Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 11.Hafta: Galatasaray-Fenerbahçe (02.11.18 - 21.00)

Celtics

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

Şu sayfayı da koyayım da geçen hafta bizim penaltı pozisyonu için konuşanlar utanır belki biraz

https://forum.paticik.com/read.php?29,8884449,page=113

Yetmemiş kırmızı bile istemiş lan musleranınkine penaltı değil diyen adam

orda ki vurgu penalti oldugu kesin, herhalde karti tartisiyorlar idi, yoksa o pozisyona kk isteyecek degilim.

sans eseri oyun durmasa penalti bile verilmeyecekti
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz da hırsıza küfür edin. Sizin evinizde biri gelip babanıza vuruyor. Kardeşinize vuruyor. Ne yaparsanız? Bu ne cesaret lan kimsin sen? Bunu yapmaya cesaret ediyorsan sonucu da olacak. Neyse söz konusu Galatasaray olunca ne yapsa batıyor herkese.

Bizim yedek kulübesi, hasan şaş, fatih terim ve futbolcular falan hepsi doğru olanı yaptı. AZ BİLE YAPTILAR AZ. Takıma karşı soğuktum ama artık ben de bu şerefsiz çetesine karşı her türlü kumpasa karşı Türkiyenin en büyük kulübünün daha çok yanındayım.

İçinizdeki Galatasaray düşmanlığını bırakıp objektif bakarsanız belki anlarsınız. O da belki.
Sosyal ağlarda paylaş

Q7 vurdu ama bildiğin ya öyle hatırlıyorum ben. Tokatı yiyen belhanda burada. Belhanda itti sadece..... Ya neyse hadi.

Bakın siz beni yanlış anladınız herhalde. Ben kurallar çerçevesinde konuşmadım. Bu şekilde konuşacaksak bu maçın iptali ve 3-0 hükmen Galatasaray'ın mağlup edilmesi gerekiyor. Ama onu yapacak federasyon yok o ayrı.

Ben olaya duygusal bakıyorum. Takım arkadaşına, kendi evinde, taraftarın gözü önünde tokat atıldı. Ne yapmasını bekliyorsunuz? Şu olaylar Avrupa'da olsa Ronaldo Messi falan durur mu zannediyorsunuz? İnsan biraz çekinir ya. Saygı gösterir ya. Bunlar da insan. Ben yıllarca futbol oynadım profesyonel. O durumda kalsanız inanın hiçbiriniz sağduyulu olmazsınız. Ben bunları bildiğim için bizim ekibe az bile yapmışlar falan dedim.

Ceza verilsin herkese 5-10 maç, Galatasaray saha kapatılsın farketmez ama o tokadı da bu taraftar unutmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

Apple, inş fenerbahçeli futbolcular Vodafone arenada gözünüzün önünde bir oyuncunuzu tokatlar böyle de bakalım o stat koltuklarında durabiliyor musun böyle sağduyulu. Kural 6222 falan aklına geliyor mu

Hayatimda futbol icin kavga etmedim. Etmeyi de düşünmüyorum açıkçası.

En fazla kufur eder geçerim
Sosyal ağlarda paylaş

Taraftar sahaya inmrdiği sürece oyuncu ve teknik ekibin yaptığını çok abes görmüyorum ben. Takım sporunun birinci kuralı takım ruhudur. Gerekirse ceza almak pahasına takım arkadaşına tokat atıp kaçan birine yaptığını ödetmek orada yapılması gerekendi. Tutup Melonun Rierayı dövdüğü gibi değil tabii, tokadın hakı adamı hastanelik etmek değil, verecrğin crvap da kararında. Yoksa kendi takım arkadaşın bir daha o takıma güvenmez. Takım sporu yapanlar hak verecektir. Üç kural var, cevap ölçülü olacak, taraftar karışmayacak ve orada olan orada kalacak büyümeyrcek. Çirkin ve istenmeyen bir durum bu, ama bunun tek ve yegane soeumlusu o tokadı atarak işi o noktaya getiren eleman. Sporda şiddete karşıyız evet, ama tokat atana eyvallah dersen o takımdan da daha hayır gelmez. Sporda şiddete hayır demek kendini ezdirmek ve takım arkadaşını korumamak değil. Çok eleştirileceğşmin farkındayım bu mesajla. Tabii Hasan Şaş biraz fazla suyunu çıkartıyo bunun, o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

E baya penaltı, niye bu kadar tartışıldı ki?

yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış hesabı.

20 yaşında gencecik bir çocuğun ölümü üstüne maç sonrası çıkıp 'ben de kalp krizi geçirip ölebilirdim' diyen bu karaktersiz, adi herif koskoca gs kulübüne yakışmıyor.

ayrıca hasan şaş direk futboldan men edilmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Taraftar sahaya inmrdiği sürece oyuncu ve teknik ekibin yaptığını çok abes görmüyorum ben. Takım sporunun birinci kuralı takım ruhudur. Gerekirse ceza almak pahasına takım arkadaşına tokat atıp kaçan birine yaptığını ödetmek orada yapılması gerekendi. Tutup Melonun Rierayı dövdüğü gibi değil tabii, tokadın hakı adamı hastanelik etmek değil, verecrğin crvap da kararında. Yoksa kendi takım arkadaşın bir daha o takıma güvenmez. Takım sporu yapanlar hak verecektir. Üç kural var, cevap ölçülü olacak, taraftar karışmayacak ve orada olan orada kalacak büyümeyrcek. Çirkin ve istenmeyen bir durum bu, ama bunun tek ve yegane soeumlusu o tokadı atarak işi o noktaya getiren eleman. Sporda şiddete karşıyız evet, ama tokat atana eyvallah dersen o takımdan da daha hayır gelmez. Sporda şiddete hayır demek kendini ezdirmek ve takım arkadaşını korumamak değil. Çok eleştirileceğşmin farkındayım bu mesajla. Tabii Hasan Şaş biraz fazla suyunu çıkartıyo bunun, o ayrı.

Bence bu görüşte bir insan futbol bölüm sorumlusu olmamalı, hangi takımdan olursa olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

pozisyon penaltı diyen adama trol diyorsun, burda şiddeti savunuyorsun sen ne ayaksın abi? barzo musun nesin ya şiddete karşıymış ama karşılık vermek gerekiyormuş asuehasuehau tebrikler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...