Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 (düzenlendi) shadow lottery kazanmışım, bari clanı shadowa çevireyim derken patlattım galiba herkesi asd. bunu tekrar adventurera çevirme de yok galiba 2. lotteryde win rate %100müş galiba, shadow olup gelin aktif devam edecekler, güzel bonuslar var Haziran 5, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 lol bravo pic gibi kaldim ortada. annen inc invite me again!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 (düzenlendi) 1 tane akara signetim var onla sana attım shadow invit yalnız bu shadow ve immortal olmak normal oynayana göre aşırı avantajlı, 10dk'da falan 350k gold kazandım vault raid diye bi şey var shadowların mekanda + contractlar, ilave hediyeler, elder riftte ilave leg kasa falan her şeye bakamadım ama resmen farklı 1 oyun daha varmış. adventurerlar köylüymüş meğerse Haziran 5, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 (düzenlendi) 1 saat önce, Silphatos dedi ki: shadow lottery kazanmışım, bari clanı shadowa çevireyim derken patlattım galiba herkesi asd. bunu tekrar adventurera çevirme de yok galiba 2. lotteryde win rate %100müş galiba, shadow olup gelin aktif devam edecekler, güzel bonuslar var ben level 31 im falanım ya levelim yetmiyor. levelleyeyim yazarım. yedin bizi slip dsfdsf ya bu arada endgame legendary gemler (5 star vs) para vermezsen gelmiyormuş, o da hayvan gibi bi paradan bahsediyorlar, oynuyoruz falan ama endgame i yapamadıktan sonra boşa olmayacak mı bu iş kafam takıldı baya buna. baya pay to win yani. uyuz etti beni blizz. Haziran 5, 2022 GokTuRK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 (düzenlendi) shadow olan tekrar lotterye girebiliyormuş, öyle akara signet ala ala invitleyecem inş SIKINTI YOK, +shadow avantajlarına kavuşacaksınız Haziran 5, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 (düzenlendi) geri cek baskasina at mumkunse du gireyim red edeyim ben bakarsin devam etmem burada vardir seninle devam edecek.. lotary e girebilsem devamli dolu. edit : neyse gelen giden bir sey yok sliph - simdi geldi ama red ettim.. abinin basinda bekliyorum 30 dakikaya tekrar acilacak herhalde cekilis. Haziran 5, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 bu seferli buglandı galiba, kimse giremiyor 0 entry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 698 entry giremezsin diyor 20 dakika sonra herhalde resetliyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 girdim cekilise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Olm bu oyun çok saçma değil mi lan gameplayden buildlere campaignden endgame e herşey piyasadaki diğer tüm h&slerden daha streamlined, hani path of exilela falan karşılaştırmıyorum bile mobil oyun sonuçta. Ama iş p2w kısmına gelince 40 ayrı menüye girip koklatttığı şeyleri tek tek yapman lazım, hepsini zaten ayrı bi queste yedirmişler işte legendary gemler legandary upgradeler hem kozmetik hem ingame bonus veren battlepassler riftlere girdiğinde bonus loot veren itemlar ama onların da bi kısmını daily bilmemnelerle kazanırken crafting mat veren questin parasını verince 5 katını alma ordan weapon gelsin yandan armor kozmetiği ama dur bi dakka yarragpassalırsamüçünübirdenÇOKDAHAUCUZBİFİYATAALABİLİYORUMBELKİÖYLEYAPMALIYIM!!11... Altı üstü kakamızı yaparken diyaplo keseceğidik blizz, p2wi bu kadar abartmaya ne gerek vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 11 saat önce, Scalanova dedi ki: geri cek famous last words fdssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 p2w olmasa güzel oyun ben beğendim ama oynamam . çünkü p2w. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 discorda koymuşlar, lan hiç güleceğim yoktu SESLİ GÜLDÜM auhsdhufgjh bu arada kimi shadow yapıyorum 1 hakkım var, gelin lan çok yalnızı tek başıma kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 (düzenlendi) yani lvl alıp oyunu denerken başımızı sokacak bir yer olacaktı, onu da endgame klana çevirdin ehu biz napalım. bayağı da aptalca bir tasarımmış newbie'leri klanlardan soyutlamak, cidden bravo bilizort. ben ne zamana 43 olurum bilmiyorum, olunca da shadow ne immortal ne ona bakmam lazım kalıcı bir kararsa. Haziran 6, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 (düzenlendi) ben oldum 43 ya napıcam? klan'da bulamadım bir questi tamamlayamıyorum öyle avel avel yardırıyorum oradan oraya bir de bu mapleri %100 nasıl tamamlayabilirim çok eksik var codexten baktığımda şunu bul, bunu öldür diyor da navigate etmiyor, nasıl bulacağız Haziran 6, 2022 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 shadowda neredeyse 1 tane daha ilave content var, immortalara da allah bilir farklı farklı şeyler vardır 1 baselik content de oraya. oynayanların %90ı belki hiç göremeyecek bunları, çok ilginç bi tasarım yapmışlar, bi de mobil oyun lan hadi böyle niche mmolara falan yap kasanlar için gated content ama mobil diabloya ne alaka bilemedim şu an serverlar yeni olup kontenjan dolmadığı için çok da zor değil gerçi girmesi tavernde 2 lotoya katılınca 2.de %100 win ratemiş diye gördüm bi yerde ne kadar doğru bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 (düzenlendi) @bLackcha0s scalanova gelmedi, shadow yapıp alayım seni levelin yeterli, bnet hesabın ne side questler falan lvl60'dan sonra açılıyor, en dandik lvl10 bölgeyi bile %100leyemezsin şu an, geç şimdilik o işi bi tane daha loto kazanmışım, 2 hakkım oldu Haziran 6, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 croswell#2119 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Lvl 60(9) oldum. Oyunda bugün açık bug buldum. Bu sayede 5 paragon lvl aldım. Librarye girip bir odada hiç hareket etmezsen yüzlerce mob respawn olup üstüne geliyor. Necromanceri tüm minionlarla kapıya koydum hareket etmeden tek parmakla lvl aldım. Bunu kapatırlar umarım, 15 dk da bir hemen yandaki blacksmithe gidip üstünü boşaltmak haricinde kimildamadim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 (düzenlendi) Dunyanin 99.3% si fakir… cekilis cikmis invite istedim silph, bir tane ekstra var. Haziran 6, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 shadow HQ'de blessing bilmemne var, beleş stuff yine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 burda dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 6 saat önce, bLackcha0s dedi ki: croswell#2119 adamı shadow yaptık başka klana girmiş, çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 shadow olmakmı zor? bende 4 signet var ,nasıl yapılıyor bılmıyorum ama lazım olursa mesaj atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar