poşet alacak bu sefer. Ne fark etti? orayı anlamadım ben. o çöp poşetleri yapımı ve içeriği bakımından doğada daha hızlı kayboluyor ve geri dönüşümü daha kolay?? markette satilan cop torbalari dogada daha hizli cozunmuyor genelde ya normal plastik hizinda cozunuyor. bitkilerden sentezlenip yapilan torbalar var onlar bir kac yilda cozunuyor. onlarda vergi falan sifirlansa esasinda cok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 fdbhjs "aslında [mantıklı bişey] olsa çok iyi olur" diye cümle kurmaktan yorulmadınız mı abi olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Cokomantis said: ne şaka yapılabilir lan? tüm baba esprisi üretme merkezlerimi seferber ettim ama bişi çıkmadı :( Bimde alışveriş yaparken kasada diğer müşteriylen A101 poşetiyle gelicem bidaha Bim'e diye espri yapan, poşedi iade edip paramızı geri alalım diye kendi aralarında şakalaşanlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Migroa kullan sekilin olsun kasiyer kiza hava atarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 migrosun bi olayı yokki abi neden yıllardır abartıldı bu market Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 macrocenter varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 heh aynen macrocenter çok üst düzey bir market mesela. ilginç bir pahalılık var orada. kaliteli de yani, boş bir pahalılık değil. insan içerde büyüleniyor resmen :D migros tansas carrefour falan boş market yani. bim'den a101 den tek farkı ürünleri kutuyla koymuyorlar, tek tek rafa diziyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 fenn said: Poşet yok diye çevre daha çok kirlenince ne olacak. o nasıl olacak ki https://i.pinimg.com/236x/fc/d9/36/fcd93656ecc5e6bb6bde1034c57c4207.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Avuç avuç poşet alan insanlara "kaç taneye ihtiyacım var" diye düşündürebilsin de isterse 1 TL olsun, %80'i devlete gitsin, fark etmez. Süper uygulama. Herkes mal gibi aynı esprileri ve tepkileri döndürüp duruyor yılbaşından beri. Keşke doğa bilinci ve dünyayı yok etme korkusunun da 25 Kuruş kadar gücü olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 metro çok uzun zamandır satıyor poşet, poşet almayın diye de bir sürü kutu koyuyor kasaların oraya kutu varsa ordan alıp kalanı içinde kaç poşet lazım diye hesap yapıyorsun mis gibi, yanında götürmemişsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 goldbären said: fenn said: Poşet yok diye çevre daha çok kirlenince ne olacak. o nasıl olacak ki https://i.pinimg.com/236x/fc/d9/36/fcd93656ecc5e6bb6bde1034c57c4207.jpg ben de cozemedim.. aciklar misin fenn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Lopeth said: metro çok uzun zamandır satıyor poşet, poşet almayın diye de bir sürü kutu koyuyor kasaların oraya kutu varsa ordan alıp kalanı içinde kaç poşet lazım diye hesap yapıyorsun mis gibi, yanında götürmemişsen Lütfen mesajınızı düzeltip tekrar gönderiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 çünkü piknik vs yerinde poşete koyup atan angutlar artık hiç tenezzül etmeden atacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 µh said: escape said: Xenocide said: hem para veriyoruz hem reklamını yapıyoruz argümanı ne kadar saçma ya. TELEFON ALIYORUM ÜZERİNDE MARKA VAR HEM 2000 LİRA VERİYORUM HEM REKLAMINI YAPIYORUM. veya herhangi başka bir ürün için de aynı denklemi kullanabilirsiniz. Starbucks bardağını gururla taşır ama isyankar ablam. Bi de ben şeyi anlamadım, e şimdi poşet tüketimi azaldı ok. Çöp poşedi olarak millet gidip parasıyla poşet alacak bu sefer. Ne fark etti? orayı anlamadım ben. o çöp poşetleri yapımı ve içeriği bakımından doğada daha hızlı kayboluyor ve geri dönüşümü daha kolay?? markette satilan cop torbalari dogada daha hizli cozunmuyor genelde ya normal plastik hizinda cozunuyor. bitkilerden sentezlenip yapilan torbalar var onlar bir kac yilda cozunuyor. onlarda vergi falan sifirlansa esasinda cok iyi olur. e abi boktan poşetleri 25 kuruş yapacaklarına, marketlerdeki poşetleri o doğada çözünen poşetler yapma zorunluluğu getirselerdi madem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 hiçbir yandaşın poşet fabrikası yokmuş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 toptan orta boy çöp poşeti en uygun fiyata nereden alırız varsa link yapıştırın bu arada, 3-4 yıllık alalımda bunlarada zam yaparlar şimdi mk /dh mode off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar