Holy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Bitik aküyü verirseniz parasız bile çözer. Oto elektrikçiler bile bitik aküyü teslim ettiklerinde %30-40 arası bedeli geri alıyor akü firmalarından.
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 geçen 2013 nisan trafik çıkışı golf ün aküsü bitti park yerinde. kabloyla takviye yaptık, çalıştıktan sonra gidip akü aldık 750 tl.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 750 TL'ye jel akü falan mı aldınız? Ben 60 Ah Mutlu aküyü 300'e aldım 2 hafta önce.
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 70 amper start stoplu falan bişeydir belki
mani Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 start stoplu akü can yakıyor ya. Ben de 2013 tiguan'ın aküsünü değiştirmek zorunda kaldım geçen. Varta'ya 980tl bayıldım.
fresia Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 araba uyarı veriyor mu akü zayıfladı diye
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Varta daha iyi ya, bizim eski akü 6-7 yıl epeyi dayandı. Yenilemek için aldığımız Mutlu Akü ise 2. yılını dolduramayan gitti valla :(
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Varta-bosch dayaniyo da premium price oduyosun Japon muadili var bi tane de bunlarin ismini unuttum, o da iyi Akunun bittigi nereden anlasilir? Akunun uzerinde ufak bi seffaf bolum var, orasi yesil-siyah renkte olur. Siyahsa bitmis demektir. Ha calisir mi yine? Calisir ama eski randimanini vermez, bi gun gelir mars basmaz araba
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Akunun omrunden calan seyler de var, aku bosalmasi mesela. 10 kere bosalirsa aku bi amda onru yariya iniyo gibi. Hurafe de olabilir bu gerci. Lityum pillerde var bu mevzu da bu kadar az degil tabi
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 golf 7 start stoplu varta akü 540 tuttu. akü normal kullanımlarda 5-6yıl gidiyor diye biliyorum.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Aleti yatması haricinde şarj componentlarına da baktır arabada. Dİnamo belti vs kopunca tekrar şarj etme durumu da azalıyor.
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 cabiria said: golf 7 start stoplu varta akü 540 tuttu. akü normal kullanımlarda 5-6yıl gidiyor diye biliyorum. Nereden aldın hangi modeli? Benim de bu yıl içinde almam lazım. Araç aynı
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 ankara/ varlıktaki mustafa saatçi aküden. ilgi alaka üst düzeydi, zaten ankara ve akü deyince adres mustafa saatçi diyor kime sorsanız. 1.2tsi manuel. en baz model d53 60ah Skyfire said: cabiria said: golf 7 start stoplu varta akü 540 tuttu. akü normal kullanımlarda 5-6yıl gidiyor diye biliyorum. Nereden aldın hangi modeli? Benim de bu yıl içinde almam lazım. Araç aynı
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 arabanın uzerinde gelen akusu 7 sene gitti bende. degistirdigimde hala calisma vs de sorunum yoktu. ben servise "suna bir olcum yapin. artik eli kulagindadir. bir sabah ortada kalmayayim" dedim. ben oyle diyince degisti. yoksa daha ne kadar gidecekti bilemiyorum. hala hic sorunsuz idi araba.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 bence daha giderdi ama sen kaşınınca serviste gerekeni yapmış ustalarımız oooh bedavadan 350 tl
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Esh said: Akunun omrunden calan seyler de var, aku bosalmasi mesela. 10 kere bosalirsa aku bi amda onru yariya iniyo gibi. Hurafe de olabilir bu gerci. Lityum pillerde var bu mevzu da bu kadar az degil tabi İlk sayfada yazdığım gibi, akünün ömrünü yiyen şey sülfatlaşmadır. Sülfatlaşmayı önleyen de aküdeki enerji. Yani akü boş beklemezse ömrü pek eskimez. Boşaldığı durumda çok beklemeden şarj etmek lazım.
mani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 fresia said: araba uyarı veriyor mu akü zayıfladı diye Marşa basarken anlarsın zaten. Özellikle soğuk havalarda zorlanıyor gibi oluyorsa ömrünü tamamlamış demektir. Elektrikle çalışan komponentler zaten çalışmaz verimi düşer. İyice bittiyse hepsi hata vermeye başlar. Yolda bırakmasını istemiyorsan değiştir. Çok fazla yatıyorsa araba düzenli aralıklarla çalıştır 1-2 km tur at arabayla.
fresia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 seat leon 1.6 tdi akü 6 sene oldu, bitmeye yakın dijital uyarı verir mi ekran peki
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 (düzenlendi) On 11.01.2019 at 15:36, Esh dedi ki: Akunun omrunden calan seyler de var, aku bosalmasi mesela. 10 kere bosalirsa aku bi amda onru yariya iniyo gibi. Hurafe de olabilir bu gerci. Lityum pillerde var bu mevzu da bu kadar az degil tabi Hurafe degil. Akülere genelde 5 yıl ömür veriliyor. O 5 yıl içinde boşalsa da tekrar şarj tutuyor, ama 6-7 yıldan sonra akü boşalınca bi daha şarj tutmuyo genelde. Bir de start-stop sizin için olmazsa olmaz degilse normal akü alabilirsiniz? Benim araçta normal akü var, araç stop etmiyor sadece. 8 saat önce, fresia dedi ki: seat leon 1.6 tdi akü 6 sene oldu, bitmeye yakın dijital uyarı verir mi ekran peki Düzenli kullanıyorsan aracı birşey olmaz. Arabayı yatırırsan ve akü boşalırsa sıkıntı yaşamaya başlarsın. Şubat 18, 2020 aktiftablet tarafından düzenlendi
fresia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 illaki ölecek ama akü yolda bırakmasın maksat önceden değiştirebileyim araba yatmıyor ama değişmesi gerektiği zaman uyarı verse iyi olur
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 valla araba 1-2 gün yattığında tekrar hafif bir zorlama ile kalkabiliyorsa akü gidiyordur. Ben pek kullanmıyorum mesela, ilk aldığımda günlerce çalıştırmasamda rahat rahat çalışan akü 1 hafta dayanmaz oldu. Değiştirdim, düzelmedi . Yazın 2 hafta en fazla, kışın zar zor 7 gün anca. Sonra boşalıyor.
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Ölçtürmekten başka yolda kalmadan öğrenmek zor onu. Araçlar bu konuda uyarı vermiyor, en azından BMW, VW filan kullandım hiç biri vermedi.
Öne çıkan mesajlar