dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 hue ya..ben tip zannetmistim..okulundaki psikiatri servisi denildiginde..benim yazdigimin yarisini geri alabilirsin..okul bitisi normal hayat adaptasyonu is bulma sureci..5 sene ok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Uğraş biraz, herkesin zor zamanları olur. Eğer ayrılmayı o isterse ayrıl, veya dayanamayacağını düşünüyorsan ayrıl tabi. Öbür türlü uğraşacaksın seviyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 doğru insan demiş arkadaşlar da, kız normalde de depresif + aile çok önemli evlilik konularında, düzgün bir aile yoksa en azından anne ya da baba yanında değilse sıkıntı. İlerde de bu depresyon hali hep koz olacak, yapmak istemediği her konuda "bu dönem depresyondayım ben, ilgilen/ilgilenme, karar verme/karar al, kendin yap, bana zaman tanı, anlayışlı ol" gibi içerikler çıkacak. Sonra bir de "neden uzaksın, başkası mı var" gibi sürekli kötü hissettirme çabaları vs. Dengesiz normal kadınlar, bir de bu tür depresyonlu olanlar çıktı mı iyice şiraze kayar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Ya rab, Khiran kulun fedai-i hilal-i ahmer m'ola? Derd üle kavrulmaktan kendin saçın başın yola. Bilmez mi cümle behemehal kendin kurtarır, Olan yine bu kulun Khiran kula mı ola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 ginaly said: Ya rab, Khiran kulun fedai-i hilal-i ahmer m'ola? Derd üle kavrulmaktan kendin saçın başın yola. Bilmez mi cümle behemehal kendin kurtarır, Olan yine bu kulun Khiran kula mı ola? vurdu beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Ayrılacak senden Benim bildiğim bişey varsa, o da evlenmeyi kafaya koydukları adam olmadığın sürece bu tarz şeylerin 90% temeli kafasının seninle olmayışı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 ayrıl gitsin ugrasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Kız düzelse bile aile sıkıntısı var. ciddi düşünüyorsanız o aile sizi bi güzel emcükler. rahat bir gün yüzü göremezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 ayril gitsin, kendine yatirim yap kizi duzelteyim diye kaybettigin zamanda geride kalacaksin zaten tekmeyi basacak yeni bir heyecan isteyince cani bu 5 kere falan basina gelince anliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Rotweiler said: Ayrılacak senden Benim bildiğim bişey varsa, o da evlenmeyi kafaya koydukları adam olmadığın sürece bu tarz şeylerin 90% temeli kafasının seninle olmayışı oluyor. aynen bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Aynısı benim başıma geldi 2013 lerde gayet sorunlu bir kızdı.devamlı sorunlarını cektim kendi sıkıntılarımı unutup.kalp kırma konusunda kendilerini haklı ve dokunulmaz zannediyolar malesef oyle tipler.artık dayanamadım birgün kotü patladım.geçmişinin acısını benden çıkarıp durma diye mesajla bitirdim.tabiki benden kötüsü yok:)devamlı ben evlenemem benim ilişkim bile olmamalı diye hergün başımın eti yiyen kız şuan evli ve iki çocuklu Demem o ki salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Frostbite said: ben evlenemem benim ilişkim bile olmamalı diye adfkamkamsdksa bu kacinci level kiz (facepalm) allah korumus kimbilir neler yapiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 aşkım sen ilksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 rahat bırak dönerse senindir dönmezse oyun oynamaya ver kendini iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Anelor said: Rotweiler said: Ayrılacak senden Benim bildiğim bişey varsa, o da evlenmeyi kafaya koydukları adam olmadığın sürece bu tarz şeylerin 90% temeli kafasının seninle olmayışı oluyor. aynen bu. tersi de gecerli zaten, dogru tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 aquila said: anan degil baban degil, sal gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Frostbite said: devamlı ben evlenemem benim ilişkim bile olmamalı diye hergün başımın eti yiyen kız şuan evli ve iki çocuklu http://www.quickmeme.com/img/24/24c99d4c32ee925b5ee485753fea17cf996aeb4797da005945fac148309b9f30.jpg hatta http://www.quickmeme.com/img/02/027f8418ef3a9b9c8ebb29b1bf6b2c65b35c6cc77e2a32a849f4798189694885.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 "ben kendimi bile mutlu edemiyorum sen benimle nasıl mutlu olacaksın" tarzı bir kafaya girdi. Türkçesi "anlamamakta ısrar edersen ben tekmeyi basacagim haberin olsun, aynı zamanda kötü kız olmak istemiyorum. O yüzden terket beni artık. Nolur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 ^this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 ama gene de seni yedekte tutacagim, odev/arastirma/havaalanina goturme lazim olur selami sabahi kesmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Yenisini bul veya aldat haberi olsun. Duruma bak afederse devam edersin, yoksa zaten sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 abi niye göt göt seyler yazmissiniz sayfalar boyunca ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 biz çok iğrenç adamlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 µh said: abi niye göt göt seyler yazmissiniz sayfalar boyunca ya hak ediyorum bence biraz bu betalığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar