Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Hangi korku filmi korkutuyor bu korkutsun. Yukarda bahsedilen sahne dışında anskym dedirten sahne yok ztn. Kaldı ki dizinin korku kısmı değil dran daha on planda. Hobi olarak tabi korkabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Ben sevdim ya. Sonunu biraz daha iyi aciklayabilirlerdi. Sanki kitaptan cevrilmiste, bazi kisimlari daha iyi anlamak icin kitabi okumak lazim gibi bi havasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 5'i izledim en son. çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Red said: Hangi korku filmi korkutuyor bu korkutsun. Yukarda bahsedilen sahne dışında anskym dedirten sahne yok ztn. Kaldı ki dizinin korku kısmı değil dran daha on planda. Hobi olarak tabi korkabilirsiniz haunted house dramı. altına sıçırtmıyor ama korkutuyo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 abi dünya üzerinde korku filmlerini en sevmeyen adamlarda ilk 10'a girerim ben heralde ya. değişik bi keyif gerçi karışmayayım sevene sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 5.bölüm klasiklere girer o derece.kamera açıları teknik konulardan pek anlamam ama çoğu filme on basar izleyin izletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 her bölüm farklı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 yok, 10 tane ayni bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 olum o zaman neden sürekli aynı bölümü izliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 parasını verdik çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 aquila said: yok, 10 tane ayni bolum. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Hayır tüm bölümler aynı değil, 7. bölümün birkaç dakikası baya farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 3 sayfa konuşulmuş iyi mi kötü mü anlayamadım... izleyelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Bazı sahnelerde kolay gözükmeyen hayaletler varmış. Ben hiçbirini farketmemiştim. http://www.vulture.com/2018/10/the-haunting-of-hill-house-hidden-ghosts.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Oha , yalniz degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Çogunu farketmişim ben. Ama korku degil, gizem/drama dizisi bu. Korku dedigin dabbe gibi olur bambambam hayaletler ortalıgı birbiirine katar en başından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 oradakilere ek olarak cocuklarin odasindaki sahnelerde de vardi. herhalde jumpscare geliyor diye geriyordu sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 benim hanım ilk bölüm 15. dakikada korktu vazgeçtik izlemekten :D korku yapımlarıda korkutmasa dandik yaftası yiyo, korkutunca korkuttu oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Fena degil bence. Haloween hatrina izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 spoiler logtrig said: arcane said: aquila said: 3 bolum izledim daha sicmadim, yer yer klasik luzumsuz ani ses ve aksiyon olmasa daha iyi olurmus. "sesle ucuz korkutmaca feci ama en azindan komple jumpscare yok" derken gelen bir jumpscare var... kufur ettim. bolumunu yazmiyorum ki herkes altina sicsin, birlikte kufur edelim. spo shirl ile theo'nun arabadaki sahnesi mi? orada ben ruhumu teslim ediyordum epey boşluğuma geldi. ruhu nereye teslim ediyoruz? En güzel bölüm 6ydı. Sürekli olarak tek çekim sahneler,git geller. 9. bölüme geldim. muazzam gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 en güzel bölüm 5 de 6'nın uzun çekimleri de hoş tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Zevkle izledim, böyle bir şeye ihtiyaç varmış. Fakat tempo 5. bölümden sonra düşüyor. Son 2 bölüm izlenmese bile olur. Tabii oraya kadar geldikten sonra sonunu öğrenmek için izliyorsun. Açılamayan aşıklar gibi herkesin birbirinden her şeyi saklaması, flashback'lerin abartması, aynı sahneleri bile birkaç kez izlememiz baydı. Elinde iyi bir fikir varsa onu sona saklarsın, kurgunun ortasına koyup onun üstüne çıkamayınca olmamış tabii. Senarist de bunun farkında olsa gerek, dizinin kalanını bu senaryo kusurunu saklamakla geçirmiş. Hele sonda mesaj verme çok gereksiz olmuş, korku-gerilim dizisi de kıssadan hisse vermesin. En çok merak ettiğim niye 10 bölüm ısrarı. Anca mı kurtarıyor bütçeyi? 7-8 bölümde çok daha rahat kotarılırdı senaryo. Reklam gelirine bağlı dizi çekerken "bottle" tabir edilen az mekanlı, düşük prodüksiyonlu bölümler olur bütçeyi toparlamak için. 6. bölüm klasik bir bottle olmuş mesela. Netflix'de böyle bir şeye neden ihtiyaç var anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 korku filmi falan sevmem ama dün meraktan ilk bölümünü izledim. şimdi 5. ve 6. bölümlerin övüldüğünü görüyorum. direkt oraya atlasam sonra da son bölümü falan seyretsem. aradaki şeyleri hızlıca biri yazsa burda spoilerla mesela büyük sevap olur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 5. bölümü izledim. abi söylendiği kadar varmış cidden çok başarılı bi bölümdü. korkulu kısımları geçiyorum o ana hikaye diye ama yan hikayecikler, kızın geçmişi vesaire çok güzel yazmış senaristler. görüntü yönetmenini de tebrik ediyorum. ama hala ana hikayenin finali beni merak ettirmiyor. o kısımlar çok tipik çünkü hani bi ev var çocuklar var aile var başlarına musallat olan bişey var falan. herhalde son 10 yılda en az 50 korku filmi çekmişlerdir bunun üzerine. bölümdeki müzik (tu) https://www.youtube.com/watch?v=HFxuNbUoG74 6. bölümü de izlicem şimdi sonra muhtemelen özetini okurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 lan olm adam gibi izlesene işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar