risavk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Herkese merhaba , ben risavk :) Yazılım alanına meraklıyım ve o alanda öğrenciliğimi üniversite de devam ettiriyorum. Bilgiye , öğrenmeye , ilerlemeye herşeyden çok ihtiyacım var. Okuduğum bir olay , aslında şu anki durumumu özetliyor. Sokrates bir gün bilge olmak isteyen öğrencisiyle sohbet eder ve her zaman ki gibi yürüyorlardır. Derenin kenarından geçerken Öğrencisi ben ne zaman , bilge olurum sorusunu sık sık sormaktadır ve yine sormuştur. Yine aynı soru tekrarlandığında sokrates öğrencisini alıp kafasını suyun içine sokmuş ve öğrencisi son çırpınma durumuna geldiğinde kafasını kaldırıp , öğrenciye şunu demiştir ; Suyun altında nefese ne kadar ihtiyaç duyduysan , bilgiye de o kadar ihtiyaç duyduğunda bilge olursun. Ben öğrenciyim , sokrateslere selam olsun! :) Alıntıla
reyou Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 stackoverflow yerine yanlis yere hesap actin herhalde. Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 bilgiye açsan virgül nedir nerede kullanılır bunu araştır hoşgeldin Alıntıla
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 risavk said: Herkese merhaba , ben risavk :) Yazılım alanına meraklıyım ve o alanda öğrenciliğimi üniversite de devam ettiriyorum. Bilgiye , öğrenmeye , ilerlemeye herşeyden çok ihtiyacım var. Okuduğum bir olay , aslında şu anki durumumu özetliyor. Sokrates bir gün bilge olmak isteyen öğrencisiyle sohbet eder ve her zaman ki gibi yürüyorlardır. Derenin kenarından geçerken Öğrencisi ben ne zaman , bilge olurum sorusunu sık sık sormaktadır ve yine sormuştur. Yine aynı soru tekrarlandığında sokrates öğrencisini alıp kafasını suyun içine sokmuş ve öğrencisi son çırpınma durumuna geldiğinde kafasını kaldırıp , öğrenciye şunu demiştir ; Suyun altında nefese ne kadar ihtiyaç duyduysan , bilgiye de o kadar ihtiyaç duyduğunda bilge olursun. Ben öğrenciyim , sokrateslere selam olsun! :) Sokratesin ahlakini bozdugu edepsiz, terbiyesiz ogrencilerinin gelenegini surduren insanlarin oldugu bu nezih”!” yere hos geldin Burada baya kafani suya sokup sokup cikaricaklar, kalici olman icin sokratesden cok “kopegin oliyim” diye anthisthenes’in kapisinda yatan sinoplu diyojeni ornek alman gerekebilir Alıntıla
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 diyojen fıçıda yatmıyo muydu Alıntıla
risavk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Anhora , reyhan bu şahısları tanımıyorum maalesef hepinize çok teşekkür ederim. Hoşbuldum Alıntıla
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 reyhanı bende tanımıyorum ama tanımak isterim :)))))))))))))) 0= Alıntıla
khalad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 yengen olur sonra utanırsın bu laftan Alıntıla
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 sokrates boş konuşmuş, ama sen hoşgeldin Alıntıla
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 risavk said: Herkese merhaba , ben risavk :) Yazılım alanına meraklıyım ve o alanda öğrenciliğimi üniversite de devam ettiriyorum. System.out.print ln Alıntıla
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Hoşgeldin Bilip napıcaksın ne kadar bilgi o kadar sıkıntı Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Hoşgeldin allah utandırmasın seçtiğin bölümden kardeşim. Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 *her sey her sey ayri yazilir. hicbir sey birlesik yazilmaz. Alıntıla
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 hoş geldin post kasmaca... bazı ve bazılarına dikkat et. onlar, sokrates gibi suya sokmaz kafanı; direk olarak kafanı.... BURASI PATİCİK LAN!!! ADAM OLACAN!!!! pardon yükseldim. Selams Alıntıla
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 hoş geldin ercan fakat yazdıklarını okumak beni yordu Alıntıla
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Hoş geldin de virgüller sıkıntılı... Alıntıla
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Bitirdiğin her yazının sonuna...koymayi unutma Ertuğrul! Alıntıla
Auril Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Hg Bi grammar bölümü mü açsak ya, millet birbirine noktalı virgül, kesme işareti falan atar rahatlar Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.