Zyrobod Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 dün mangacı bir arkadaş dünyanın en iyi mangasının'ın one piece olduğunu söyledi. neden böyle düşündüğünü sorduğumda gözden kaçmış bütün duyguları barındırdığını ve çok kapsamlı olduğunu söyledi. one piece'i tıpkı bir ansiklopedi olarak görüyormuş ve bu özellik başka hiç bir mangada yokmuş. dedim e ansiklopedi olması en iyi manga mı yapar? evet dedi çünkü mangada esas alınan tüketiciyle eser arasındaki duygusal aktarımmış. sonra hak verdim adama. dünyanın ne iyi mangasının one piece olduğunu anlamış oldum artık. daha iyisi varsa söyleyin de okuyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 doymadin eksi sozluk tier baslik acip trol kasmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 neutrino said: doymadin eksi sozluk tier baslik acip trol kasmaya ne kadar da dar görüşlü birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 two piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 fazldan teoriye gerek yok. direk acık ara en iyi manga one piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 mainstream shounen savunanlar genelde baya dusuk zekali oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Çok ayıp ettin fin :( En iyi manga mı bilmem de bence en iyi shounen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Shounen seyredenin naruto kadar akli yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 arkadaşına sorsana; dünyanın en iyi müzik albumu, filmi, tablosu, heykeli, romanı, belgeseli, radyo programı ve magazin programı konusunda bir karara varmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 en iyi çizgi film tartışması için çok geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Shounenler arasında One Piece, Hunter X Hunter, Berserk gibi efsaneler mevcut. Her shounen Naruto, Bleach felan değil yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Ninlempis said: arkadaşına sorsana; dünyanın en iyi müzik albumu, filmi, tablosu, heykeli, romanı, belgeseli, radyo programı ve magazin programı konusunda bir karara varmış mı? hacım adamın kendi düşüncesi neden gerildin bu kadar ya. ama ilettiğin soruları soracağım çok merak edersen arkaşımın cevaplarını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 hxh build up olarak iyiydi sonra açık ara sıçtı. One piece manga okumak çok sıkıntılı. Beyin ambolisi yaratabiliyor. Seslendirmesi çok daha başarılı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 hxh'in mangası hep kötü animesi iyi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 onepunchman hepsini döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Cuce said: fazldan teoriye gerek yok. direk acık ara en iyi manga one piece ikna oldum, izleyecegim valla hayatimda gordugum en iyi sanat eseri death note, genelde anime/manga izlemiyorum 800 bolum izleyecek zamanim yok zira :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 senko said: two piece Two pieces. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Yok ya en iyisi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Blame! gibi bir gerçek varken One Piece gibi bir ergen eğlencesini övenler kanımca şirk koşmaktadırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 bakıyorum tavsıyem dınlenmemıs bır takım teorıler kurulmus, ozellıkle baska mangaların one pieceten güzel olduğu falan üzerine. fuzuli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Gelisine banla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 https://eksisozluk.com/bir-arkadas-ekolu--1619011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 sardalya said: ikna oldum, izleyecegim valla hayatimda gordugum en iyi sanat eseri death note, genelde anime/manga izlemiyorum 800 bolum izleyecek zamanim yok zira :( Wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 one piece'in shonenliği baya kötü. jojo, hokuto no ken, dragonball okudum, hikayeyi temayı falan geçtim onlar değişir ama ortak yanları bir dövüş, aksiyon zımbırtısında direkt o sahneyi anlıyorsun. birine durunca direkt vurduğunu hissediyorsun bir şekilde yani. one piece de sürekli bir kare var adam elinde kılıç var diger karede bütün düşmanlar yerde. ne oldu bitti anlamak mümkün değil. kaç kere geriye döndüm burada nası şeyler oluyor diye. onun dışında dünyası iyi tarafın-kötü tarafın karakterleri falan epey kasmış adam ama bu kısmı eksik olunca olmadı bir türlü. hapishane bölümünü bitirip bıraktım sonra. eksikliğim varsa yüzüme vurun pls. dünyanın en iyi mangası da homunculus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Topic altinda soylenen bir cok mangayi okumus biri olarak shonen tadinda serilerin bencede en iyisi one piece. Ama verdigi duygularmis oymus buymus bilmem, hikaye akici ve merak uyandirici. Tek temennimiz Oda sensein olmeden seriyi tamamlamasi. +1 cuce PS: Zevkler renkler hede hodo unutmayin birbirinize sarip beni yormayin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar