Azabta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Arkadaşlar bugün 0850 ile başlayan bi numaradan telefon geldi Cemil bey kombi bakımınızı yaptırdınızmı dedi Bende evet dedim sonra çat diye kapattı İnternette araştırdım bu bir dolandırıcılık yöntemiymiş Evet kelimesini kopyalar yapmıştır gibi kullanıyormuşlar Bu durumda hukuki anlamda ne yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 telefon numarası hakkında savcılığıa suç duyurusunda bulunup bunu hukuki kayıt altına aldırırsın. yarın bir borç çıktığında bu savcılık soruşturma dosyasını kullanarak itiraz edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 dolandırıldın mı dolandırılmadın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azabta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 ahmedinejad said: telefon numarası hakkında savcılığıa suç duyurusunda bulunup bunu hukuki kayıt altına aldırırsın. yarın bir borç çıktığında bu savcılık soruşturma dosyasını kullanarak itiraz edebilirsin. Çok teşşekkür Savcılık henüz ortada bir suç yok deyip Geri çevirebilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 çevirebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azabta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Hmm anladım beklemek lazım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 bu ne lan kimseye evet demiyelim o zaman telefonda dsgfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 ahahaha hasiktir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 eskiden sulariniz akiyor mu diye baslayan bi isletme sekli vardi oyle bisi mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 "evet" yerine onaylıyorum / onay veriyorum değil mi doğrusu? bir müşteri hizmetlerinden işlem yaparken (hatırlamıyorum SOL yada Turkcell olabilir) onaylıyor musunuz sorusuna evet diyince onaylıyorum demeniz gerekiyor diye anlatmıştı telefondaki support. yasak kaynağım götüm gerçi ama mantıklı gelmişti. birde kombi bakımı çok spesifikmiş. kaç kişi evet derki buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Dragonfire said: "evet" yerine onaylıyorum / onay veriyorum değil mi doğrusu? bir müşteri hizmetlerinden işlem yaparken (hatırlamıyorum SOL yada Turkcell olabilir) onaylıyor musunuz sorusuna evet diyince onaylıyorum demeniz gerekiyor diye anlatmıştı telefondaki support. yasak kaynağım götüm gerçi ama mantıklı gelmişti. birde kombi bakımı çok spesifikmiş. kaç kişi evet derki buna? ben de böyle biliyorum, böyle bait mi olur abi :D bronze baiti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 bronze da değil iron klsdhgflsşldgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 yok ya, hayır deyince de hakiki adam yolluyorlar eve. her yıl klimacılar arıyor istisnasız bakım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 850 den arayınca kimi aramıştınız diyorum adımı verirlerse yanlış numara diyorum kapatıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 benim en sevdiğim kendini tanıtmadan "iyi günler ahmet mehmetoğlu'yla mı görüşüyorum" diye isim soranlar. kiminle görüşüyorum desen "he benim" demekten farkı yok. sen kimsin diyorum direk ayı gibi. sonra aynen fistoş gibi "he yanlış numara babs" diyorum işime gelmiyorsa :P (beklediğim kargocu kurye falan bişi "arıyorsa götünü yiyim güzel abim! benim tabi ya, gel hadi çayı da koydum <333" diyorum ama :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Evlenme teklifi sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 turkcell'in upcall uygulaması var. orada bilinen şirketlerin numaraları kayıtlı oluyor. siz bilmeseniz de oralardan sizi arıyolarsa isimleri çıkıyor direkt. çıkmıyosa falsolu birileri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 İlk defa duydum böyle bir yöntemi, dikkat edeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Esh said: Evlenme teklifi sandim ben de böle girdim aynen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 efendim derseniz otomatikman köle oluyorsunuz direk, dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 ya gerçekten 0850'li numaradan mantıklı bir teklif falan geliyor mu? hayatım boyunca açmadım açmayacağım bu numaraları sanırımç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Telefonda evlenme teklifi mi yapmis barzo diye gelmistim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Fistan said: 850 den arayınca kimi aramıştınız diyorum adımı verirlerse yanlış numara diyorum kapatıyolar adini vermezlerse konusuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 direk kapıyorum o zaman ne konusucam nereyi aradıgını bilmeyenle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Azabta said: Arkadaşlar bugün 0850 ile başlayan bi numaradan telefon geldi Cemil bey kombi bakımınızı yaptırdınızmı dedi Bende evet dedim sonra çat diye kapattı İnternette araştırdım bu bir dolandırıcılık yöntemiymiş Evet kelimesini kopyalar yapmıştır gibi kullanıyormuşlar Bu durumda hukuki anlamda ne yapabilirim Belki tuhaf gelcek ama, acaba "evet" dediğin için kapatmış olabilir mi? Evet demişsin daha seninle neden vakit kaybetsin klimcinin köroğlusun onun için. Rins and repeat btw "Kombi servis" olayında deli para var, üstelik legal. Anakart yanmış diye 500-750 ne koparırsa götürüyor. Ücretsiz bakıma gelenler,bile illa birşeyler iteliyor petek temizliği vs. . Ortalama bir kombinin montaj masraflarıyla beraber min. 4000 tl civarında dolaşınca deli ekmek çıktı buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar