Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 2 haziran mobile release ayni gun pc open beta , cross play.. Guzel bu sekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 onların da telefonları yokmuş demek ki. iyi madem bir denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 paralı olursa oynamam hayatta. beleş olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Legendary Gemlere binlerce dolar gömerler artık. Neyse ki yarışmaya gerek yok kimse ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 İçimden bir his şu pasha fencer tier bir oyun olacak diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 6 saat önce, Oce4n dedi ki: paralı olursa oynamam hayatta. beleş olması lazım twitter videosu koymayın ya, bok gibi adamlar o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Arkadaşlarınla gruplar kur bu mahşeri macerada sen de kahraman ol diablo immortal şimdi app storeda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Başka hiçbir şey hissedemedim bu oyuna karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Mobil oyuna ne hissedeceksin ki başka? PC'ye getirmeleri bile hakaret düzeyinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 30.000 indie oyunun 29900 unden iyi olur gene.. Siz emule etmeden verelim demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 10 saat önce, Liebe dedi ki: Arkadaşlarınla gruplar kur bu mahşeri macerada sen de kahraman ol diablo immortal şimdi app storeda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Diablo 1'den 2'ye geçtiysem ne hissettiysem, Diablo 3'ten Immortal'a geçerken de aynı şeyi hissediyorum. duvardan kayma bile var lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Seni 3 tane diablo fanının önüne atalım görürsün duvardan kaymayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 3 tane Diablo fanı derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 laptop calistirirsa biraz oynariz o kadar. Hicbi heyecani yok artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 PvP si gidebilir pay to win olmayacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 hahaha dinazorlar sizlik değil tabi ergenleri sağmak için yapıyorlar zaten sgfsgsfs. Arthur babadan gelsin: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 13 saat önce, Sotto dedi ki: PvP si gidebilir pay to win olmayacaksa. Malesef pay2w. Legendary gemler sebebi ile. Ha fakir kandırmak için rng diyorlar ama göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Hadi ya. Neyse. Battleground modu filan ilginc gelmisti cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 https://news.blizzard.com/en-us/diablo-immortal/23788298/diablo-immortal-your-roadmap-to-hell pc preload açılmış. nihayet full char customization var face sliderlı. klanlar 100 kişilik. forumca toplanacağımız sunucuyu seçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 2 saat önce, Sam dedi ki: https://news.blizzard.com/en-us/diablo-immortal/23788298/diablo-immortal-your-roadmap-to-hell pc preload açılmış. nihayet full char customization var face sliderlı. klanlar 100 kişilik. forumca toplanacağımız sunucuyu seçelim. Dede lazimsa ben de oynayabilirim, bos bos takiliyorum zira uzunca bir zamandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Europe – English servers Dark Exile Arreat Summit Sightless Eye The Unspoken Angiris Council Blood Rose The Countess Talva Sivertongue The Butcher Stone of Jordan The Void Cathedral of Light Archbishop Lazarus Dark Wanderer The Hellforge The Ancients Trade Consortium Yshari Sanctum Gharbad the Weak The Borderlands The Martyr Sea of Light Crystal Arch Diamond Gates Thorned Hulk Wood Wraith Oblivion Knight Throne of Destruction Stygian Fury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Bir cep telefonu oyunu yapımı bu kadar sürer mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 5 saat önce, nihlathak dedi ki: Dede lazimsa ben de oynayabilirim, bos bos takiliyorum zira uzunca bir zamandir. herkes dedeleşti zaten lol np, en azından forum klanı kurarız isteyen dener. ben de uzun oynar mıyım bilmiyorum ama bir deneyeceğim, kötü durmuyordu son videolar. 2 saat önce, Masticore dedi ki: Bir cep telefonu oyunu yapımı bu kadar sürer mi ya prodüksiyon kaliteleri bayağı arttı indie olmayan oyunların artık. marvel future revolution oynuyorum mesela, grafikleri, feature set filan bayağı güncel pc gibi. seçenekler kanuni’nin yukarıda koydukları, aralarında fark var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 (düzenlendi) Martyr ismi cok guzel ya en bos neresiyse orada kuralim. Baslatmayin su serverde cok guzel klanlar pvp donecek isteklerinize hep sira oluyor ve giremiyoruz Haziran 1, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar