aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Stringray said: şu takıma devrede kimseyi almasınlar caner ve quaresma gitsin sadece başka bir beklentim yok akıl alır gibi değil hakikaten. takımda adriano gibi. o pozisyonun kitabını yazabilecek bi adam var, bi bak sahada neler yapıyor, caner kadar rakibine uzak kalan adam görmedim ya, güven bile stoperlere daha iyi bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Aceace said: Galatasaray'a veren 7 hayalperestle tanışmak istiyorum. 12 olmuş bile... Şampiyonlar ligi'nin en az koşan takımı.. Süper lig'in 3 pas yapma özürlü takımı... "GOLOTOSOROY'ON PONOLTOSONO YODOLOR" ve "FOTOH TOROM'O FORVOT LOZOM" diyenlere futbol cahili muamelesi yaparsanız sevinirim. 2. ligdeki Sarıyer kendi sahasından daha etkili çıkıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Eh kötünün iyisi kazandı. Derbi havası yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 mucadele disinda hicbir sey yoktu. su maci izleyen kimse bu takimlar sampiyonluk adayi demez. nitekim degiller... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 tff 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 GS tam kadro çıksa BJK'nin içinden geçerdi, yine dört ayak üstüne düştü şanslı bunak... Bu haliyle bile ucu ucuna 1 puan kaçtı. Bala göte alınmış galibiyet, bir gram bile hak etmedik. Hakem yönetimine laf eden art niyetlidir ya da muhakeme yeteneği olmayan beyinsizdir. Kusura bakmayın. Edenler hangisi olduğuna kendi karar versin, ben ortaya bırakıyorum. Cüneyt ciddi anlamda 9.5/10 falan maç yönetti. Gruplardan sonra ŞL'de böyle bir maç yönetse direkt finalin en güçlü adayı yaparlar. TR standartlarında daha dengeli bir maç yönetimi uzun zamandır hatırlamıyorum. edit: Bir de bana çok küfrediyorsun diyorsunuz haklısınız ama, içimde kalmasın ya yarımdan söyleyeyim en azından Senin olmayan beynini, damarını Caner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Caner cocugu dogduktan sonra salaklasti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 bjk kötünün iyisi bile değildi açıkçası ilk 25dk hariç, yorgun kadro, caner ve necip el bombaları, tek olumlu hareketi olmayan quaresma derken vida adriano dorukhan ve bol şans sayesinde galibiyet hele medel atiba dorukhan orta sahası neydi öyle allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 cuma sabah deplasmandan dönüp pazar maça çıktı takım, olur o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Mac bitti sevinmedim bile son düşükte. Ikıncı yariya yaptigi hamleyle o kadar kotu basladik ki ve ayni devam etti toplayamadı sonra takimi. Cok kotu bir ikinci yari oynadık resmen hak etmedik. Gsnin inanilmaz kotu kalitesiz bir oyuncu grubu olmasa rahat kazanirdi. Tez zamanda senol gunes denen kanserden kurtulursak sansimiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 tff gsnin yarisini ve komutanina tribune gondermese diyecektiniz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 applev0dka said: Mac bitti sevinmedim bile son düşükte. Ikıncı yariya yaptigi hamleyle o kadar kotu basladik ki ve ayni devam etti toplayamadı sonra takimi. Cok kotu bir ikinci yari oynadık resmen hak etmedik. Gsnin inanilmaz kotu kalitesiz bir oyuncu grubu olmasa rahat kazanirdi. Tez zamanda senol gunes denen kanserden kurtulursak sansimiz olur burası özeleştri yapıp, futbol tartışmaya uygun bi ortam değil, bazı ergenlikten sonra gelişememiş ağlak troller yüzünden. kudur zaa diyip geçiceksin böylelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 gs kadro cacık ama bjk de zor yenmiş hakem yine 4 penaltı 23 sarı kart vermemiştir gs lehine kesin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 4 penaltı az, ben 9 tane saydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 applev0dka said: Mac bitti sevinmedim bile son düşükte. Ikıncı yariya yaptigi hamleyle o kadar kotu basladik ki ve ayni devam etti toplayamadı sonra takimi. Cok kotu bir ikinci yari oynadık resmen hak etmedik. Gsnin inanilmaz kotu kalitesiz bir oyuncu grubu olmasa rahat kazanirdi. Tez zamanda senol gunes denen kanserden kurtulursak sansimiz olur bu ülke senin gibi hayırsızlar yüzünden gelişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 aktiftablet said: cuma sabah deplasmandan dönüp pazar maça çıktı takım, olur o kadar. kenarda dinlenmiş atiba gg var, medel var stoperde oynayabilecek, hadi böyle çıktı değişiklikler rezalet resmen, var olmasa kesin puan kaybedilmişti bu maç, pozisyonları izlemese tartışmalı kararlardan birini verirdi gs’ye, gol yediği an dağılırdı bjk caner her maç üzerine koyarak kötü oynuyor resmen sahada olması kabullenilebilir bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 aktiftablet said: applev0dka said: Mac bitti sevinmedim bile son düşükte. Ikıncı yariya yaptigi hamleyle o kadar kotu basladik ki ve ayni devam etti toplayamadı sonra takimi. Cok kotu bir ikinci yari oynadık resmen hak etmedik. Gsnin inanilmaz kotu kalitesiz bir oyuncu grubu olmasa rahat kazanirdi. Tez zamanda senol gunes denen kanserden kurtulursak sansimiz olur burası özeleştri yapıp, futbol tartışmaya uygun bi ortam değil, bazı ergenlikten sonra gelişememiş ağlak troller yüzünden. kudur zaa diyip geçiceksin böylelerine. Pardon Agla zaaa nasil kotu oynadık ama sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Maçın hakkı beraberlik ama adettendir Zaaaaa Valeqqqqq (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Voys said: applev0dka said: Mac bitti sevinmedim bile son düşükte. Ikıncı yariya yaptigi hamleyle o kadar kotu basladik ki ve ayni devam etti toplayamadı sonra takimi. Cok kotu bir ikinci yari oynadık resmen hak etmedik. Gsnin inanilmaz kotu kalitesiz bir oyuncu grubu olmasa rahat kazanirdi. Tez zamanda senol gunes denen kanserden kurtulursak sansimiz olur bu ülke senin gibi hayırsızlar yüzünden gelişmiyor. Bu ulke 1 iyi isle 725938 yil kredi kazanilmasi sebebiyle gelişmiyor.. Iyi yapani alkisla kotuyu postala. Hala yol yapti, istanbulda cop sorunu cozdu diye rte oy aliyor. Senol 2 sene sampiyon yapti diye 5 sene kredi kazanmis az mi.. Sen de haklisin hıyarlık bende.. Umarim devam ederiz senol hocayla da uzun sure sampiyonluk yuzu göremeyiz. Bir kısım Beşiktaşlilar gözlerini açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 anteramasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 3 gr iyi şey gördü mü biat edip, domalan bir millet Türk milleti. şenol güneş gibi boş beleş tipleri destelemesi doğal. bu taraftarlık geriliği değil, milletin kötü özelliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 bu ülke kibirli herifler yüzünden gelişmiyor. şenoldakı ve yönetimdeki kibir kulübe 1,5 yıldır zarar veriyor artık bunu görmemek için kör olmak gerek. şenol zaten bilge bir adam olsa zidane gibi kendi bırakırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Aceace said: Şampiyonlar ligi'nin en az koşan takımı.. Süper lig'in 3 pas yapma özürlü takımı... Yalnız hem topla oynama oranında hem pas sayısında GS deplasmanda olmasına rağmen BJK'yı geçmiş durumda bu maça baktığımızda. Pas yüzdesinde de iki takım eşit (%71), GS daha çok pasla bu yüzdeyi tutturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 bjk 1-0 a yattı ondan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Rewendor said: Aceace said: Şampiyonlar ligi'nin en az koşan takımı.. Süper lig'in 3 pas yapma özürlü takımı... Yalnız hem topla oynama oranında hem pas sayısında GS deplasmanda olmasına rağmen BJK'yı geçmiş durumda bu maça baktığımızda. Pas yüzdesinde de iki takım eşit (%71), GS daha çok pasla bu yüzdeyi tutturmuş. golden hemen önce beşiktaş %65le top oynuyordu. Beşiktaş ikinci yarının başında mökemmel teknik direktör şenol güneş yüzünden geri çekildi. Gerçi geri çekildi de galatasaray'ın etkili olduğu falan yoktu hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar