Stringray Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 https://twitter.com/dundaritoo/status/1069347839451508737?s=21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Celtics said: bjknin şampiyonluk şansı yok. gsnin de yok. hayal görmeyelim. BJK'nin de GS'nin de şampiyonluk şansı var. 18 takımın 13'ünden de daha yüksek şansı var ikisinin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 İki takımın da şampiyonluk şansı hala gayet belirgin olarak var. GS federasyonla didişmeyi sürdürdükçe BJK bir adım daha önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 federasyonla didişmezsek şampiyonluk şansımız onların sayesinden kalmayacak ama? nerede birader monşerlerin lobisi? nerede derin galatsaray bir operasyon yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Nerede ulusoylar falan di mi sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 tabi abi ya :D ben mafya babalarıyla, derin galatasaray, federasyon kayırmaları ile şampiyon olmakta bir beis görmüyorum. nasıl olsa kim şampiyon olsa kendi hakkıyla olmuyor di mi? galatasaray'ın daha güçlü bir arkası olduğu için istese yapar, madem herkes yapıyor biz de yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 ucuna da taramalı takarız topun sıka sıka gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 rüya görmeyin ya bu sene farkın açılmasına çok izin vermeden başakşehire verecekler. Gelecek paraların planları bile yapılmıştır. Umalımda bunu alışkanlık haline getirip oooo bu işde güzelmiş demesinler yoksa adamlar 10 sene şampiyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 tunch said: mokoko said: https://twitter.com/natebadfellas/status/1069534620356681728 şenol hocam napıyorsunuz Şenol hocanın palamuta mi gülsem yoksa dünya uzerinde böyle bir sahneye zoom yapmayı akıl edecek insanlar olmasına mı aglasam bilemedim Ağlayarak gülüyorum :') seviyesizliğin dibine vurmak Hangi maç abi bu Kaldırmış ve sevince bakılırsa saplamış. asfhshsgshd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Stringray said: :( Ahaha ben buna guldum ya. Hamsi pozu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 dün gsliler böyleymiş maç boyucna sanırım https://icdn.ensonhaber.com/resimler/diger/dasd_1667.jpg burdaki yazılanlardan anladığım bu benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 evet kendilerine sorsan 50 penaltı verilmemiş, ama ne hikmetse yorumcuların çoğu kararlar doğru diyor. Bir ara ceza sahasında 2 gs li birbirine takılıp düştü 2 side ellerini havaya kaldırdı, o da penaltıydı halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 ultRRRRaslan yine aglamis.. Gecen hafta var çalışmıyor diye agladilar, bu hafta var çalışiyor diye.. Beklenen kar yagisi gelmeyince barajlari doldurma görevi aldilar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 VAR calissa da calismasa da gercek olan tek sey hakkimiz yeniyor herkesin bir fikri olabilir ama gercek bir tanedir inanmiyorum yorumcularin temiz dedigine butun pozisyonlara, dun izlemedim yorum ama arka sayfada dalga gecmek icin fizban 4 penaltisi verilmemis dedi, adamin hayalleri bizim gerceklerimiz, simdi sayi 50'ye cikarilmis, evet 50 tane verilmedi degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Besiktaslilara cok laf ediyorum ben genelde ama biz de abarttik son 2-3 haftada. Demek ki takim dandik olunca bahane cok oluyormus. Ince ince kiydilar edebiyati bu tarz durumlarda ortaya cikiyor zaten.. Genel resme bakarsak eger, Fenerbahce macindaki gereksiz olaylar buyumeseydi keske buralarda olmazdik - ben hala o gunku gorusumdeyim - Jailson terbiyesizi gidip yumruk atmasa ortalik karismayacakti. Bu yapilanlari hakli gostermiyor elbette ve bizim takimin olaylara tepkisi asiri yanlis oldu. Galatasaray bu kadar duygusal adamlarla yonetilmemeli. Ve FT toparladi derken tekrar kendi haline donuyor ki benim sevmedigim karakteri zaten bu. Benim icin su futbolda ayni isimlerin donup dolanmasi rahatsiz ediyor. Baskan filan olmasin Fatih Terim lutfen. Cunku dusman yaratmamali Galatasaray durduk yere. Olay haklilik haksizlik degil. Mesela Konya macindaki tepki dogruydu, dogru diyorum cunku o yuzden dun Cuneyt istese de istemese de her seferinde o VAR'a gitti. Gidecekti zaten bu sistem bunun icin var. Ondan sonrasi icin kararlara laf etmem. Onyekuru'nun penaltisi olabilir, ama o da akilli olup mal gibi topa elle gitmesin. Diger pozisyonlarda cok birsey yok - BJK penaltisindan once endirek yanlis gerci sanirim - bence de orada tehlikeli hareket olmasi sacma da Eren'in topa oyle sirtini donmesi topun direk oraya gelmesi macta cidden baska pozisyon olmadan kaybetmek bunlar sinirlendiriyor insanlari, daha cok uzuyor diyelim. Cunku takim kotu oynamadi aslinda, bence genelinde Besiktas'tan daha iyi oynadi ama iste inanilmaz kopuk, kadro eksik ve bitirecek adam yok. Takim acikcasi sanssiz son zamnlarda ama futbolda sans yoktur yetenek vardir dersek o daha da kabul. Fener macinda Fener cok alakasiz maci cevirdi, yine gereksiz penalti, gereksiz diyorum cunku boyle cata cat pozisyonlarla vermiyoruz maci, rastgele ele carpan top, adam topu attiktan sonra kaleciyle carpismasi filan hani golu engelleyen, adami caat diye indirdigin pozisyonlar degil. Ama kurallar icerisinde penalti yapacak birsey yok. Bu son zamanlardaki siniri buna bagliyorum biraz. Yoksa tek tek baktiginda Konya maci disinda oyle cok hakkimiz yendi diyemem. Fener macini hersekilde almamiz lazimdi, dunku maci da biraz yetenekle cok rahat berabere bitirirdik. Tabii sakatliklar isin tuzu biberi oldu o da ayri konu. Yoksa bu takim full kadro ile forvetsizligine ragmen ligi ilk yari lider bitirebilirdi. Bu tarz durumlarda sakin kalacak adamlara ihtiyac var. Hem Albayrak, hem FT, hem baskan boyle gereksiz cikinca olmuyor. Tek bir kisi aciklamayi yapar, gerisi isine bakar. Su anda klup kendisine zarar veriyor. Yoksa o kadar abartilacak isler olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Ben izledim. Tum kanallarda temiz dediler. Kendi dusuncem de hepsinin temiz oldugu. Medel'in 2. sarisini yedi cucu. Hepsi bu. Federasyonun verdigi cezalarin sacma oldugu dogru. Gecen hafta olmayan penaltinin verildigi dogru. VAR'in failledigi de dogru.. Ama Fatih Terim'in takima kondusyon yuklemedigi de dogru. FT'nin oyun kurulumuna dair tek bir plan sunamadigi da dogru. Tarihin en kolay SL grubundan bir ust tura cikamadigimiz da dogru. Neden "SL'nin en az kosan takimiyiz?" sorusunu FT'ye hic bir basin mensubu tarafindan sorulamadigi da dogru Herkes tutturmus "Eren cok kotu" E Eren'in kotu oynagini biliyoruz ama karsimizdaki takimda Pektemek=Gol var. Sorun bireysel degil. Sorun takimin tamaminda. İgneyi de cuvaldizi da kendimize batirmamiz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Sotto said: Cunku takim kotu oynamadi aslinda, bence genelinde Besiktas'tan daha iyi oynadi ama iste inanilmaz kopuk, kadro eksik ve bitirecek adam yok. Takim acikcasi sanssiz son zamnlarda ama futbolda sans yoktur yetenek vardir dersek o daha da kabul. Fener macinda Fener cok alakasiz maci cevirdi, yine gereksiz penalti, gereksiz diyorum cunku boyle cata cat pozisyonlarla vermiyoruz maci, rastgele ele carpan top, adam topu attiktan sonra kaleciyle carpismasi filan hani golu engelleyen, adami caat diye indirdigin pozisyonlar degil. Ama kurallar icerisinde penalti yapacak birsey yok. Takım berbat oynadı. 2 pası yan yana getiremedik. Belki bazı anlarda top biraz bizde kalmış gibi görünebilir ama tehlikenin "T"sini yaratamadık. Son 10 maçtır ilk golü bala göte bulduk bulduk. Yoksa takımın hücum planı 0. 3lü defans ve wingbackler sırayla birbirine pas atıyor. Sonra %70 topla oynayan galatasaray... Yersen. Şans yoktur. Yetenek de yoktu. Çalışmak vardır. Tudor'un ne oynadığı belirsiz takımı hayvan gibi koşuyordu. Şu anki GS bana Euro 2016 Milli Takımı'nı andırıyor. Bu takım ne taktik çalışıyor ne kondisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 3 5 2 ya da 3 4 3 ile bu takımın oynama ihtimali yok. Aynı seyi cok yazdım. Tekrar yazmayacagım. Oncesinde super mi top oynuyorduk? Hayır ama bir duzeni vardı takımın. Artık hem cok kotu oynuyoruz hem duzenimiz yok. Fizik kondisyonu yerinde olan tek oyuncu 18 yasındaki stoperimiz. O da olmasa ne olacaktı hic bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 @Ace, Dediklerine itirazim yok. Ama derbi deplasmaninda oynayan bir takim icin 3. bolge haric kotu oynadik diyemem acikcasi. Ozellikle bu takimin geriye dustukten sonra nasil oynadigini dusunursek. Tudor'un kosuyor dedigin takimlari Basaksehir den 5 Besiktas 3 (10 bile olurdu) yemisti bu arada. FT'yi zaten savunmuyorum da ikisi de degil cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Aceace said: İgneyi de cuvaldizi da kendimize batirmamiz lazim. şu sadece galatasaray için değil diğer bütün takımları da kapsıyor. ilk yarıda kaç tane taç atışını rakip takıma attı iki takım da. "taç" organizasyonu olmayan "derbi" izlettiler bize ve biz sadece VAR pozisyonları üzerinden futbol konuşuyoruz. sonra da dark geliyor buraya wot diziyor. gerçi o kadar futbolsuzuz ki dark bile "lol" deyip geçiyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 madcow said: 3 5 2 ya da 3 4 3 ile bu takımın oynama ihtimali yok. Aynı seyi cok yazdım. Tekrar yazmayacagım. Oncesinde super mi top oynuyorduk? Hayır ama bir duzeni vardı takımın. Artık hem cok kotu oynuyoruz hem duzenimiz yok. Fizik kondisyonu yerinde olan tek oyuncu 18 yasındaki stoperimiz. O da olmasa ne olacaktı hic bir fikrim yok. beşiktaşta da durum aynı. bizim de fizik kondisyonu düzgün tek oyuncumuz dorukhan ve güven. hani ciddi ciddi ligin futbolu kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 @sotto Abi yazmışım oraya zaten "Tudor'un ne oynadığı belirsiz takımı" diye :) Ancak ben 3. bölge dışında kötü oynadık kısmına katılmıyorum. Çünkü top 3. bölgeye random gidiyordu. @Tunch Dark haklı çünkü takımından beklentisi fazla. Bundan 2 yıl önce bazı şeylerin düzgün yapıldığı bir Beşiktaş vardı. Aynı şeyleri tekrar görmek istiyor. Şu anda Beşiktaş "Şaklaban + bonusları" şeklinde top oynuyor. Buna da Şenol Güneş takım kurgusu tercihleriyle, yönetim ise Ahmet Bulut ve mökemmel transferleriyle çanak tutuyor. Beşiktaş şu anda Galatasaray'dan 3 gömlek üstün futbol oynuyor. Sarıyer Galatasaray'dan daha organize oyun kuruyor resmen. En azından Yaser Yıldız/Alim/Serkan Balcı 3'lüsü 2 topu yan yana getiriyorlar. Ha bunu Dark'a söylüyor muyuz? Hayır tabii ki. Çünkü sezon başında Dark'ın saçma sapan tepki verebilen, Beşiktaş Şenol Güneş yüzünden puan kaybettiği zaman şaka kaldıramayan bir adam olduğunu kendi adıma öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 medele 2. sarı verilebilirdi katılıyorum, hatta seyrederken bu adam kendini attırmaya mı çalışıyor da dedik. Bir anda sinirlenip pozisyonları fazla deşti, ceza sahasında ne olduda sarı alıysa artık adam etkisinden kurtulamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 işin içinde şenor güneş varsa hiçbir şey kaldıramıyorum artık :( üzdüysem affola :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar