Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 "adamlarin fizik gucu yuksek" anca hali sahada is yapmasi lazim. su seviyedeki macta body balancela falan mac kazanilmaz yani, adamlar bunun aksini gosterdi ilginc bi sekilde. o kadar kazma ki tipler yani schalkeli olsam cigerlerimi sokerdim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Allahtan bu grup gelmiş gsye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 macin sonunu da guzel bir atakla susledik ama bu kadroyla bu kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Bu sene zaten samp liginde bu kadronun husran olacagini biliyorduk da grup cidden zayif. Schalke az yetenekli olsa iki mac da 3/4-0 biterdi zaten. Kadro cok kotu de hoca da birakmis gibi ya bu sene. Futbolcu grubundan karsiligini alamiyor. Ligde de ilk yaridan 7-8 puan fark olur Basakla. Plansizlik sonucu bunlar hep. Sezon sonunda demistim gidip bu Omer Bayrama ne gerek vardi diye de neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Aha terim mac sonu roportajda uefa cezasini agzindan kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 bırakalım abi. uefaya da gitmeyelim gerçekten yeter artık. yenilmek veya puan kaybetmek değil bu berbat oyun üzüyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 adamlar basmadı bile 2 tane tık tık bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 bunun için mi fener maçına asılmadınız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 applev0dka said: Aha terim mac sonu roportajda uefa cezasini agzindan kaçırdı https://twitter.com/hakan_db/status/1059933936011436032?s=19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Terimin canlı yayın konuşması vardı anladım ki onu çekmeyin bunu çekin dönemi başlıyor yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 aquila said: ben bu takimin herhangi bisey calistigindan supheliyim, arada bir toplanip cimde kosyular filan, bi de agirlik magirlik yapiyolar hava kotuyse.q 10 tur koşu sonra 5 e 2 top kapma ardından yarı sahada çift kale maç evlere dağılış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 su gs yi, 10 kere bak, istisnasiz 10 kere ust uste bu gruba koyun, yine cikamaz, yine cikamaz. turk spor tarihinde o kadar kombinasyon icinden bir kere adam gibi 11 uefa donemine denk geldi, aldi, gitti, bitti. bir amipin evrim sureci bile daha yuksek olasiliklarla ilerliyo, turk spor takimlarinin basarili olma ihtimalinden. geciniz efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 (facepalm) Valeq (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Gs'nin son 5 macta galibiyeti olmadığı icin yolu düşmez oldu foruma.. Gs mac kazansin da yazsam diye nobet tutuyordur pc basinda garibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Sabah erken toplantım var diye maç sonunu beklemeden yatmıştım 2-0 olduktan sonra, iyi yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 of terim'in maç sonu açıklamasını kes, şl maçının sonrası türk federasyonu ve hakemlerini gömüyor, yabancı gazetecilere ne bundan sdfsdf güya ben iyi td'yim dış etmenler yüzünden yenildime getiriyor (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 SDFSDFSFDS melo instagram story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Su ortak dusman yaratmanin yurumedigi baska bi konu var mi acaba hehe BASKA GASSARAY YOH YURUYUN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 https://twitter.com/tribundergi/status/1059942385478721537?s=19 Sozlu halini de dinlemek gerek ama su doğruysa yazik gercekten kontrolü kaybetmis adam yuh yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Ali Koç'un gelişi, takımın kötü gidişinden gelen mazlumluk ve Fatih Terim etkisi ile Türk futbolundaki en sevilmeyen takım ünvanını sonunda teslim ediyoruz galiba Galatasaray'a. Hadi hayırlı olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 applev0dka said: Gs'nin son 5 macta galibiyeti olmadığı icin yolu düşmez oldu foruma.. Gs mac kazansin da yazsam diye nobet tutuyordur pc basinda garibim senin tersin iste pek yaftalama o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 güzel sevindim ters, zıt olmamıza. bu iltifatın için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Galatasarayın başarılarına ulaşmadan, ülker fenerbahçe spor kulübü ve Beşiktaş jimnastik kulübü taraftarları Galatasaray düşmanlığına devam edecek. Hiç uğraşmayın. Apple sen de biraz dur be kardeşim bölümü birbirine katıyorsun hep ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Benlik bir şey yok.. Saldıranlara ceza verilmesin yeaaa diyenlerin sorunu birbirine girilmesi. Ben doğru bildiğimi yazmaya devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 applev0dka said: güzel sevindim ters, zıt olmamıza. bu iltifatın için teşekkür ederim valeq in anti-gs tier i olmayi iltihap olarak algilaman lazimdi ama ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar