miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 bende oblivion knight da açtım,tabıtha nıck.huıld kuran oldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Ben de oblivion knight'ta başladım. Nick xaty Gamepad ile oynuyorum tv'ye yansitip. skill tus yerleri cok karisik geldi. Yeri degisince de target almak zorlaştı. Tuslarin yerini degistirince ekranda hala eskisi gibi gozukmesi de cok kafa karistiriyor. Icerigi parca parca veya secerek indirebiliyorsunuz. Hepsini tek seferde indirmeniz gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Free mi bu oyun?? Yoktan yere blizzorta para vermeyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 free görünümlü. End game'e doğru p2w olmuştur muhtemelen, legendery gem drop rate'i falan arttıran birkaç item gördüm store'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 oblivion knight açtım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Oblivionda actim ben de, nick Nihla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Bu ne lan böyle 9-10 yaşında bebeler için yapmışlar, mal gibi sabit dursan bile ölmek için baya kasmak lazım. Mana yok, storeda 100 tane p2w item var. Vay be koskoca blizz nerden nereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 6-7 saat oynadım lvl33 2-3 kere canım tükenir gibi oldu o kadar biraz bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 elbette Annen Inc. klanını açtım FYI dsfg oblivion knight server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 konsollara cikmayacakmis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 (düzenlendi) pc’de açılmış, ben de giriyorum şimdi oblivion knight’ta. nicki yazarım. char name saphyr. open betadaki progress ve alınanlar silinmeyecekmiş bu arada fyi. Haziran 2, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 krantos - oblivion knight'ta açtım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 resolution seçeneği yok diye scan and repair dedim, hiçbirşey yapmadı ama şimdi açılıyor crashliyor oyun. cidden inanılmaz. cache silme, restart, scan, herşeyi denedim işe yaramadı. scanin bozduğu oyun da yapılabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Varmi ki res secenegi? Pc de cok zoom in geldi bana nedense. Telefonda daha bir genis goruyordum sanki pc de karakter cok yakin ve gorus cok dar ya da yaniliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Tablette var resolution seçeneği, pc’de yok. Güya antialiasing max ama piksel pikseldi oyun. Sildim şimdi baştan yüklüyorum çünkü herşeyi denedim cavhe silmek dahil, açılırken crashliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 6 saat önce, Xenocide dedi ki: elbette Annen Inc. klanını açtım FYI dsfg oblivion knight server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Pc de garip geldi nedense oyun. Cok yakin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 (düzenlendi) Reinstall da işe yaramadı çok acayip. Adamlar resmen sabote etti beni lmao. Biraz daha kurcalayayım. açılış ekranında repair client yazısı meğerse düğmeymiş, ona basınca fixledi. Haziran 2, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Yok pc de hic sarmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 uninstall ettim ben ya. sırf adı diablo diye random hack&slash oynayasım yok hiç. hele ki her adımda bişiyler satın alsana diye ağzıma ağzıma sokuyor. youtube daki bir kaç videodan denk geldiğime göre de bazı itemlere oynayarak ulaşılamıyor, satın alınması zorunlu gibi. eksik kalsın. d4 beklemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 (düzenlendi) Ulan pc versiyonu diye 20gblik emulatör indirmişiz, allahın şuursuzları mobile versiyonu, yarım yamalak pc ye portlamışlar. 3rd party emulatör indirip pc de oynasak daha rahat oluyor valla. Allah blizzardın belasını vermiş zaten rezilliğe bak Haziran 2, 2022 Dark_Soul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 (düzenlendi) yani oynanıyor, ilk beklentilerden daha iyi gibi ama paywall'a çarpıldığı yerde bırakılır. şimdilik biraz daha oynayacağım bakalım. cosmetic vs bazı açılardan iyi olmuş da dokunmatik ekran için yapabilecekleri kadar yapmışlar gördüğüm. leoric'i yaptım şimdi, fena değil combat. eh bir çıktım, gene crashliyor şimdi. çok acayip. repair client da işe yaramadı. game settings'den command line argument olarak -w ekledim ve düzeldi. başkalarında da aynı sorun oluyormuş, fullscreen ayarı kaynaklı. Haziran 2, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Pc de controller bağlayıp bari uzaktan oynayayım dedim belki alışırım diye. Xbox controller bile düzgün çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 (düzenlendi) Annen Inc.'ye request atanlar nicklerini yazabilir mi ya, çok random request var kim kim çözemedim, bi scalanovayı çözdüm sdfg haa bu arada benim açtığım şey warband, 8 kişilik player grubuymuş, bi de clan var ben clan açtığımı sanıyorum sdfkcnvxmxx o nasıl açılıyo bilmiyorum ahaha netice olarak max 8 kişi alabiliyomuşum. Haziran 2, 2022 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar