escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 iyi seneler herkese sağlık diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 2019’un ilk mesajı benden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 hadi mutlu yillar 🎉 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 GG Abi hadi fireworks leri anladikda neden silah kullaniyorlar Lan ne degisik bir kultur var arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 sikleri ufaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Yine geleneği bozmadım sıçarak girdim yeni yıla ohh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 valla girdik hepinizi cok seviyorum besiktaslilar dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Bu sene bogma raki ile girdik Ayaga kalkmaya tirsiyom Hala otiriyorum sdfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Hayatimin en kotu yılbaşını geçirmiş olabilirim Arklarin gazi ile at hirsizi tipimle club a gittim hayatimin siktirini yiyip döndüm Amk tipsiz olduğumu bile bile gece klubune niye gittiysem zaten Bile bile lades amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 7.30 itibariyle ofisteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Harbi mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 senko said: Hayatimin en kotu yılbaşını geçirmiş olabilirim Arklarin gazi ile at hirsizi tipimle club a gittim hayatimin siktirini yiyip döndüm Amk tipsiz olduğumu bile bile gece klubune niye gittiysem zaten Bile bile lades amk berghain e mi gittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 senko said: Hayatimin en kotu yılbaşını geçirmiş olabilirim Arklarin gazi ile at hirsizi tipimle club a gittim hayatimin siktirini yiyip döndüm Amk tipsiz olduğumu bile bile gece klubune niye gittiysem zaten Bile bile lades amk Pub Story ile daha çok eğlenebilirdin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Herkese mutlu seneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 senko boş ver abi http://www.lab-oratory.de/dates/ https://www.yelp.com/biz/lab-oratory-berlin?hrid=Pc2j-Y6Sgol0MLbo4igxTg&utm_campaign=www_review_share_popup&utm_medium=copy_link&utm_source=(direct) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 sardalya said: Llama said: 2019 da evlenirim inşallah artık yeter yaş 35 evlenip napacan portakal soyup jet sosyete mi izleyeceksin aksamlari Böyle olsa gene iyi. Evlenince ansızın gelebilecek veya haberli gelecek misafire karşı önlem almaktan. hazırlık yapmaktan başka işlere vakit ayıramıyor hale gelebiliyorsun. Eskiden de böylemiydi bilmiyorum ama şimdilerde abartılı ve bol bol angaryalı kutlamalar vs ler konusuna ayar oluyorum. Bunların hazırlığı, planı, temizliği insanı evlilikten de hayattan da soğutuyor. Bonus: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 cisini tuvalete yapiyor da b*kunu hep oraya buraya etrafa yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 senko said: Hayatimin en kotu yılbaşını geçirmiş olabilirim Arklarin gazi ile at hirsizi tipimle club a gittim hayatimin siktirini yiyip döndüm Amk tipsiz olduğumu bile bile gece klubune niye gittiysem zaten Bile bile lades amk Hayatının siktiri nedir lan almadılar mı içeri? Yoksa ortamların en canlı hatununa mı yürüdün? Ben hasta girdim amk 2019 a hala kafam zonkluyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 mokoko said: 7.30 itibariyle ofisteyim :) insallah cok maas aliyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 alıyoruz 3 5 bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 benim bu sabah 6:30'du vardiya başlangıcı (ama öğlen 3'te bitti) arttıran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 günaydın 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=rfKs3asJIzs Para var huzur var demiş arap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 First post of 2019. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar