Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO Outlands

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ben de gaza geldim arada çalışırken yandan oynarım diye de client kendini bi update edemedi hızlar bi garip. Bi' şeyi yanlış mı yapıyorum?

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

abi ultimada kumarhane 13-14 yıldır var sanırım, bu bi de benim bildiğim, kesin daha önce yapan da vardır ? uohybridde görmüştüm sanırım ilk

µh tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
32 dakika önce, bLackcha0s dedi ki:

archery gm'ledim ama aşırı miss'liyor. Magery veya başka bir şey kasıcam ya var mı tavsiye. Hazine avı istiyordum hep, hiçbir serverda adam gibi çalışmıyordu ?

taktik olursa miss azalır. aspect in tieri  arttıkcada miss azalıyor.

craft oynarım diye craft açan arkadaşlar craft işi cok pahalı bi bs kasmak 2m  para gerektiriyor.
yada tailor 400-500k yı geçiyor.
https://uooutlands.com/wiki/Blacksmithy  (en altta yazıyor gm lemek için kaç ingot gittiği ortalama)

bence toplayıcı olun  lumber yada mining veya forensic.  hammaddde güzel para. mutlaka 3 accountunuzdan birinde bi toplayıcı olsun. ileride hammaddenizi kendınız toplarsanız craft kasarsınız.

Mesaj tarihi:

yok artık, ortama gel. dyna sana yancı olarak geliyorum 2 at verirsin ? bu arada selamlar herkese.

2 sene önce başlayıp bi bard kasmıştım ama karakter duruyor mudur ? hoş accountu bile hatırlamıyorum ama bu kadar tanıdık görünce dayanamadım client iniyor. 

Mesaj tarihi:

backstabber oldum dungeon'da çok iyi ya ama archer olarak aşırı zorluyor. Sağlam bow - armor lazım yoksa topuk gm olacağım

archery 90
Arms Lore 100 
Stealth 100
Hiding 90
Tactics 100

ne koyayım bunların yanına başka? Bir de hangi dungeon'a gideyim? Pulma ve Museloum'da pek bir şey kasılmıyor 10gp-20gp ?

Mesaj tarihi:
On 26.02.2021 at 23:17, bLackcha0s dedi ki:

archery gm'ledim ama aşırı miss'liyor. Magery veya başka bir şey kasıcam ya var mı tavsiye. Hazine avı istiyordum hep, hiçbir serverda adam gibi çalışmıyordu ?

Çünkü + veren archery silahı lazım. Ne kadar fazla archery o kadar miss rate düşürürsün. Taktik sadece bonus damage

• 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...