Ytse Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Arkadaşlar iş yerinde paticik te takılıyorum bazen ama kabak gibi turuncu arka plan, ben iş yapmıyorum diye bağırıyor resmen. Paticik'in normal siyah/beyaz bir renk formatı yok mu kullanabileceğimiz? chrome inspect ile tek tek sayfa rengini değiştirmek de çözüm değil malesef.. Bu muazzam soruna çözümü olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 yeşil tema kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Aynı dertten ben de muzdaribim. Dynamick duy bizi.. Artık hepimiz evli barklı işinde gücünde insanlarız. Evde turuncu tema eyvallah ama iş yerinde olmuyor. Ayrıca yeşil tema bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Ben yeşiil kullanıyorum güncel başlıklar ve ana sayfa turuncu, subtopicler yeşil wtf ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 applev0dka said: Ben yeşiil kullanıyorum güncel başlıklar ve ana sayfa turuncu, subtopicler yeşil wtf ?? ctrl + f5 yap panpa düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 nasıl oluyor yahu o bende her yer yeşil.. turuncuyu en son 2002 de kullandım herhal : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 cookileri silince bi turuncuya çalıyor ctrl+f5 ile düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Liebe said: applev0dka said: Ben yeşiil kullanıyorum güncel başlıklar ve ana sayfa turuncu, subtopicler yeşil wtf ?? ctrl + f5 yap panpa düzelir /kiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 ModeZ ile tema yazabilirsiniz. https://forum.paticik.com/read.php?2,6266834,page=31 Hatta işyeri mavisi diye yazılmışı var dasbgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 applev0dka said: Ben yeşiil kullanıyorum güncel başlıklar ve ana sayfa turuncu, subtopicler yeşil wtf ?? off kimlerle forumluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 half gay-half straight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 xx sorunsalı diye başlık açacaksan girme hiç bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Yeşil temayı kullanmayanlar olduğunu öğrenmek şaşırttı açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 turuncu varken yeşil ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 bu iyi https://chrome.google.com/webstore/detail/dark-reader/eimadpbcbfnmbkopoojfekhnkhdbieeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Aceace said: Ayrıca yeşil tema bok gibi. small ile yazmis. gozden kacmasin. ayrica bu yorumun nedeniyle arkadas listelerinden sildim. umarim lag'a girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Hala turuncu kullanan mı var ya are you joke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Evde turuncuyu, iş yerinde yeşili kullanıyorum. Mutluyum, huzurluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 arcane said: Aceace said: Ayrıca yeşil tema bok gibi. small ile yazmis. gozden kacmasin. ayrica bu yorumun nedeniyle arkadas listelerinden sildim. umarim lag'a girersin. Abi sevmiyorum. Basbayaaa sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 yeşil turuncu farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 İki tema da bok gibi fakat turuncu bok gibi ama güzel yeşile göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 girme bok gibiyse banlayın arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Tema kötü tema. HASBİNALLAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 hangi tema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar