knox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 yaninda bir ton oyunlu psn hesabimida veriyorum. RDR 2, god of war, bloodborne, ds3, last of us falan fisman 45 tane oyun var digital. tam oyun listesini yazmaya usendim simdi, talep olursa belki sonra yazarim. cihazin garantisi bitti. istedigim fiyat: 1750+KDV sdsfs, sağlam bir yol bisikleti ile takas dusunurum lel Not: psn hesap bana ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 araba almasam alırdım la iyiymiş valla RDR oynayıp satsan yine kardasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 çok iyi fiyat hakikaten bende satmayı düşünüyorum ama böyle bir piyasa da satmam asdfıpnmdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 ortalama bir yol bisikletim var ama bana lazım :( onun dışında çok kral fiyat, ben alırdım normalde de ama bu aralar fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 mesaj kutun dolu. buradan yazıyorum o yüzden: Oyunların tam listesini alabilir miyim? Kutusu duruyor mu? Bir de istanbul elden teslim olur mu? psn hesabını da mail şifre olarak vereceksin sanırım ama mail'i devretme olayı sıkıntı olmasın? bende ps4 var, arkadaşım için alıcam bu arada, ufak bir güzellik daha yaparsan fiyatta ciddi düşünürüm. yoksa fiyatın güzel, ölücülük yapmayacağım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Çok iyi rdrci olmak isteyenler için bulunmaz nimet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 psn emaili degistirilebiliyordu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Valla hiç güzelliğe gerek yok, PSN hesabı, kamera ve kollar için bile yeterli fiyat. PS4'ü verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Rdr2 ve gow zaten kafadan 500 lira degil mi ya. Ihtiyacim yok ama alirim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Süper fiyat. Valla ben PS4'ü iyi satmışım. Horizon harici dandirik oyunlarla tek kollu 500gb cihazı 1500'e verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 knox said: Not: psn hesap bana ait. arkadaşım soruyor legarda 1527 ile takas düşünür mü diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 "Max Damage" said: Süper fiyat. Valla ben PS4'ü iyi satmışım. Horizon harici dandirik oyunlarla tek kollu 500gb cihazı 1500'e verdim. ben kolsuz, 500gb ilk kasa cihazı ve yanında fifa 17 + uncharted 4 ile 750TL'ye vermiştim. bu fiyatları gördükçe kendimi tokatlayasım geliyor kjhf şimdi tekrar almaya kasıyorum pahalı geliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 param olsa almıştım dghdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 knox mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Ahahaha ilk defa pazar alanında görülüyor şu durum sanırım. ABİ MESAJ KUTUN DOLU, ABİ BANA VER KAÇ YILLIK RDR FANIYIM. Kendinize gelin beyler, balta nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Ben başlıyorum ya, böyle bir şey mümkün olamaz. Geçen gün sahibinden'de görmüştüm, 1500 TL'ye 58 oyun + ikinci kol vardı. O da PS4 500 GB'dı. Fiyat fazla!!!1!!!1 ya da şu da olabilir, benim başıma gelenlerden, Ben 46 oyun olanlısını satıyorum, ama benim PS4 Pro. 1350 TL'ye bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 şu ps4 ü ve hesabı istdakiler ortaklaşa alalım, 1 ay birinde diğer ay birinde dursun :D konsolu olmayanlar kardeşliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 GONDARCENGIZ said: şu ps4 ü ve hesabı istdakiler ortaklaşa alalım, 1 ay birinde diğer ay birinde dursun :D konsolu olmayanlar kardeşliği o kardeşlik ilk baba oyunda "önce ben bitiricem" hesabına gümbürtüye gider bence ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 valla rdr pc versiyon bekleyene kadar herkes bitirir, geriside bonus işte gow vs gfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abebebikila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 cihaz satıldı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Forum dışı okunmuştur bu hiç zorlama artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abebebikila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 satılmamış ben aldım sağolsun 1000 liraya bıraktı hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Komiklikler şakalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 güncel mi kardaşyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar